Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Детский обучающий музыкальный игровой планшет Ферма 5 в 1 яркий функциональный для детей от 1 года супер-подарок для общего развития ребенка

Код:  328819840
Оценка пользователей 4.9/5
  • Олена

Гарний планшет, багато функцій

Достоинства:
    "Кнопочки" добре реагують на дотик, дитина нажимає без проблем, інтенсивність звуку можна міняти
    Недостатки:
    Не бачу
  • Вороненко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Чудовий дитячий планшет, гарно імітує тваринок, є пісеньки, дітям подобається) дякую

Достоинства:
    Розвиває мовлення малятам
    Недостатки:
    Не має
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Іграшка гарної якості,все працює.

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Чудова іграшка,брала на подарунок хлопчику 2 років,дуже сподобалася)

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Гарна іграшка, замовляла на подарунок, дитина задоволена. Ввічливий продавець, швидко відправив замовлення.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Олександра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Чудовий планшет для вивчення тварин та розвитку. Взяла для дитини 1,3 роки. Сину дуже цікаво. Приємні звуки та пісеньки. Окрема перевага що можна коригувати гучність планшету. Дякую за швидкий зворотній звʼязок та швидку доставку. Окремо дякую що попередили про батарейки та одразу запропонували додати до замовлення.

Достоинства:
    Коригування гучності, чутливий дотик планшету(для дитячої ручки це перевага не треба багато зусилль щоб натискати)

• Зоя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Планшетом дуже задоволені. Став улюбленою іграшкою малюка

Достоинства:
    Яскравий, з приємними мелодіями й цікавими дитячими пісеньками. Допомагає розвивати малюка у веселій ігровій формі.

• Юля Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Замовляла планшет для похресника,карапузу 7 місяців,і це просто чудова і потрібна річ для малюків Якісно виконаний,голосний,дитинці дуже цікаво Продавець відповідальний,дуже швидко опрацювали замовлення і на другий день я уже його отримала Тому хто хоче трішки відволікти дитину річ бомбова❤️

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Чудовий планшет для розвитку дитини, дитині повинен сподобатись

• Анатолий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все добре, яскравий пданшет. Дитині дуже цікаво.

Достоинства:
    Все добре, яскравий пданшет. Дитині дуже цікаво
    • Продавец  LikePrix

• Ищенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все добре але якби трішечки гучніший був звук.

• Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Звук можна додати в правому верхньому куті. Будемо раді Вашим замовленням знову. Гарного Вам дня)

• Анастасия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все чудово, дитині сподобалось.
    Дякую Вам!

Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  LikePrix

• Наталія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дякую за швидку доставку. Планшет працює, все добре. Дуже цікаво малюку ним гратися. Звук хороший. А головне, що українською мовою❤️❤️❤️

Достоинства:
    Цікавий, звук, українська мова
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Блажко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Замовлення прийшло своєчасно. Усе працює. Продавець супер. Рекомендую.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  LikePrix

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Приємне та швидке обслуговування. Дякую!

Достоинства:
    Гарний багатофункціональний планшет. Дитині сподобався.
    • Продавец  LikePrix

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все как в описании. работает и звучит , когда нажимаешь)

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Євген. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Планшет сподобався. Дякую за хороше і безпроблемне обслуговування.

Достоинства:
    Дитина задоволена
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня Роман. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Спасибо большое! Покупкой довольны. Быстрое оформление заказа и доставка в назначенный срок.

Достоинства:
    Яркий, красивый планшет
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Ольга. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Артем К***

Все понравилось

• Продавец  LikePrix

Доброго дня Артем. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Марта Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Гарний ігровий планшет. Дуже порадувало обслуговування, все було на найвищому рівні (незважаючи на передноворічний ажіотаж). Дитина задоволена. Дякуємо!

Достоинства:
    дитині сподобалося
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня Марта. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.