Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Кувалда Juco Традиция 3кг (М2097)

• Отзывы про товар продавца Відбудуй
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Відбудуй

Хороша кувалда, на самій кувалді вибито клеймо Juco що вказує на оригінал. Був нюанс з безкоштовною доставкою в поштомат (вона не влазить в поштомат), але продавець вирішив проблему змінивши доставку на доставку у відділення це не вплинуло на суму замовлення з мого боку. Тому продавця і товар РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Бренд за котрий не соромно, що він український! Якість перевірена мною особисто.
    Недостатки:
    Сказав би ціна але ж сам хотів якість, тому все ж скажу що недоліки відсутні.
  • Юлиан В***

Шикарна кована кувалда гарно зроблена . Легко б,е цеглу, бетон та за потреби загибае метал в 5мм !

Достоинства:
    Довга ручка з міцної деревини. Нормальна вага для розмаху .
    Недостатки:
    Не знайшов -
  • Назар Б***

Отличная мощная кувалда с качественной деревянной ручкой.

Достоинства:
    Качество.
    Недостатки:
    Нет.
  • Сергей Ж***

Инструмент класа КУПЫВ И ЗАБУВ !!!!
    Дуже хороша фирма (производитель Украина)! Маю весь инструмент по молотках и молотах Juco Традиция! Можна смело ривнять з выробамы СССР.
    Если брать так щоб и внукы пользувалысь то вы по адресу !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• АНТОН П***
    Продавец: Rozetka

Я просто в восторге от качества этой кувалды! Ручка простая и прочная. С ее помощью легко разломил кирпичную стену. При ударе со всей силы с размаху прямой вытянутой рукой никакой вибрации на руку не передается!

• Дима П***
    Продавец: Rozetka

Варта кожної потраченої гривні. Як на мене ручка задовга. А так супер.

• Сергей Ж***
    Продавец: Rozetka

Чудова кувалда! Маю дві кувалди такой форми: на 3 кг і цю на 6 кг. Удобна рукоятка, метал отлічной жосткості (і не кришиться і не розплескується) ...

Достоинства:
    Соотношеніє: цена - качєство!
    Недостатки:
    Я не знайшов!
    • Представитель компании

Добрый день, Сергей! Спасибо за комментарий Благодарим Вас за выбор нашего товара, приятного пользования.

• Игорь К***
    Продавец: Rozetka

Брал не на розетке,а жаль здесь дешевле,кувалда хороша,надежна и отлично справляется со своими обязаностями.Рекомендую...

Достоинства:
    Удобная и надежная ручка
    Недостатки:
    не выявленно
  • Коля
    Продавец: Rozetka

Кувалдочка хороша, сталь твердейшая, перебила такая кувалда, только 10 кг. тонны всякой всячины, качество высочайшее. Брать можно