Отзывы покупателей о Муравьиная ферма ANTKingdom Комплект с накладкой Гринч MEDIUM S Зеленая 19х10х6,3 см - Формикарий

• Ніна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants

Все чудово запаковано! Швидко доставили! Приємні продавці-консультанти, які ввічливо і гарно все пояснюють! Дитині дуже сподобалось доглядати і спостерігати за мурахами))) Рекомендую!

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не має
  • Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants

Дякую за чудовий подарунок. Ми зараз за кордоном, шукали тут мурашину ферму і були в шоці від високих цін + часто ферми продають без мурашок. Вирішили купувати в Україні і передати сюди. Мурашки пробули в пробірці 8 днів, всі живі, мурашок досить багато, і ми помітили, що одна мураха-нянька тримає личинку (це дуже мило зі сторони). Будемо оберігати і вивчати. Діти в захваті (10 років і 4 роки). В подарунок поклали накладку і пакетик з камінцями (пісок).

Достоинства:
    Гарна ціна, оплатила за реквізитами (мені так зручніше), доставка за 1 день, гарні консультанти.
  • Наталия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants

Однозначно рекомендую, продавець чудовий, допомогли з вибором а також допомогли підібрати аксесуари.
    Формікаріум дуже якісно зроблений, все доставили дуже швидко(за 1 день).

Достоинства:
    Якісний товар, швидка доставка, приємний продавець.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Kingdom of Ants

Наталия, дякуємо за відгук.Щіро раді, що все сподобалось і підійшло.Звертайтесь

• ОЛЬГА П***

Є чім зацікавити дітей

• Надежда К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants

Ось фото на другу добу після заселення сім'ї мурашок. Хто ще вагається в покупці даного товару, скажу одне, це дуже цікаво не тільки дітям, а ще й дорослим, дуже цікаво спостерігати за життям цих маленький тваринок)))

Достоинства:
    Цікаво дорослим і дітям.
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Надежда К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants

Чудові мурашки, замовлення відправили дуже швидко, на наступний день воно вже було у відділенні. Мурашок багато, навіть більше ніж заявлено, приблизно 45 штук матка, та ще два яйця. Сім'я жвава, в перший же день освоїли весь формікарій. Дитина в 5 років в захваті, цілий день не відходить.

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  Kingdom of Ants

Надія, дякуємо за відгук. Якщо Вам буде потрібна консультація по догляду за мурахами, або будуть виникати якісь питання. Обов'язково звертайтесь до нас і ми Вас залюбки проконсультуємо. Також у нас в штате є кваліфікований мірміколог який відповість на всі питання.

• Маріна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kingdom of Ants

Замовила на подарунок,але самих мурах там не було шкода,бо дитина дуже засмутилася

• Продавец  Kingdom of Ants

Доброго дня. Чому Ви досі не звернулись до нашего магазину? Наш менеджер Вам би пояснив як укомплектовані мурахи. На інструкції яка іде в комплекті з фермою є всі наші номера телефонів. У зв'язку з кліматичними умовами і так як зараз мінусова температура на вулиці. Колонію з мурахами пакують в спеціальний пенал з пінопласту, який підтримує температуру. Також всі наші посилки збираються під відеокамерами. На відео камері зафіксовано як колонія мурах додавалась в Ваше замовлення.