Отзывы покупателей о Защитный коврик под кресло 1250х1000мм (0.5мм) прозрачный подложка под стул
- AI аналіз відгуків33 відгуки: 73% позитивних, 15% нейтральних, 12% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Біденко Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Дуже ввічливий та порядний продавець, супербистра доставка, товар відповідає опису на 100%
- Достоинства:
- Якість товару, доставка
- Стас Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Норм
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Стас. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Будемо раді знову Вас бачити в нашому магазині.
- Оксана Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Щиро дякую за сервіс!
Окремо хочу відзначити консультанта: перед відправкою мені зателефонували, щоб уточнити деталі щодо кольору та товщини килимка. Це допомогло обрати саме те, що потрібно.
Товар прийшов швидко, повністю відповідає опису та ідеально вписався за параметрами. Дякую за якість та увагу до клієнта!- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Оксано. Дякуємо за позитивний відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені покупкою. Будемо й надалі Вас радувати якістю, швидкою доставкою та гарним сервісом.
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Якісний товар.
Використовую як і під стільцем, так і просто на підлозі під мансардними вікнами, щоб на паркетну дошку не потрапляла волога.- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Юрій. Дякуємо за залишений відгук. Раді, що змогли Вам допомогти. Дійсно, килимок можна використовувати для багатьох інших потреб.
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Задоволені покупкою. Рекомендую
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Наталія. Дякуємо, що поділились своїм враженням про покупку. Цінуємо Ваші рекомендації.
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Хороший килимок
- Достоинства:
- Якість, розмір
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Руслан. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині.
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Гарна якість,надійно запаковані.Виконує свою функцію
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Інна. Дякуємо за позитивний відгук. Стараємося, аби наші покупці були задоволені товаром.
- Светлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Якісний товар, добре виконує свої функції.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Світлано. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Раді, що змогли Вам допомогти. Користуйтесь із задоволенням.
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Все добре, прийшов швидко, продавця рекомендую
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ольга. Дякуємо за залишений відгук. Цінуємо ваші рекомендації та чекаємо на нові замовлення.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Покрылся царапинами за первый месяц, но по сути ради этого и был куплен. Пол защищает уже несколько лет и никаких нареканий
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олександр. Дякуємо за залишений відгук. Ми дуже раді, що змогли Вам допомогти.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Килимок гарний, відповідає опису
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Оксано. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Дуже приємно, що Вам сподобався килимок.
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Замовляю вдруге вже, гарна річ, рекомендую.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Миколо. Дякуємо за відгук . Дуже приємно, що знову обираєте саме нас. Цінуємо вашу довіру та рекомендації нашого магазину.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Спасибо, хороший коврик. Из Киева в Харьков за два дня.
- Достоинства:
- Красивый, удобный, без запаха. За такие деньги год прослужит и отлично.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Марино. Дякуємо за залишений відгук. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Дуже сподобалось, не жалію що придбав
- Достоинства:
- Чудовий, відповідає дійсності
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Роман. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ми дуже раді, що Вам сподобався захисний килимок.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
рекомендую
- Достоинства:
- дуже класний, прозорий, немаэ запаху
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Дмитро. Дякуємо за позитивний відгук та рекомендації нашого магазину. Приємно, що Ви обрали саме нас.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Класний. На підлозі майже не видно. Не має зовсім запаху.
- Достоинства:
- Без запаху
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Вікторія. Дякуємо за залишений відгук. Дуже приємно, що Вам сподобався килимок. Користуйтесь із задоволенням.
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Приїхав добре запакований. Майже не воняє. Якість гуд за ці гроші
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Артем. Дякуємо за відгук. Килимок без запаху. Раді, що Ви задоволені його якістю.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
На підлозі виглядає прикольно . Доставка була швидка хоч я і замовив доставку укрпоштой. Єдине що мене цікавить чи не пожовтіє він через пів року?
- Достоинства:
- Захистить новий ламінат від затирання
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олександр. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Матеріал килимка якісний , тому не жовтіє.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Товар отримано вчасно
- Достоинства:
- Швидкий відгук від продавця, досить якісний товар
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Роман. Дякуємо Вам, що поділились своїм відгуком.
- Христина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Супер килимки , замовила 1шт глянути які вони, тепер роблю замовлення ще на 8 шт
Дуже класні, та головне прозорі- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Христино. Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Раді, що Ви залишились задоволені.
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Обычный кусок плёнки, которая затерлась через 5 дней (домашнего использования) даже не офисного.
- Недостатки:
- Поцарапалась через 5 дней использование
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Віталій. Дякуємо за відгук. Звісно, під час використання, сліди від коліщат будуть залишатися на килимку, адже він для цього і призначений, головне не на паркеті.
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Отличный коврик! плотно лежит, прозрачный. Полностью доволен
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Володимир. Дякуємо за відгук та зворотній зв’язок.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Класний килимок. На підлозі практично не помітний. Легко миється, захищає підлогу.
- Достоинства:
- Майже не помітний, легко миється, пилососиться....
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олено. Дякуємо за залишений відгук. Приємно, що Ви задоволені покупкою.
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Корисний товар
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий килимок, чемні та відповідальні працівники!
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Вікторія. Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Ви задоволені нашим сервісом.
- Алла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Гарна якість
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Всё бы хорошо, но насколько раз загабался и подломился. Если б немноготолще был - было бы лучше. В остальном - норм
- Достоинства:
- Прозрачный
- Недостатки:
- тонкий
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Максим. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Килимок ультратонкий, тому потребує більш бережної експлуатації ніж його аналоги більшої товщини.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Нормальний для недовготривалого користування. Мала товщина пластику через яку швидко зношується.
За схожу ціну придбав підкладку , товщина більша, царапин не видно.- Достоинства:
- Прослужив пів року
- Недостатки:
- Тонка підкладка, дуже швидко зношується, загинається на кутках. Царапини дуже видно, не щільно прилягає до підлоги.
- Інна А***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Коврик якісний, міцний. Брала для ламінату товщину 0,5. Відправили швидко
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Інно. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Раді, що Вам сподобався килимок.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Саме те, що очікуєш від прозорого килимка для захисту ламінату. Звісно - швидко дряпаються, та якщо у вас домашній улюбленець, то шерсть буде магнітитись до килимка
- Костянтин Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
дуже потрібна річ, буквально за декілька днів по ній можна побачити, як буквально на одному і тому ж місці поступово руйнувався би паркет.
- Достоинства:
- якість товару, швидкість відправки.
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Костянтин. Дякуємо за залишений відгук. Дуже раді, що ваш паркет тепер захищений.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
ДЯкую за підкладку під крісло. Все сподобалось
- Достоинства:
- Гарно виглядає. Приємний на дотик
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Світлано. Дякуємо за залишений відгук та зворотній зв‘язок.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Рекомендую. Відповідальний продавець.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ольго. Дякуємо за залишений відгук та високу оцінку нашого магазину.
- людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
гарно дивиться на паркеті
- Достоинства:
- Все добре. Уважний менеджер. Швидка доставка.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Людмило. Дякуємо за відгук. Так, килимок майже не помітний на паркеті.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Сам коврик хороший, но -1 звезда за то, что перепутали номер отделения, пришлось делать пересылку за свой счет, из-за чего стоимость доставки обошлась в пол цены самого коврика.
- Тимофей С***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Красавчики. Работа с клиентом на высоте. Коврик пока не тестил, ждёт применения. Выглядит идеально ✨
- Достоинства:
- Сервис, товар
- Недостатки:
- Не выявлено
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Тимофій. Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Ви залишились задоволені нашим сервісом.