Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Чайник заварочный стеклянный с бамбуковой крышкой 1000 мл 327497032

Оценка пользователей 4.42/5
  • AI аналіз відгуків
    100 відгуків:  Позитивний: ~70%, нейтральний: ~10%, негативний: ~20%
    Клієнти відзначають цей скляний чайник як дуже естетичний, зручний та функціональний варіант для заварювання чаю вдома чи на подарунок. Основними перевагами вважають красивий дизайн, наявність сита, простоту у догляді та швидкість доставки. Однак часто фігурують скарги на крихкість скла, брак (тріщини, дефекти, пошкодження при доставці) і ненадійну фурнітуру (кришка, носик). Деякі користувачі розчаровані коротким терміном служби або невідповідністю об'єму й опису. У більшості випадків сервіс оперативно вирішує питання з поверненням чи обміном.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оленка
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Користуюсь два тижні, ніяких проблем. (Користуюсь тільки зі свічкою, на газ не ставила ).

Все подобається, рекомендую.

Продавець швидко подзвонив, проконсультував та відправив чайник, хоч і постійно лунають сирени, а все прийшло швидко. Дякую. ❤️

Тепер залишилось знайти чай, щоб заспокоювати нерви та серце. Слава Україні! Героям Слава! Слава Нації! Смерть Ворогам!

Достоинства:
    Класно виглядає, зручна ручка, кришка щільно прилягає, фільтр тримає зайве.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  NiceCha

Оленка, дуже дякуємо вам що знайшли час написати такий приэмний щирий відгук! Раді що вам все сподобалось. Слава Україні!

• Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Дякую продавцю,чайник замінили на новий,швидко зателефонували і вже сьогодні я отримала новий,що дуже приємно! Цього разу надіюсь що все буде чудово! Сам чайник дуже красивий,естетично привабливий,зручна кришка,ситечко не пропускає нічого зайвого!

Достоинства:
    Красивий дизайн,зручне ситечко
    Недостатки:
    Поки немає ніяких
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Анастасія! Дакуємо Вам за відгук та високу оцінку. Раді що чайник Вам подобається. Приємних чаювань!

• Ірина С***

Просто супер чудовий чайничок

Достоинства:
    Зручно,та приємно з нього пити
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Ірино! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Приємних чаювань!

• Екатерина К***

Все добре, гарний чайник

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Катерино! Дякуємо Вам за відгук. Приємних чаювань!

• Любовь К***

Дуже гарний. Швидка доставка

• Продавец  NiceCha

Дякуємо за високу оцінку!

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Гарний чайник, міцний, приїхав без тріщин та подряпин, вже заварювали чай, за рахунок сіточки чаїнки не потрапляють у кружку.

Достоинства:
    Хороша ціна, гарний, без подряпин

Добрий день, Оксано!
      Дякуємо за відгук та високу оцінку. Особливо дякуємо за Ваші фото!

• Светлана З***

• Продавец  NiceCha

Дякуємо за високу оцінку та приємний відгук! :)

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Чудовий чайник, мамі сподобався. Не тріснув після нагрівання на газовій плиті.

Достоинства:
    Зручний, легкий
  • Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Отличный чайник по хорошей цене. Очень быстрая отправка, хорошая упаковка. Честный 1 литр. Крупнолистовой чай полностью фильтруется пружинкой. С мелколистовым и гранулированным наверное будут нюансы, но наверняка не существенные.

Вітаємо, Валерію!
      Дякуємо за детальний відгук! Раді, що чайник Вам сподобався.

• Галина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Цей чудовий чайник! Одне задоволення заварювати у ньому чай на всю родину. Він ставить атмосферу тепла і затишку в будинку. Дуже рекомендую до покупки! Він може бути чудовим подарунком .

Достоинства:
    По всем параметрам прекрасный чайник. Хорошо сберегает тепло. Тонкое прозрачное стекло.
    • Продавец  NiceCha

Вітаємо! Дуже раді, що чайник Вам сподобався. Бажаємо приємних чаювань!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Дуже стильний та красивий чайник, брала 3 шт на подарунок і собі. Рекомендую!!!

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Юліє! Дякуємо Вам за відгук! Раді що сподобався цей чайник. Приємних чаювань.

• Лідія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Чудовий чайник, користуємося щодня. Відчуття наче в кав'ярні, чудовий дизайн, вмісткий. Швидка відправа. Дуже задоволена

Достоинства:
    Акційна ціна, швидка відправка

Вітаємо, Лідіє!
      Дякуємо за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що чайник приносить Вам стільки радості та комфорту, а також що Ви задоволені швидкою доставкою.

• Олена Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Чайник дуже чудовий, користуюсь кожен день, дякую.

Достоинства:
    Видно, зручно

Вітаємо, Олено!
      Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді, що чайник Вам сподобався.

• Костянтин

Хороший заварник

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Костянтине! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Приємних чаювань!

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Отримали чайник без пружинки, продавець одразу звʼязався та вислав її. Вона він малесеньких листочків не захистить, але сам чайник чудовий: зручний, естетичний.

• Продавец  NiceCha

Вітаю Дар'є! Дякуємо за високу оцінку та відгук! Даною пружинкою чайнички укомплектовано виробником. Приємних Вам чаювань. :)

• Владимир Ж***

Гарний чайник

Добрий день, Володимире!
      Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.

• Надія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Чайник дуже зручний, мені дуже подобається, але через 2 тижні тріснув, відпало горлечко. Фізично натиску чи ужару не було

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Надіє! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже прикро що так сталось, ми відправимо вам на заміну новий чайник.

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Взяла объемом 1 литр, очень удобный в использовании, легко моется, чай в нем выглядит эстетично. Доставили очень быстро, спасибо продавцу и Розетке.

Достоинства:
    Удобный в использовании
    Недостатки:
    Пока не обнаружены
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Тетяно!
      Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Раді, що наш продукт Вам сподобався та став зручним у використанні. Приємно чути, що доставка пройшла швидко і без проблем. Завжди готові запропонувати вам тільки найкраще!

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Гарний чайник, акуратний, зручний. Рекомендую.

Достоинства:
    Легко мити, сіточка знімається.
    Недостатки:
    Поки не помітила
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Ганно! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Дуже приємно що сподобався наш посуд.

• Армен Б***

Задоволений, готовий рекомендувати

Вітаємо, Армен!
      Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Швидка відправка, все відповідає опису, дякую.

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Антоне! Дякуємо вам за відгук та високу оцінку!)

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Дякую за чайничок ) дуже сподобався! Гармонічно виглядає)

Достоинства:
    Ставити на газ
    Недостатки:
    Мити накип
    • Продавец  NiceCha

Добрий вечір, Дмитре!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що Вам сподобалось.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Лучшая моя покупка в этом году! Идеальный заварник.

Достоинства:
    Красивый, удобный, крышка плотно садится, пружинка не пропускает любые чаинки, можно смело ставить в холодильник.
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Ольго!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Вам сподобався цей чайник.

• Оксана

Спасибо, чайник супер ❤️

Добрий день, Оксано!
      Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємні Ваші слова.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

За чайник спасибо, очень понравился ❤️

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Оксано! Дякуємо Вам за відгук. Раді що чайник сподобався. Приємних чаювань!

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Чудовий товар та високий рівень обслуговування! Заварник високої якості, і має стильний дизайн, який легко впишеться в любий інтер'єр. Сервіс в цьому магазині на найвищому рівні, буду замовляти ще!

Достоинства:
    Гарний мінімалістичний дизайн та міцне скло
    • Продавец  NiceCha

Дякуємо за ваш щирий відгук та високу оцінку, нам дуже приємно, такі відгуки мотивують робитит сервіс ще кращим.

• Оксана Г***

Гарний

Дякуємо за відгук ;)

• Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Отличный продавец. Сделал заказ, но чайник к сожалению лопнул о чем написал отзыв, даже и не думал что его могут заменить, но на следующий день со мной связался продавец и заменил чайник положил приятный бонус. Крайне рекомендую продавца и товар!

Достоинства:
    Внешний вид
    • Продавец  NiceCha

Вітаємо, Олександре!
      Дякуємо за Вашу оцінку та відгук і сподіваємось, що цей чайник буде довго радувати Вас та Ваших гостей.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Товар прийшов в помʼятій коробці трішки з потертостями, на функцію у використанні не по впливало

• Продавец  NiceCha

Дякуємо, що обрали наш магазин, та за високу оцінку! Вибачаємось за прикрі враження, щодо цілісності пакування.

• Станислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Через полгода пошла трещина.А так норм.

• Продавец  NiceCha

Доброго вечора! Нам прикро, що так сталось. Відповідальний менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення гарантійного випадку.

• Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Чайник классный, выглядит очень красиво, но треснул на следующий день после покупки от легкого удара

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Хрупкий материал
    • Продавец  NiceCha

Дякуємо за ваш відгук! Дуже прикро що так сталось, сьогодні відправляємо заміну.

• Віталіна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Отримали чайник, зовні гарненький,оглянувши на відділенні недоліків не виявили,а от вдома заваривши в ньому чай,почав прокапувати біля носика,хоча зовні тріщини не видно,але ж протікає.....Розчарувались)

Достоинства:
    Естетичний вигляд
    Недостатки:
    Драний
    • Продавец  NiceCha

Доброго дня! Нам прикро що там сталось, наш менеджер з вами зв'яжеться для вирішення питання.

• Ангелина
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Чайничок прийшов з тріщиною, яку не було помітно під час огляду в руках у оператора розетки Сам чайник дуже красивий та зручний, в мене вже були такі. Проте не впевнена, що цим з тріщиною можна буде користуватися(

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Ангеліно! Нам прикро що так сталось, ми відправимо вам на заміну новий чайничок.

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Покупаю уже второй, первый прослужил пол года, второй — месяц.

Вітаємо, Олександре!
      Нам дуже прикро що так сталось. Ми не хочемо, щоб Ви залишались з негативними емоціями тому сьогодні наші менеджери відправлять Вам на заміну новий чайник, доставка буде за наш рахунок. Сподіваємось, що Ви будете довго користуватись нашим посудом і залишитесь задоволені.
      Бажаємо гарного дня!

• Александр Г***

Всё решили с продавцом,вопросом больше не имею, всё решили. Очень лояльный и приятный продавец.

• Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Доброго дня,нажаль чайник не прослужив і трьох днів,чим дуже засмучена. Заварила чай,через годину приходжу чай весь на столі,ніде не був стукнутий,вода навіть не кипяток була,чому так сталось я не знаю(((

Достоинства:
    Красивий дизайн
    Недостатки:
    Тріщина на третій день
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Анастасія! Дуже прикро що так сталось, напевно при транспортуванні чайник був пошкодженний. Ми замінемо вам чайник.

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000

Чайник під носиком тріснутий, з тріщини тече, Саму тріщину не видно а коли перевертаєш чайник, з тріщини тече.

Вітаємо, Віталію!
      Нам дуже прикро, що так сталось. На жаль, подібні тріщини є заводським дефектом, який дуже важко помітити перед відправкою.
      Наші менеджери зв'яжуться з Вами для уточнення даних і надішлють Вам на заміну новий чайник нашим коштом.
      Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарного дня!

• Віталій В***

Так ніхто і не зв'язався і чайник пішов в бак, гроші на вітер.

• Продавец  NiceCha

Доброго дня! Ще раз перепрошуємо за прикрі враження. Вкажіть будь ласка Вашу адресу, аби Ми могли надіслати Вам заміну. Також покладемо кілька бонусів чаю.