Отзывы покупателей о Сухой корм Josera Light & Vital Диетический для взрослых собак для контроля избыточного веса, с птицей, 900 г

Оценка пользователей 4.8/5
  • Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: lick&bark. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Нарікань немає

• Віктор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetMojo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Їсть нормально. З'їдає згідно своєї ваги по таблиці, щоб схуднути, але вагу практично не зменьшує, пішов другий мішок 12,5 кг.

Достоинства:
    Не приїдається, їсть добре.
    Недостатки:
    Вагу практично не втрачає.
  • Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Все супер

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Дякуємо за покупку та відгук! Josera Light&Vital – чудовий вибір для підтримки оптимальної ваги. Дякуємо, що обрали нас!

• Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Мій мопс взагалі не хоче його їсти, навіть коли дуже голодний, нажаль (

Дякуємо за Ваш відгук. Іноді так трапляється, що певні корми можуть бути менш привабливими для собак за запахом або смаком. JOSERA Light & Vital містить домашню птицю, яка може бути не настільки привабливою для Вашого улюбленця.

Рекомендуємо, спробувати корми зі смаком ягнятини або лосося, які часто більше подобаються собакам. Варто звернути увагу на JOSERA SeniorPlus (зі смаком лосося) або JOSERA Lamm & Reis (зі смаком ягнятини). Ці корми також підходять для собак з надмірною вагою або тих, які мають меншу активність. Можливо, один із цих варіантів стане улюбленим для Вашого песика!

• Владимир К***

Собака їсть із задоволенням, не гладшає (дозування відповідно до ваги)

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Даний корм купую вже не вперше, оскільки у собаки критично значимий контроль ваги. При наборі ваги одразу з'являються жирові утворення, що потім переходять у злоякісні. Після того, як перевели собаку на цей корм контроль ваги став набагато простішим. Якість і ціна повністю відповідають вказаному в описі.

• Наталия Д***

Классный корм для нашего ленивого Йорика)))
    Кушает с удовольствием))))

Достоинства:
    Собака ест с удовольствием
      Представник бренду

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що корм припав Вашому Йоріку до смаку, смакуйте на здоров’я!

• Алена М***

Хороший корм, собаке понравился. Собака с лишним весом малоактивная, пока сложно сказать про действие, думаю надо оценивать спустя полгода-год.
    Кстати кот тоже данный корм стал воровать у собаки, видимо вкусный:)

Достоинства:
    собаке понравился

Вітання!
      Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Анастасия П***

Брала взрослому биглю с лишним весом. Собака достаточно быстро сбросила, корм в течение года не приелся. Аллергии не было, шерсть отличная, стул тоже.

Достоинства:
    Отличный диетический корм

Вітання !
      Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що корм Josera Light & Vital підійшов Вашому улюбленцю та допоміг вирішити ситуацію з надмірною вагою собачки.Смакуйте на здоров’я.

• Ева

Доставка быстрая, корм едят мои собаки с большим удовольствием.

Достоинства:
    Хороший срок годности

Вітання!
      Щиро дякуємо вам за відгук та високу оцінку! Робимо усе для того, аби наші клієнти були задоволені продукцією та якістю обслуговування.

• Ева

Отличный корм, беру для китайской хохлатой которой 11 лет.

Недостатки:
    Купноватая гранула
  • Проценко О***

Корм отличный,собака ест с удовольствием.чувствует себя отлично несмотря на свой возраст.

Достоинства:
    Цена ,качество
  • Людмила М***

За порадою ветеринара періодично даєм своїй собаці: хоча вона молода і активна, але в стерилізованих сук є ймовірність набрати вагу, а цей корм - гарна підстраховка. До того ж його можна давати трохи більше, ніж інші - для нашої собаки, якій треба "нажуватися" це добре. Вміст великої кількості волокон гарно регулює травлення: наша собака має дуже чутливий шлунок, і яка б не була проблема, розлад чи закреп, кілька разів прийому корму все нормалізують. Тож за потреби чи просто періодично влаштовуємо їй по кілька днів на такій "дієті". Результат позитивний.

Достоинства:
    Собака їсть завжди з задоволенням, можна давати більшу порцію, підходить при порушеннях травлення.
    Недостатки:
    Нема проміжних упаковок між малою і дуже великою.
  • Виктория

Собака доволен, есть с аппетитом. Берем иногда для разнообразия к Josera miniwell

• Євген

Сам корм не плох, но прислали пробитый мешок обмотанный скотчем... Больше не буду брать по предоплате.

Достоинства:
    Хороший корм
    Недостатки:
    Розетка прислала пробитую пачку...
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Евгений! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• АЗ

Псу нравится!