Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Люкс Сатин на молнии НЕЖНАЯ РОСА полуторный 150*215, наволочки 70*70

Код:  327519463
Оценка пользователей 4.8/5
  • Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shop Shopping. Размер наволочки: 2 x 70x70. Спальный размер: Семейные

Беру второй комплект - на подарок. Уже проверено - не линяет при стирке, нежно, ярко , красиво. Не сильно мнется после стирки, приятная мягкая, нежная ткань. Очень рекомендую.

Достоинства:
    Хорошо пошито, ткань мягкая, не линяет при стирке.
  • Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shop Shopping. Размер наволочки: 2 x 50x70. Спальный размер: Семейные

Комплект семейный. Доставка быстрая. Позвонили, ответили на все вопросы. Покупкой очень довольна. Цвет очень красивый, ткань мягкая, эластичная - сатин-люкс. Рекомендую.

Достоинства:
    Нежная расцветка, мягкая ткань.
  • Шпак І***

Гарний комплект, як на фото, приємна тканина. Підковдра на молнії. Запакований в міцну фірмову картонну коробку.

• Продавец  Shop Shopping

Дякуємо Вам за теплі слова! Нехай комплект дарує комфорт і затишок!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shop Shopping. Размер наволочки: 2 x 50x70. Спальный размер: Двуспальные

Зробив вибір із співвідношення ціна-якість та позитивних коментарів. Схоже, не помилився.

Достоинства:
    Тканина натуральна та приємна на дотик. Колір виробу ніжний, навіть краще, ніж на фото. Розмір білизни, як в описі, відповідає.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
  • Нінель Ш***

Комплект сподобався,тканина гарної якості,але пошиття бажало би кращого,блискавка вшита на всю ширину підковдри,края блискавки застрочені на два -три прання,потім порветься, потрібно самому краї блискавки укріпити чимось( ниткою чи інше), порада швеям :потрібно вшивати блискавку не до країв, треба залишити по 15 см з обох країв, строчки теж на 3 бали.

Достоинства:
    Тканина гарної якості
    Недостатки:
    Пошиття не якісне
    • Продавец  Shop Shopping

Дякуємо Вам за зворотний зв’язок і за високу оцінку якості тканини!
      Нам прикро, що пошиття не повністю виправдало Ваші очікування. Блискавка на всю ширину підковдри — це конструктивне рішення, яке обрали більшість наших клієнтів, адже так зручніше заправляти ковдру. Застібка надійна, витримує багаторазове прання, наші покупці можуть це підтвердити.
      Втім, ми обов’язково передамо Ваші зауваження нашому виробництву — для нас важлива думка кожного клієнта. Дякуємо за пораду та довіру до нашого бренду!