- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Зонтик по цвету более темный, чем на фото. Пользуюсь почти год и очень довольна этим зонтом. Легкий, удобный, автомат работает хорошо. Продавец надежный
- Достоинства:
- удобный
- Продавец Саметой
Дякуємо за Ваш відгук, Людмила!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Товар відповідає опису. Нормальний зонт, ніяких проблем не виявив, доставили швидко (на наступний день)
- Достоинства:
- Все як заявлено
- Недостатки:
- Не виявив
дякуємо за Ваш відгук!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Добре
- Продавец Саметой
Дякуємо за Ваш відгук, Андрій!
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Все пройшло добре, рекомендую.
- Продавец Саметой
Дякуємо за Ваш відгук, Володимир!
- Мария В***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Дуже класна парасоля. Красивий колір, повний автомат, якісний матеріал. Воду відштовхує добре, перевіряла і ні краптини не залишилось! Захист від сонця не знаю, не сезон. Парасоля компактна і поміщається в сумку
- Достоинства:
- Колір, автомат, відштовхування води
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Саметой
Дякуємо за Ваш відгук!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
дякуємо за Ваш відгук!
- Зинченко П***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Зонт приехал с одной кривой спицей.
- Продавец Саметой
Доброго дня, нам прикро, що виникла така ситуація. Звертаємо Вашу увагу, що Ви можете повернути чи обміняти даний товар протягом 14 днів з моменту отримання. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Купив цю та рожеву парасольки, обидві виглядають непрезентабельно, зовсім не так як на світлинах, тканина мʼята, шви неохайні, висять кінці ниток, наче шили десь на колінці в підвалі, фарба напису на тканині перебилася на сусідні місця (складали не давши просохнути фарбі)
Покупкою розчарований, не раджу цей товар.- Достоинства:
- Тільки колір
- Недостатки:
- Якість пошиву, охайність
- Суханов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
2 місяці нечастого користування і вона зламалась (ручка не складається). Продавець нічим допомогти не зміг
- Достоинства:
- Розмір, колір
- Недостатки:
- Погана якість.
- Продавец Саметой
Доброго дня, нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару - нарікань не було. В якості компенсації надаємо знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.