Отзывы покупателей о Комплекс для ежедневного ухода за нормальной и комбинированной кожей Hillary Daily Care Complex For Normal Skin: Очищающая пенка + Тоник + Убтан + Крем для всех типов кожи + Гиалуроновая сыворотка HI-11-227
Есть в наличии
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Чудовий набір
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец INNOVATION COSMETICS
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
На початковому етапі застосування нарікань не маю!
- Достоинства:
- Шкіра без подразнень, ніжна!
- Продавец INNOVATION COSMETICS
- Таїсія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Дуже довга доставка,а так товар прийшов цілий і все ок.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук та хочемо звернути Вашу увагу, що Ви самостійно обрали спосіб доставки. Вся інформація про строки зазначається при оформленні, ми засоби відправили одразу. Шкода, що довелося чекати довше, ніж Ви очікували!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Товар чудовий! Постійно користуюся цією косметикою
- Недостатки:
- Довгий термін відправки. Ще не стикалася з жодної компанією, яка б так довго відправляла
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Лосєв Д***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Не то, щоб і погано, але і не вогонь
- Достоинства:
- Недорого
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Компанія Hillary виробляє косметичні засоби за найінноваційнішими рецептурами та технологіями. Косметичні продукти перевершують за якістю дорожчі імпортні аналоги. Рекомендуємо Вам продовжити використання, результат Вас обов'язково порадує!
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Дуже гарна доглядова косметика,брали дитині підлітку,шкіра ніжна та шовковиста,прицьому зникають дрібні запалення.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- ОленКаОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Не очікувала багато, бо розумію, що для такої кількості косметики ціна не дуже висока.
Але досвід покупки отримала приємний.
По перше, упаковка - коли отримуєш гарно, зі смаком та акуратно упакований товар, то відчуваєш себе цінним клієнтом. Не втрималась - одразу спробувала. Косметика має приємний запах. Пінка чудово очищує. Сиворотка гарно поглинається - не залишає липкого прошарку на обличчі. Крем має легку структуру. Приємно, що поклади два пробники: вв-крем та емульсію. Ще не випробувала. Наразі я задоволена - чудовий набір за таку ціну.
Якщо я помиляюсь і обличчя вкриється плямами потім - напишу додатково- Достоинства:
- Гарний склад продукту (наскільки я розбираюсь), приємний запах та текстура
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати!
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Замовлення прийшло дуже швидко, гарне пакування. Пінка дуже ніжно та делікатно очищає шкіру, та гарно змиває мейк. Шкіра після тоніка та сироватки дуже ніжна та зволожена. Крем для моєї комбі шкіри не підійшов, жирнить. Окреме дякую, за маленькі подаруночки пробники
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Добрий день. Отримала набір, дякую. Дуже задоволена. Велике дякую за подарунок.
- Достоинства:
- Приемний запах
- Карина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Набір дуже класний, запах такий приємний і шкіра мʼякенька після використання. Окремо хочу написати за кремчик, він топ, я довго не могла знайти таку текстуру щоб мені підходила і нарешті знайшла )
Щоправда після вмивання пінкою шкіра іноді стає пересушена, але кремчик все виправляє.- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за Ваш відгук та рекомендуємо спробувати наш тонік для обличчя, він чудово тонізує, освіжає та забирає ефект підсушування та стягнутості після вмивання ;)
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Відмінний комплекс. Маска і сироватка навколо очей яку порадила продавець теж топ.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо Вам приємного користування
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Користувалась комплексом минулого року. Змінився тип шкіри і зараз користуюсь комплексом для сухої шкіри. Але я готова написати своє враження: по-перше, аромат - це справжнє задоволення, відчувати його при процедурі вмивання - чистий кайф. Пінка, сироватка та крем скінчились раніше інших засобів. Крем чудовий, набір масел відчутний - жодних стягувань шкіри. Убтаном я майже не користувалась, боялась , бо шкіра стала суховата, боялась шелушінь. Загалом я задоволена комплексом і рекомендую.
- Достоинства:
- Український виробник якісної косметики
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за Ваш відгук та рекомендуємо все ж спробувати убтан, Вам неодмінно сподобається, оскільки суха шкіра ще більше потребує ексфоліації відмерлих клітин. Убтан окрім скрабування також зволожує за рахунок натурального складу (бамбук, рисове борошно, нутове борошно, червона глина та інші)
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Сьогодні отримала. Одна з баночок була без кришки. Тепер чекаю на хорошу якість.
- Достоинства:
- Ціна по промокоду
- Недостатки:
- Не було кришки, але є така ж від інших засобів.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотній зв'язок. Перевірте, будь ласка, коробку, можливо десь в упаковочній бумазі є кришечка :)
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Косметика сподобалась
Користуюсь а перше.
Крем - це щось неймовірне,шкіра обличчя просто шовковиста- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням
- БоженаОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Косметикою дуже задоволена, реально результат помітний десь через тиждень користування.
- Достоинства:
- Якісний продукт з гарним складом, виробник український
- Недостатки:
- Дозатор в тоніку поламався після 2(!!!) використання
- Диана В***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Спасибо! Всё понравилось! Была ошибка с оплатой заказа, но всё очень быстро исправили. Косметика отличная. Заказываю уже не в первый раз!