Отзывы покупателей о Стильный игровой комплекс когтеточка Джулия с домиком, большой лежанкой, гамаками для крупных котов и кошек 165х100х60см бежево молочный

• Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже гарний комплекс, нам i котам дуже сподобався, коти дуже задоволенi

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і фото, відгук. Ми раді, що ви і котики задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Евгенія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дякую. Котики зацінили, облюбували з перших днів.

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і відгук. Нам дуже приємно, що ви і котики задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Комплекс непоганої якості (є запах чи від джгута чи від інших матеріалів, але терпимо), швидко відповіли і відправили.

Чим не задоволена:
    - колір на фото геть не такий як вживу, це не беж, це темний рудий колір, геть не такий нарядний вживу. Для мене це величезний мінус.

В день отримання хотіла обміняти на більш дорогий комплекс (через колір) біло-сірий з білим джгутом на дряпках, бо цей вживу з тим кольором дитячої неочікуваності і темними стовпчиками геть не радує око.

Обмін можливий, але виходить фінансово не дуже вигідний: до квартири доставка коштувала 830 спакувати і відправити назад день стільки ж продавець хоче 700 зверху за те, що вони будуть перевіряти комплекс на НП доставка нового. Тобто 3к за доставки.

А можна було б просто зробити нормальні фото при норм освітленні, щоб покупцям було зрозуміло що комплекс не молочно бежевий а молочно-г******й, при тому що того другого значно більше.

Достоинства:
    Швидко, норм якість
    Недостатки:
    Колір жахливий вживу, доставка обійдеться в мільйон
    • Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо за зворотній звязок. Нам прикро, що ви не дуже задоволені покупкою.
      Зі своєї сторони ми надали вам перед відправкою фото саме вашего комплексу і потім тільки відправили. Фото зроблені зі студійним світлом, щоб максимально передати відтінок тканини.
      Можливо в вашому приміщенні темніше чи світло жовте тому колір рудішй.
      В нас є зразки тканин, палетка і клієнти частенько просять відео, фото тканин якщо їм дуже принциповий колір і все потім погоджується з ними. Запитань по кольору до замовлення від вас не було. Тому виготовили все згідно замовлення.

Доплата 700грн за отримання комплексу на вантажному відділенні, збірка його і перевірка на цілісність, потім розбір комплексу і нова упаковка його. Як ви писали не мало часу на це все треба.
      Надіємось ваші котики будуть ним користуватися і врешті решт ви будете задоволені, що коти мають своє місце і воно буде їм на радість і для задоволення своїх потреб точити кігтики.

• Екатерина Т***

Віповідь продавця багато про що говорить: вони зробили фото в студійному світлі, цікаво чи багато людей вдома собі ставлять студійне освітлення в кімнатах? Чи може хтось живе в акваріумі? Збірка і перевірка на цілісність після повернення, а нічого що у вас мої 12к лишаються як гарантія того, що все буде ціле? Бо в іншому випадку покупець ризикує лишитися і без некрасивого комплексу і без грошей. А не питала, бо якось не доводилось раніше з неправдивою інформацією продавців стикатися, тепер буде урок.
      Шановні потенційні покупці, робіть висновки. Якщо вам щось не сподобається, то винні будете ви.

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Замовила цей комплекс з власними доповненнями. Прекрасна якість матеріалу та виконання, дуже міцний і коту цікаво. Збирати було також легко. Ми з котом дуже задоволені та рекомендуємо.

Достоинства:
    Якість виробу, швидеєкість доставки, допомога у збірці
    Недостатки:
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Заказали данный комплекс для наших кошечек. Очень довольны! Качество просто отличное, прослужит очень долго.
    Пришло все ровно в срок как договаривались.
    Продавец отличный! Спасибо большое!

• Продавец  Your Comfort

Спасибо за доверие к нам. Нам очень приятно, что Вы и хвостики остались довольны. Будем рады видеть вас снова в нашем магазине.
      Желаем хорошего дня!