- Олександра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Прийшло все дуже гарно запаковане вже спробувала обгортання. Пече сильно, але терпіти можна. Після зняття бинтів теж продовжує гріти. Сподіваюсь на хороший ефект)
Дякуємо за відгук та очікуємо на зворотній зв'язок після використання
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Набір розрахований на 6 процедур, а в комплекті 2 бандажі, які є одноразовими( раніше, було вказано, що бандажі можна використовувати провторно, але через те, що виробник отримав бандажі поганої якості почали вказувати, що вони одноразові. Бандажі дійсно розлазяться в руках. Від процедури є розігріваючий ефект, для мене не сильний, тому додатково брала під плівку, про результати ще рано казати, але відчуття, що хіларі мене трошки обманули.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук та хочемо зауважити, що на упакуванні завжди було зазначено, що бінти одноразові. Якщо Ви отримали обгортання не відповідної якості, напишіть нам в приватні повідомлення, надіславши фото та партію виготовлення. Перевіримо контрольні зразки та будемо вирішувати питання щодо обміну
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Все супер
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Юлиана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Супере
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Яна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Доставка в указані терміни. Товар запакований дуже гарно. Саме обгортання сподобалось, ефект помітний після 3 обгортання.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати!
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS
Своєчасна доставка,гарне пакування, дякую за пробні кремчики. Ще не користувалася.
Дякуємо за відгук та очікуємо на зворотній зв'язок після використання