- АляОтзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Диаметр: 26
задоволена всім!!
- Продавец SKL SHOP
Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням.
- Іван Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Диаметр: 24
Вибирав по відгукам.
Перше враження було позитивним, та не довго. Не помітив, чи дно відразу було таким чи воно деформувалося в процесі користування. Почала пригорати десь через кілька місяців, олія на ній стріляє, при тому що наливав на суху сковорідку.
Може то мені так пощастило, та я б їх не рекомендував. Краще подивитися інший варіант- Достоинства:
- На вигляд доволі якісна, міцна.
- Недостатки:
- Пригорає. Деформувалося дно. Олія стріляє
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Berling official
Сковорідка якісна, зручна у використанні, одночасно маленька і висока) відправили швидко)
- Достоинства:
- Легка, не пригорає нічого, якість 5 )
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Диаметр: 20
Сковородка великолепнейшая.
Сочетание цена-качество на высоте.
Очень качественная, симпатичная, аккуратная. Я приобрела уже вторую такую сковородку.. От первой осталась крышка, так, что проблема с крышкой нету. Я очень довольна.- Достоинства:
- Компактная, удобная. Приятно на такой готовить. Качество хорошее.
- Недостатки:
- Нету недостатков.
- Аліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Smile_Place. Диаметр: 26
Замовила 26 см, а прийшло 28 см
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 20
Все добре, мама задоволена, нічого не пригорає
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Диаметр: 16
Нажаль викинуті кошти. Продавець не попередив, що індукційна плита не бачить сковорідки.
- Достоинства:
- Симпатична
- Недостатки:
- Не підходить для індукції
- Продавец Kitchen life plus
Доброго дня
- Анжеліка К***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Диаметр: 26
- игорь г***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official
Понравилась
- Прокаев С***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Диаметр: 28
Отвратительная сковородка, хватило на месяц, и пригорает теперь все, не рекомендую
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 24
Магазин дуже сподобався: і швидкість, і якість обслуговування на висоті. Однак, скавороду не раджу, оскільки це звичайна китайська антипригарка...точніше - пригарка і прилипайка.
- Продавец УправДом
Доброго дня, Наталія.
Дуже шкода, що у Вас склався негативний досвід користування. Ми багато років працюємо з цим брендом і якість сковорід на досить високому рівні. Але на жаль багато покупців не знають, як вірно користуватись алюмінієвим посудом з антипригарним покриттям.
Готувати їжу потрібно при невеликій або середній температурі. Не допускайте сильного нагрівання посуду без продуктів, або рідини, не залишайте на гарячій конфорці посуд на тривалий час. Посуд з антипригарним покриттям прослужить довше, якщо продукти в ньому перемішувати дерев'яними або пластиковими інструментами і не розрізати продукти в посуді. Не можна мити посуд, поки він ще гарячий. Посуд повинен охолонути до кімнатної температури. Не допускайте безпосередній контакт ручок посуду з відкритим вогнем газової горілки. Різкий перепад температур може призвести до пошкодження покриття, тому не ставте на гарячу конфорку посуд з холодильника і не викладайте заморожені продукти на розігріту пательню.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Диаметр: 18
Дві людини пробували і не змогли прикрутити ручку.
Ще попробую я, як не вийде - вертатиму - Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Диаметр: 24
Нажаль сковорода не сподобалась. Тиждень вона смажела а далі всеєєє почало приставати .
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Диаметр: 24
При первом использовании дно сковороды деформировалось.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не качественный материал изделия
- Продавец Morango
Вітаємо!
Ми виражаємо щирі співчуття через те, що така ситуація виникла. Під час нашого спілкування виявилось, що після використання сковорідки на плиті, ви піддали її різкому перепаду температури, приступивши до її миття. Це дії, які не рекомендується виконувати, щоб продовжити термін служби посуду.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 24
Все сподобалось)
- Продавец Home Lidia
Користуйтесь із задоволенням)
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Диаметр: 26
Сковорода прийшла запакована в фірмову коробку, запечана герметично в поліетиленову плівку, тобто все було новим та з заводу виробника. Всередині була сковорідка, окремо ручка і фірмова викрутка, щоб все легко скрутити. Товар цілий, без подряпин та сколів. Сьогодні смажила котлети-дійсно потрібно зовсім трохи олії. Сама сковорідка гарна. Поки дуже задоволена покупкою.
- Недостатки:
- Трішки довго доставлялось замовлення на точку видачі Розетка
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 26
Всегда о такой мечтала.Что можно сказать она классная.На ней можно готовить всё и ничего не прилипнит.Жарила котлеты на масле и без вкус получается разный.Без масла более сочные .
- Достоинства:
- Быстрая доставка, хорошая надёжная упаковка.Готовить одно удовольствие.
- Валентина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Диаметр: 26
Сковорідка прийшла запакована, навіть викрутка була для того щоб прикрутити ручку. Гарненька, рівненька, ціленька, моя улюблена тепер буде.
- Валентина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Диаметр: 26
Все добре
- Наталя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official
Мені сподобалась сковорода
- Достоинства:
- Не підгорає,легка
- Galka K***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 26
Швидка доставка
- Достоинства:
- Гарний дизайн, практична
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Диаметр: 26
Магазин швидко відправив замовлення, на сковорідці не було жодних подряпин. Дякую, все супер
- Достоинства:
- Нічого не приліпає, у комплекті була викрутка
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 28
Користуюсь усього кілька днів. Пока задоволена дуже
- Достоинства:
- Не пригорає, легко миється
- Недостатки:
- Пока не побачила
- Лариса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Диаметр: 26
Сковорода дуже сподобалась.Велике дякую!!!!!
- Продавец LioniS
Користуйтеся із задоволенням.
- сергей к***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Диаметр: 28
Сковорода 28 см 499 грн. Поспешил я с выводами о том, что сковорода супер. Прошел месяц с момента покупки и стало прилипать , а с посудой такого класса обращаться умею. Как говорят : скупой платит дважды. Польстился на цену. Так что подумайте трижды, прежде чем покупать такую сковороду.
Добрий день,
З врахуванням вашого минулого відгуку, слід зазначити, що сковорідка прибула до вас з певними пошкодженнями, які виникли під час транспортування. Цей фактор має суттєвий вплив на можливу функціональність товару згодом.
Нам дуже шкода, що у вас сталася така ситуація, проте, важливо зазначити, що магазин не може впливати на роботу служби доставки.
Щоб таких ситуацій було якомога менше, ми завжди просимо наших клієнтів перевіряти товар при отриманні, в присутності представника перевізника
- сергей к***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Диаметр: 28
Сковорода 28 см за 499 - просто супер, всем рекомендую.
А вот к фирме Morango большие претензии. Попросил перед отправкой проверить на предмет сколов, царапин и т.д. Заверили, что у них все четко, а прислали с четырьмя сколами, ощущение, что кто-то ножом специально рубил. Очень спешил, поэтому принял по быстрому, иначе отдал бы. Перед началом использования начал мыть и об зазубрину поцарапал палец до крови. На фото видно.- Достоинства:
- супер
Добрий день,
Хотіли б звернути вашу увагу на те, що перед відправкою кожен товар ретельно перевіряється, включаючи перевірку на наявність сколів, царапин та інших дефектів. Ми пильно стежимо за якістю товару, щоб забезпечити задоволення наших клієнтів.
Проходячи ваш відгук, ми розуміємо ваше розчарування та незадоволення отриманим товаром. Хочемо пояснити, що згідно з нашими стандартами якості, ми прагнемо до найкращого можливого стану товару перед його відправкою. Проте, зважаючи на те, що всі сколи знаходяться в одному місці, існує ймовірність, що вони виникли під час транспортування.
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Диаметр: 28
Знайома замовляла певний час тому таку ж сковорідку, вона нею дуже задоволена, тому я вирішила взяти саме її і не помилилася!
Сковорідка просто золото!- Достоинства:
- Ціна та якість, нічого не пристає
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official
Отличная сковородка качество прекрасное, полноценно прогревается равномерно, ничего не прилипает, жарится равномерно, идеально для кухни. Посмотрим сколько проживет
- Достоинства:
- Все отлично, удобная, лёгкая, прекрасно моется, можно мыть в посудомоечной машине
- Алена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official
Товар приїхав дуже якісно упакований. Сковорідка гарної якості, готувати на ній приємно.
Потовщене дно. Користуємось декілька місяців, поки задоволені. Дно на 24 см широке, як для великої комфорки.- Достоинства:
- Юра Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official
Дешевий китайський чи російський підвал, така сама на ринку 60 гривень вартує, та навіть ті в половині випадків не смердять, при нагріванні ше гірше пахне, не рекомендую, це не мармурове покриття, гладка, дуже легенька, мав багато різних сковорідок, пише на упоковці граніт, брехня, просто жахлива і я купував останню свою за 150 купував made in italy яка була ширшава, не легенька, не блискуча, не гладка, фарбою не пахла, значно краща ніж ось це псевдо сковорідка, хто вміє в цьому житті купувати якісне та цінює своє здоров'я, рекомендація навіть не марнуувати свій час на дану продукцію.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Смердюча та пофарбована, це не мрамурне покриття!
- Продавец Berling official
Добрый день. Данный товар не имеет посторонних запахов, качество товара соответствует описанию.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 22
хорошая сковородка. Пятнистенькая, весело смотрится. хорошо жарит. ничего не пристает! Все супер!
- Достоинства:
- внешний вид. не пристает ничего
- Продавец УправДом
Добрый день, Елена.
Благодарим Вас за высокую оценку и отзыв. Желаем Вам хорошего настроения и будем очень рады видеть Вас снова в числе наших покупателей.
С уважением, магазин "Управдом".
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 22
Сковорода замечательная, меня полностью устраивает, спасибо.
- Достоинства:
- Сковорода понравилась, меня полностью устраивает
- Ирина А***
Скажите пожалуйста, сколько прослужила Вам сковородка?
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 22
Замечательная сковородка, качественная и удобная.Соответствует описанию .Покупкой довольна.
- Достоинства:
- качество и цена
- Недостатки:
- нету
- УправДом
Добрый день, Валентина.
Большое спасибо за отзыв и высокую оценку. Будем очень рады видеть Вас снова в числе наших покупателей.
С уважением, магазин Управдом.