Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Дутики женские зимние Paolla черные с опушкой средней высоты на молнии 37 р (24 см) 2692

Оценка пользователей 3.8/5
  • Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LAMIN. Цвет: Черный. Размер: 39

Отримала дутиші, мені сподобались. Трошки задовгі, але це не проблема. М'які, теплі, комфортні. Дуже вдячна.
    Рекомендую.
    Я вже носила такі декілька років, у слизьку холодну погоду дуже тепло і комфортно. В цю зиму в мене іх забрала родичка, бо в неї мерзлих ноги. І я рішила купити собі новенькі, і іншого кольору.

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LAMIN. Цвет: Черный. Размер: 42

Посылка пришла на следующий день, всё в отличном состоянии и размер подошёл.

Достоинства:
    Очень теплые
    Недостатки:
    Стельки бумажные и по льду лучше не ходить, очень скользят, так что подходят только для зимы без льда и надо вставлять свои теплые стельки
  • Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: LAMIN. Цвет: Черный. Размер: 41

На вигляд гарні дутики,проходила більше місяця і ось така халепа

Достоинства:
    Зручні
  • Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LAMIN. Цвет: Черный. Размер: 38

Зімовляла на подарунок для мами. Виглядають, як на фото. Якісно зроблені. Як поведуть себе в процесі носки, відпишу пізніше.
    Одне засмутило, що ціна неактуальна. По факту за самі дутики довелось сплатити передплату 100гр 999гр при отриманні. ТЧ вартість чобітків не 1060, як заявлено на сайті, а 1099. Хоч різниця й невелика, але залишилось не дуже приємне відчуття. Побажання продавцю: вчасно коригувати ціни!

Достоинства:
    Якісні теплі чобітки. Висока підошва. Легкі.
    Недостатки:
    Неактуальна ціна товару
  • Наталья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LAMIN. Цвет: Черный. Размер: 41

Аккуратные, строчка ровная. Мне понравились.Посылка пришла на следующий день.

Достоинства:
    Устраивает все