Отзывы покупателей о Римская штора веревочный карниз классик велюр синий 130х170 см

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: DTN home. Цвет: Серый с голубым. Размеры: 70 x 170

Все відмінно, і якість пошиття і терміни виконання. Окремо хочу відзначити менеджера Наталю, все пояснила, уточнила, допомогла з усім розібратись.

Достоинства:
    Якість і сроки виконання
  • Алла Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DTN home. Цвет: Бежевый. Размеры: 130 x 170

Все чудово! Картинка і вигляд насправді співпадають, колір та матеріал - все якісно. Продавець швидко реагує, дуже ввічливий і допомагає вірно визначити розмір штори, надає інструкції як закріпити конструкцію, все дуже легко. Будемо звертатись ще і рекомендувати знайомим. Дякую !

Достоинства:
    Якість, швидкість, ціна
    • Продавец  DTN home

Дякую, Алла, за відгук і приємні слова!!! Дуже раді, що Вам сподобалося робити покупки у нас в магазині!!! Чекаємо Вас знову!!!

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DTN home. Цвет: Шоколадный

Гарна штора. Достатнє затемнення. Якісне виготовлення. Задоволені.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  DTN home

Дякую, Анна! Нам дуже важлива Ваша думка! З Вами приємно було спілкуватися!!!

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DTN home. Цвет: Синий. Размеры: 150 x 170

Все супер и обслуживание и товар. Штора легко крепится, все подготовлено остается только прикрепить. Цвет очень красивый, свет практически не пропускает вообще

Достоинства:
    все соответствует описанию, цвет такой как на картинке, ткань отличная
    • Продавец  DTN home

Дякую, Тетяна, за замовлення і відгук! Дуже раді, що Вам сподобалась тканина і штора! Чекаємо Вас знову!!!