Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Трафареты 3D-рисование для 3D-ручки (50 моделей)

Оценка пользователей 4.68/5
  • Наталья Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Быстро связались и быстро отправили. Огромное спасибо, ребенок доволен

• Продавец  MIR TRENDOFF

Наталья! Ваш відгук найкраща нагорода для нас!

Получил, всё супер

• Продавец  MIR TRENDOFF

Сергей! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!

• Алла У***

Шокована

Замовила журнал в подарунок для племінниці, весь час зі мною спілкувалась менеджер магазину, дуже приємно та чемно відповіла на всі питання.

А коли я прийшла забирати журнал на пошту, побачила, що до журналу з калькою, вони додали ще один невеликий журнал з трафаретами та два моточки пластику для 3d ручки, у подарунок
    Була приємно здивована !

Буду звертатись до вас ще, та рекомендувати, дякую ️

• Продавец  MIR TRENDOFF

Алла! Нам дуже приємно усвідомити, що ви залишилися задоволені та вибрали саме наш магазин! З Новим роком! Нехай цей рік принесемо нам перемогу та стабільно позитивні емоції! Слава Україні!

• Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Є підкладка це плюс. Решта залежить від дитини, або творця виробу.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Володимир! Велике спасибі за відгук! Дуже зручно використовувати підкладку для трафаретів. Не псуються картинки та добре відлипає пластик. Бажаємо мирного неба!

• Владимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Хороший трафарет, подложка в комплекте

• Продавец  MIR TRENDOFF

Владимир! Дякуємо за вашу думку! Ми працюємо для вашого задоволення! Бажаємо мирного неба!

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Отличное дополнение к 3д ручке, у меня в комплекте была плотная калька, все супер, ребёнок доволен

• Продавец  MIR TRENDOFF

Юрий! Дякуємо за відгук! Ми раді доставити вам і вашій дитині позитивні емоції!

• Павлина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Трафарети дуже класні. На любий смак і складність. Ми задоволені.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Класні фотки) Бажаємо мирного неба!

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Якісний товар,поки що не використовували,так як це буде дитині під ялинку)

• Продавец  MIR TRENDOFF

Марина, вітаємо. Ми раді бути вам корисні! Слава Україні! Чекаємо на фото робіт))).

• Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Журнал дуже сподобався донечки. Продавець приємний, навіть подарунок ще поклав, де-кілька смужок пластику. Все добре.

Достоинства:
    Був ще приємний сюрприз
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Анна! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Купували на подарунок. І в подарунок був іще матеріал ..котрий чудово працював з 3д ручкою.. дякуємо за такий бонус !
    І за товар котрий швидко доставили !

Достоинства:
    Приємний бонус .
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Наталя! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Придбав. Швидко прийшло, гарно допомагає. Дочці дуже подобається! Раджу.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Андрей! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Кристина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Дуже дякую за швидкість,трафарети класні. Окрема подяка за подаруночок!!!Нажаль не виходить фото прикріпити,дитина задоволена

• Продавец  MIR TRENDOFF

Кристина! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Чудові трафарети, рекомендую дякуємо за подаруночки, дуже приємно та неочікувано ❤️

• Продавец  MIR TRENDOFF

Людмила! Нам дуже приємно усвідомити, що ви залишилися задоволені та вибрали саме наш магазин!

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Все супер! За подарунок дякуємо!

• Продавец  MIR TRENDOFF

Оксана! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин

• Ігор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Дякуємо за приємний подарунок!

Достоинства:
    Гарні трафарети ,швидка доставка,все супер ,дитина задоволена.
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Ігор! Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Бажаємо мирного неба!

• Татьяна В***

Працює, дитині подобається

• Продавец  MIR TRENDOFF

Татьяна! Дякуємо за відгук! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру! Метилик крутезний))

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Дитина в захваті! В журналі дуже багато різноманітних трафаретів як для хлопчиків, так і для дівчат. Додатково є спеціальна калька, ще й подарунок отримали - додатковий міні журнальчик з трафаретами. Все сподобалось! Оперативно відправили, не зважаючи на те, що в неділю не працюють, передзвонили, а в понеділок вже відправили. Купили по знижці. Дякуємо вам!

Достоинства:
    Все сподобалось
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Наталія !Сердечно дякуємо за теплі слова! Бажаємо мирного неба!Слава Україні!

• Наталія Л***
  • Олександра Р***

Все дуже гарно

Достоинства:
    Недостатки:
    Немаж
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Олександра! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося!

• Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Картинки більше для дівчаток, для хлопчиків малувато варіантів

Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Буклет яркий, печать качественная. Но, оказывается, для рисования требуется защитный прозрачный экран, которого нет в комплекте. Без него пластик прилипает к бумаге и отдирается с рисунком. Трафарет получается одноразовый. Впечатление испорчено. Пробовал рисовать через стрейч-плёнку и через файл - но они плавятся. Где взять этот защитный экран?

Недостатки:
    Нет в комплекте защитного экрана.
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Можно подложить под стекло или покрыть толстым скотчем. Защитный экран обязательно продумаем, спасибо, что обратили наше внимание на этот нюанс.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Мы вышлем за свой счет вам плотную кальку, которую можно класть на трафарет и она выдерживает расплавленный пластик. Простите за испорченное впечатление)

• Сергей Е***

Действительно, получил защитный экран, ещё и с приятным бонусом) я впечатлён, ребёнок очень доволен! Спасибо вам большое за отзывчивость, желаю довольных клиентов, всем рекомендую этого продавца)

• Броздняков А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Печать не плохая, но требует либо ламинации или же проклейки скотчем.

Достоинства:
    Недостатки:
    Некачественная бумага :(
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Алексей! Возможно использовать кальку (идет в комплекте) или подкладывать под стекло. Над более удачным решением этого вопроса, мы работаем) Благодарим за замечание

• Юрий Б***

Была в комплекте калька, все отлично.

• Екатерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF

Очень понравился магазин, быстро перезвонили, делала заказ вечером) На следующий день отправили)

• Продавец  MIR TRENDOFF

Екатерина! Дякуємо за відгук! Ми раді бути вам корисні! Слава Україні!