- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Быстро связались и быстро отправили. Огромное спасибо, ребенок доволен
- Продавец MIR TRENDOFF
Наталья! Ваш відгук найкраща нагорода для нас!
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Получил, всё супер
- Продавец MIR TRENDOFF
Сергей! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!
- Алла У***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Шокована
Замовила журнал в подарунок для племінниці, весь час зі мною спілкувалась менеджер магазину, дуже приємно та чемно відповіла на всі питання.
А коли я прийшла забирати журнал на пошту, побачила, що до журналу з калькою, вони додали ще один невеликий журнал з трафаретами та два моточки пластику для 3d ручки, у подарунок
Була приємно здивована !
Буду звертатись до вас ще, та рекомендувати, дякую ️- Продавец MIR TRENDOFF
Алла! Нам дуже приємно усвідомити, що ви залишилися задоволені та вибрали саме наш магазин! З Новим роком! Нехай цей рік принесемо нам перемогу та стабільно позитивні емоції! Слава Україні!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Є підкладка це плюс. Решта залежить від дитини, або творця виробу.
- Продавец MIR TRENDOFF
Володимир! Велике спасибі за відгук! Дуже зручно використовувати підкладку для трафаретів. Не псуються картинки та добре відлипає пластик. Бажаємо мирного неба!
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Хороший трафарет, подложка в комплекте
- Продавец MIR TRENDOFF
Владимир! Дякуємо за вашу думку! Ми працюємо для вашого задоволення! Бажаємо мирного неба!
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Отличное дополнение к 3д ручке, у меня в комплекте была плотная калька, все супер, ребёнок доволен
- Продавец MIR TRENDOFF
Юрий! Дякуємо за відгук! Ми раді доставити вам і вашій дитині позитивні емоції!
- Павлина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Трафарети дуже класні. На любий смак і складність. Ми задоволені.
- Продавец MIR TRENDOFF
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Класні фотки) Бажаємо мирного неба!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Якісний товар,поки що не використовували,так як це буде дитині під ялинку)
- Продавец MIR TRENDOFF
Марина, вітаємо. Ми раді бути вам корисні! Слава Україні! Чекаємо на фото робіт))).
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Журнал дуже сподобався донечки. Продавець приємний, навіть подарунок ще поклав, де-кілька смужок пластику. Все добре.
- Достоинства:
- Був ще приємний сюрприз
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец MIR TRENDOFF
Анна! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Купували на подарунок. І в подарунок був іще матеріал ..котрий чудово працював з 3д ручкою.. дякуємо за такий бонус !
І за товар котрий швидко доставили !- Достоинства:
- Приємний бонус .
- Продавец MIR TRENDOFF
Наталя! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Придбав. Швидко прийшло, гарно допомагає. Дочці дуже подобається! Раджу.
- Продавец MIR TRENDOFF
Андрей! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!
- Кристина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Дуже дякую за швидкість,трафарети класні. Окрема подяка за подаруночок!!!Нажаль не виходить фото прикріпити,дитина задоволена
- Продавец MIR TRENDOFF
Кристина! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Чудові трафарети, рекомендую дякуємо за подаруночки, дуже приємно та неочікувано ❤️
- Продавец MIR TRENDOFF
Людмила! Нам дуже приємно усвідомити, що ви залишилися задоволені та вибрали саме наш магазин!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Все супер! За подарунок дякуємо!
- Продавец MIR TRENDOFF
Оксана! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Дякуємо за приємний подарунок!
- Достоинства:
- Гарні трафарети ,швидка доставка,все супер ,дитина задоволена.
- Продавец MIR TRENDOFF
Ігор! Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Бажаємо мирного неба!
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Працює, дитині подобається
- Продавец MIR TRENDOFF
Татьяна! Дякуємо за відгук! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру! Метилик крутезний))
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Дитина в захваті! В журналі дуже багато різноманітних трафаретів як для хлопчиків, так і для дівчат. Додатково є спеціальна калька, ще й подарунок отримали - додатковий міні журнальчик з трафаретами. Все сподобалось! Оперативно відправили, не зважаючи на те, що в неділю не працюють, передзвонили, а в понеділок вже відправили. Купили по знижці. Дякуємо вам!
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Продавец MIR TRENDOFF
Наталія !Сердечно дякуємо за теплі слова! Бажаємо мирного неба!Слава Україні!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Все дуже гарно
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Немаж
- Продавец MIR TRENDOFF
Олександра! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося!
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Картинки більше для дівчаток, для хлопчиків малувато варіантів
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Буклет яркий, печать качественная. Но, оказывается, для рисования требуется защитный прозрачный экран, которого нет в комплекте. Без него пластик прилипает к бумаге и отдирается с рисунком. Трафарет получается одноразовый. Впечатление испорчено. Пробовал рисовать через стрейч-плёнку и через файл - но они плавятся. Где взять этот защитный экран?
- Недостатки:
- Нет в комплекте защитного экрана.
- Продавец MIR TRENDOFF
Можно подложить под стекло или покрыть толстым скотчем. Защитный экран обязательно продумаем, спасибо, что обратили наше внимание на этот нюанс.
- Продавец MIR TRENDOFF
Мы вышлем за свой счет вам плотную кальку, которую можно класть на трафарет и она выдерживает расплавленный пластик. Простите за испорченное впечатление)
- Сергей Е***
Действительно, получил защитный экран, ещё и с приятным бонусом) я впечатлён, ребёнок очень доволен! Спасибо вам большое за отзывчивость, желаю довольных клиентов, всем рекомендую этого продавца)
- Броздняков А***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Печать не плохая, но требует либо ламинации или же проклейки скотчем.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Некачественная бумага :(
- Продавец MIR TRENDOFF
Алексей! Возможно использовать кальку (идет в комплекте) или подкладывать под стекло. Над более удачным решением этого вопроса, мы работаем) Благодарим за замечание
- Юрий Б***
Была в комплекте калька, все отлично.
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF
Очень понравился магазин, быстро перезвонили, делала заказ вечером) На следующий день отправили)
- Продавец MIR TRENDOFF
Екатерина! Дякуємо за відгук! Ми раді бути вам корисні! Слава Україні!