- AI аналіз відгуків100 відгуків: Позитивний: ~70%, нейтральний: ~10%, негативний: ~20%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ОленкаОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Користуюсь два тижні, ніяких проблем. (Користуюсь тільки зі свічкою, на газ не ставила ).
Все подобається, рекомендую.
Продавець швидко подзвонив, проконсультував та відправив чайник, хоч і постійно лунають сирени, а все прийшло швидко. Дякую. ❤️
Тепер залишилось знайти чай, щоб заспокоювати нерви та серце. Слава Україні! Героям Слава! Слава Нації! Смерть Ворогам!- Достоинства:
- Класно виглядає, зручна ручка, кришка щільно прилягає, фільтр тримає зайве.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец NiceCha
Оленка, дуже дякуємо вам що знайшли час написати такий приэмний щирий відгук! Раді що вам все сподобалось. Слава Україні!
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Дякую продавцю,чайник замінили на новий,швидко зателефонували і вже сьогодні я отримала новий,що дуже приємно! Цього разу надіюсь що все буде чудово! Сам чайник дуже красивий,естетично привабливий,зручна кришка,ситечко не пропускає нічого зайвого!
- Достоинства:
- Красивий дизайн,зручне ситечко
- Недостатки:
- Поки немає ніяких
- Продавец NiceCha
Добрий день, Анастасія! Дакуємо Вам за відгук та високу оцінку. Раді що чайник Вам подобається. Приємних чаювань!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Просто супер чудовий чайничок
- Достоинства:
- Зручно,та приємно з нього пити
- Продавец NiceCha
Добрий день, Ірино! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Приємних чаювань!
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Все добре, гарний чайник
- Продавец NiceCha
Добрий день, Катерино! Дякуємо Вам за відгук. Приємних чаювань!
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Дуже гарний. Швидка доставка
- Продавец NiceCha
Дякуємо за високу оцінку!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Гарний чайник, міцний, приїхав без тріщин та подряпин, вже заварювали чай, за рахунок сіточки чаїнки не потрапляють у кружку.
- Достоинства:
- Хороша ціна, гарний, без подряпин
Добрий день, Оксано!
Дякуємо за відгук та високу оцінку. Особливо дякуємо за Ваші фото!
Приємних чаювань!
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
- Продавец NiceCha
Дякуємо за високу оцінку та приємний відгук! :)
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Чудовий чайник, мамі сподобався. Не тріснув після нагрівання на газовій плиті.
- Достоинства:
- Зручний, легкий
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Отличный чайник по хорошей цене. Очень быстрая отправка, хорошая упаковка. Честный 1 литр. Крупнолистовой чай полностью фильтруется пружинкой. С мелколистовым и гранулированным наверное будут нюансы, но наверняка не существенные.
Вітаємо, Валерію!
Дякуємо за детальний відгук! Раді, що чайник Вам сподобався.
Приємних чаювань!
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Цей чудовий чайник! Одне задоволення заварювати у ньому чай на всю родину. Він ставить атмосферу тепла і затишку в будинку. Дуже рекомендую до покупки! Він може бути чудовим подарунком .
- Достоинства:
- По всем параметрам прекрасный чайник. Хорошо сберегает тепло. Тонкое прозрачное стекло.
- Продавец NiceCha
Вітаємо! Дуже раді, що чайник Вам сподобався. Бажаємо приємних чаювань!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Дуже стильний та красивий чайник, брала 3 шт на подарунок і собі. Рекомендую!!!
- Продавец NiceCha
Добрий день, Юліє! Дякуємо Вам за відгук! Раді що сподобався цей чайник. Приємних чаювань.
- Лідія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Чудовий чайник, користуємося щодня. Відчуття наче в кав'ярні, чудовий дизайн, вмісткий. Швидка відправа. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Акційна ціна, швидка відправка
Вітаємо, Лідіє!
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що чайник приносить Вам стільки радості та комфорту, а також що Ви задоволені швидкою доставкою.
Приємних чаювань!
- Олена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Чайник дуже чудовий, користуюсь кожен день, дякую.
- Достоинства:
- Видно, зручно
Вітаємо, Олено!
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді, що чайник Вам сподобався.
Приємних чаювань!
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Хороший заварник
- Продавец NiceCha
Добрий день, Костянтине! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Приємних чаювань!
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Отримали чайник без пружинки, продавець одразу звʼязався та вислав її. Вона він малесеньких листочків не захистить, але сам чайник чудовий: зручний, естетичний.
- Продавец NiceCha
Вітаю Дар'є! Дякуємо за високу оцінку та відгук! Даною пружинкою чайнички укомплектовано виробником. Приємних Вам чаювань. :)
- Владимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Гарний чайник
Добрий день, Володимире!
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.
Приємних чаювань!
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Чайник дуже зручний, мені дуже подобається, але через 2 тижні тріснув, відпало горлечко. Фізично натиску чи ужару не було
- Продавец NiceCha
Добрий день, Надіє! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже прикро що так сталось, ми відправимо вам на заміну новий чайник.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Взяла объемом 1 литр, очень удобный в использовании, легко моется, чай в нем выглядит эстетично. Доставили очень быстро, спасибо продавцу и Розетке.
- Достоинства:
- Удобный в использовании
- Недостатки:
- Пока не обнаружены
- Продавец NiceCha
Добрий день, Тетяно!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Раді, що наш продукт Вам сподобався та став зручним у використанні. Приємно чути, що доставка пройшла швидко і без проблем. Завжди готові запропонувати вам тільки найкраще!
Приємних чаювань!
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Гарний чайник, акуратний, зручний. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легко мити, сіточка знімається.
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Продавец NiceCha
Добрий день, Ганно! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Дуже приємно що сподобався наш посуд.
- Армен Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Задоволений, готовий рекомендувати
Вітаємо, Армен!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Швидка відправка, все відповідає опису, дякую.
- Продавец NiceCha
Добрий день, Антоне! Дякуємо вам за відгук та високу оцінку!)
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Дякую за чайничок ) дуже сподобався! Гармонічно виглядає)
- Достоинства:
- Ставити на газ
- Недостатки:
- Мити накип
- Продавец NiceCha
Добрий вечір, Дмитре!
Дякуємо за Ваш відгук.
Раді, що Вам сподобалось.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Лучшая моя покупка в этом году! Идеальный заварник.
- Достоинства:
- Красивый, удобный, крышка плотно садится, пружинка не пропускает любые чаинки, можно смело ставить в холодильник.
- Продавец NiceCha
Добрий день, Ольго!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Вам сподобався цей чайник.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Спасибо, чайник супер ❤️
Добрий день, Оксано!
Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємні Ваші слова.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
За чайник спасибо, очень понравился ❤️
- Продавец NiceCha
Добрий день, Оксано! Дякуємо Вам за відгук. Раді що чайник сподобався. Приємних чаювань!
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Чудовий товар та високий рівень обслуговування! Заварник високої якості, і має стильний дизайн, який легко впишеться в любий інтер'єр. Сервіс в цьому магазині на найвищому рівні, буду замовляти ще!
- Достоинства:
- Гарний мінімалістичний дизайн та міцне скло
- Продавец NiceCha
Дякуємо за ваш щирий відгук та високу оцінку, нам дуже приємно, такі відгуки мотивують робитит сервіс ще кращим.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Гарний
Дякуємо за відгук ;)
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Отличный продавец. Сделал заказ, но чайник к сожалению лопнул о чем написал отзыв, даже и не думал что его могут заменить, но на следующий день со мной связался продавец и заменил чайник положил приятный бонус. Крайне рекомендую продавца и товар!
- Достоинства:
- Внешний вид
- Продавец NiceCha
Вітаємо, Олександре!
Дякуємо за Вашу оцінку та відгук і сподіваємось, що цей чайник буде довго радувати Вас та Ваших гостей.
Гарних чаювань!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Товар прийшов в помʼятій коробці трішки з потертостями, на функцію у використанні не по впливало
- Продавец NiceCha
Дякуємо, що обрали наш магазин, та за високу оцінку! Вибачаємось за прикрі враження, щодо цілісності пакування.
- Станислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Через полгода пошла трещина.А так норм.
- Продавец NiceCha
Доброго вечора! Нам прикро, що так сталось. Відповідальний менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення гарантійного випадку.
Чайник классный, выглядит очень красиво, но треснул на следующий день после покупки от легкого удара
- Достоинства:
- Внешний вид
- Недостатки:
- Хрупкий материал
- Продавец NiceCha
Дякуємо за ваш відгук! Дуже прикро що так сталось, сьогодні відправляємо заміну.
- Віталіна О***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Отримали чайник, зовні гарненький,оглянувши на відділенні недоліків не виявили,а от вдома заваривши в ньому чай,почав прокапувати біля носика,хоча зовні тріщини не видно,але ж протікає.....Розчарувались)
- Достоинства:
- Естетичний вигляд
- Недостатки:
- Драний
- Продавец NiceCha
Доброго дня! Нам прикро що там сталось, наш менеджер з вами зв'яжеться для вирішення питання.
- АнгелинаОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Чайничок прийшов з тріщиною, яку не було помітно під час огляду в руках у оператора розетки Сам чайник дуже красивий та зручний, в мене вже були такі. Проте не впевнена, що цим з тріщиною можна буде користуватися(
- Продавец NiceCha
Добрий день, Ангеліно! Нам прикро що так сталось, ми відправимо вам на заміну новий чайничок.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Покупаю уже второй, первый прослужил пол года, второй — месяц.
Вітаємо, Олександре!
Нам дуже прикро що так сталось. Ми не хочемо, щоб Ви залишались з негативними емоціями тому сьогодні наші менеджери відправлять Вам на заміну новий чайник, доставка буде за наш рахунок. Сподіваємось, що Ви будете довго користуватись нашим посудом і залишитесь задоволені.
Бажаємо гарного дня! - Александр Г***
Всё решили с продавцом,вопросом больше не имею, всё решили. Очень лояльный и приятный продавец.
Доброго дня,нажаль чайник не прослужив і трьох днів,чим дуже засмучена. Заварила чай,через годину приходжу чай весь на столі,ніде не був стукнутий,вода навіть не кипяток була,чому так сталось я не знаю(((
- Достоинства:
- Красивий дизайн
- Недостатки:
- Тріщина на третій день
- Продавец NiceCha
Добрий день, Анастасія! Дуже прикро що так сталось, напевно при транспортуванні чайник був пошкодженний. Ми замінемо вам чайник.
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha. Цвет: Прозрачный. Объем: 1000
Чайник під носиком тріснутий, з тріщини тече, Саму тріщину не видно а коли перевертаєш чайник, з тріщини тече.
- Продавец NiceCha
Вітаємо, Віталію!
Нам дуже прикро, що так сталось. На жаль, подібні тріщини є заводським дефектом, який дуже важко помітити перед відправкою.
Наші менеджери зв'яжуться з Вами для уточнення даних і надішлють Вам на заміну новий чайник нашим коштом.
Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарного дня! - Віталій В***
Так ніхто і не зв'язався і чайник пішов в бак, гроші на вітер.
- Продавец NiceCha
Доброго дня! Ще раз перепрошуємо за прикрі враження. Вкажіть будь ласка Вашу адресу, аби Ми могли надіслати Вам заміну. Також покладемо кілька бонусів чаю.