Отзывы покупателей о Bluetooth-гарнитура Anker SoundСore Life Q35 Blue (A3027G31)

Оценка пользователей 4.2/5
  • олег к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Цвет: Black

Почти год ! Все нормально

• Продавец  DeviceHub

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом користування навушниками вже понад півроку. Раді, що вони відповідають вашим очікуванням.

Якщо з’являться додаткові питання – завжди раді допомогти. Бажаємо вам подальшого задоволення від прослуховування!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black

Дякую! Все швидко, якісно і вчасно!!!!!

Недостатки:
    Не має
  • олег к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Цвет: Black

БОМБА

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Користуюсь активно,

Достоинства:
    Висока автономність
    Недостатки:
    Інколи погано працює автопауза/старт
  • Колесник П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Пришли наушники при проверки не работает одно ухо

• Арсен
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Фото зроблено одразу після отримання - 27 листопада 2021 року
    Через майже 2,5 роки можу сказати, що в мене жодного разу не виникло бажання купити інші, що для мене цілком неприродно і точно свідчить на користь цих вушок)))

Джаз, класику, та складні напрямки металу (сімфо, готік, фолк) слухаю тільки на цих вухах... При живих соньках, двох сенхайзерах і стареньких легендарних портапро від косс... Останні звісно з іншої лігі...

Мікрофон звісно жахливий, але для роботи в мене Jlab Go Work та старенькі джабри, для ігор - Hator Hyperpunk 2 Wireless, а для електронної музики SoundCore Liberty 2 Pro.

Так, я не вірю в універсальні навушники на всі випадки життя. Тому обираю для кожної задачки найкраще в сегменті.

Краще повнорозмірних бездротових вушок в сегменті 150 баксів я не чув досі, тому й вирішив залишити відгук

Достоинства:
    Широта, деталізація, активне та пасивне шумозаглушення, ергономіка, автономність, колір
    Недостатки:
    Мікрофон
  • Олександр О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Навушники коштують своїх грошей, мають досить презентабельний вигляд, досить демократичну вартість. Мені зайшли баси, які видають ці "вуха" та можливість корегувати звучання еквалайзерами. Недоліки, які я для себе виявив - для мене не є критичні.

Достоинства:
    Гарний звук. Можливість підстроювати під своє вухо через еквалайзер. Добро тримає акум.
    Недостатки:
    На снарядних тренуваннях з боксу та в "залізному" залі навушники злітають з голови. Коли під час тренуваннь спортивна шапочка вбирає в себе піт - навушники інколи вирішують, що їх знято з голови та встають на паузу...