Отзывы покупателей о Шнурки для обуви FASTLACES T25-2 эластичные плоские без завязывания красный (Red)
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Гарні шнурки.
- Продавец sMall
Романе, дякуємо за відгук! Раді, що шнурки сподобались. Гарного дня!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Підійшли
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук! Еластичні шнурки FASTLACES T25-2 без зав'язування в чорному кольорі створені саме для такого швидкого взуття без зайвих турбот. Раді, що вони чудово підійшли до вашого взуття. Дякуємо за високу оцінку і чекаємо на вас знову!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Серый
Гарні шнурки, колір трохи не підійшов, але усе одно добрі.
- Достоинства:
- Класні
- Продавец sMall
Дякуємо за чесний відгук, Олеже! Раді, що плоскі еластичні шнурки FASTLACES T25-2 без зав'язування у сірому кольорі загалом сподобались і ви оцінили їх як класні. Щодо відтінку — розуміємо, іноді колір на екрані може сприйматись трохи інакше, ніж наживо, тому дякуємо, що звернули на це увагу, це допомагає нам покращувати опис товару. Головне, що зручність та якість самих шнурків вас не підвели. Будемо раді бачити вас серед покупців знову.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Чудові шнурки
- Продавец sMall
Владиславе, дякуємо за такий емоційний відгук! Чорні еластичні шнурки FASTLACES T25-2 без зав'язування дійсно зручні у щоденному використанні — взувся й пішов, без жодних мороки з вузлами. Раді, що вони припали до смаку і виправдали очікування від першого погляду. Гарного вам користування взуттям із такими зручними шнурками!
- Бурма С***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Зеленый
Те що треба
- Продавец sMall
Світлано, дякуємо за влучний відгук! Зелені еластичні шнурки FASTLACES T25-2 без зав'язування — дійсно практичне рішення, коли хочеться і зручності, і трохи яскравості в образі взуття. Раді, що товар повністю виправдав ваші очікування без жодних "але". Гарного вам користування і дякуємо, що обрали наш магазин!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Хаки
Хороша якість
- Продавец sMall
Петре, дякуємо за оцінку! Раді, що еластичні плоскі шнурки FASTLACES T25-2 без зав'язування у кольорі хакі підтвердили свою хорошу якість вже з перших вражень. Цей відтінок гарно поєднується як з класичним, так і зі спортивним взуттям, тож сподіваємось, він вдало доповнив ваш гардероб. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Серый
Те, що і шукав.
- Продавец sMall
Дякуємо, Петре, що знову завітали до нас, цього разу за сірою парою T25-2! Приємно, коли товар точно збігається з тим, що людина мала на увазі — значить, і опис, і фото на сторінці відповідають дійсності. Сірий колір — доволі універсальний вибір, який легко поєднати з різними моделями взуття. Гарного вам користування і дякуємо за постійну довіру до нашого магазину!
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Оранжевый
Шнурки відповідають заявленим продавцем.
- Достоинства:
- Шнурки як шнурки
- Продавец sMall
Наталіє, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що плоскі шнурки FASTLACES кольору Orange повністю відповідають опису та фото в картці товару — для нас важливо, щоб покупець отримував саме те, на що розраховував при замовленні. Раді, що якість і зовнішній вигляд виправдали ваші очікування без жодних недоліків. Сподіваємось, шнурки будуть служити довго і радуватимуть яскравим кольором. Дякуємо, що обрали FASTLACES!
- Ярослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Белый
Чудова, красива й корисна річ!
- Достоинства:
- Еластичні, якісно виконані, гарно виглядають
- Недостатки:
- Поки що не бачу
- Продавец sMall
Ярославо, дуже дякуємо за таку теплу оцінку! Приємно читати, що шнурки White виявились не лише красивими, а й практичними та якісно виконаними — саме еластичність і акуратне плетіння ми вважаємо головними перевагами FASTLACES. Раді, що зовнішній вигляд повністю виправдав очікування і жодних недоліків ви поки не помітили. Носіть із задоволенням, а якщо з часом виникнуть якісь враження — будемо раді почути. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Карина А***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Фиолетовый
Класні шнурки)
- Продавец sMall
Карино, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що еластичні шнурки FASTLACES вам сподобались. Вони справді зручні — не потребують зав'язування і добре тримають форму взуття протягом усього дня. Раді, що фіолетовий колір теж припав до смаку. Дякуємо, що обрали sMall!
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Белый
беру їх постійно,вони круті..майже на всіх кросівках змінила,дуже зручні
- Продавец sMall
Анно, дякуємо за таку постійну вірність! Шнурки FASTLACES T25-2 саме й створювалися універсальними, щоб підходити до різних моделей кросівок, а формат без зав'язування дійсно економить час і додає зручності щодня. Раді, що вони вже стали вашим постійним вибором для різних пар. Дякуємо, що обрали sMall!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Хаки
Брав 2 пари різних кольорів. Сподобались. Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Якісні і в міру еластичні
- Продавец sMall
Сергію, дякуємо за відгук! Шнурки FASTLACES T25-2 саме й розраховані так, щоб поєднувати якість та помірну еластичність без втрати міцності. Раді, що взявши одразу дві пари різних кольорів, ви залишились задоволені обома. Дякуємо за рекомендацію та що обрали sMall!
- Наталя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Дякую продавцю, хороші шнурки - із задоволенням користуємося
- Достоинства:
- еластичні, міцні
- Недостатки:
- нема
- Продавец sMall
Наталю, дякуємо за теплі слова! Еластичність і міцність — саме те, заради чого варто обирати ці шнурки. Приємно, що вони служать вам із задоволенням.
- Яремчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Замовляла шнурки, задоволена
- Продавец sMall
Дякуємо за ваш відгук, Алло! Дуже приємно, що шнурки FASTLACES T25-2 вас порадували і ви залишились задоволені покупкою. Плоскі еластичні шнурки без зав'язування — це справді зручно для щоденного носіння. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Дуже подобається моєму сину, який не любить зав'язувати шнурки
- Продавец sMall
Дякуємо за теплий відгук! Дуже приємно чути, що еластичні шнурки FASTLACES прийшлися до душі вашому сину — це справді зручне рішення для тих, хто не любить возитися із зав'язуванням. Раді, що якість виправдала очікування. Дякуємо, що обрали наш товар!
Зав’язав один раз і забув. Розтягнулись и втратили форму на місті завʼязки, приблизно, за рік носіння кожен день. За свої гроші - кайф
Якщо у вас 44й розмір і менше, на кросівках в кедах буде багато залишку, на черевиках норм- Достоинства:
- Зав’язав один раз і забув. Ціна/якість
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Норм.
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук! Раді, що шнурки вам підійшли і все влаштувало. Якщо виникнуть питання щодо товару — завжди раді допомогти. Дякуємо, що обрали sMall!
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Шнурки дуже зручні, не потрібно постійно зав'язувати, з кросівками виглядають акуратно та стильно
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що шнурки виявились зручними у щоденному використанні — не потрібно постійно перезав'язувати, а ще й виглядають акуратно та стильно з кросівками. Саме такий баланс практичності й естетики ми і хотіли запропонувати. Дякуємо, що обрали sMall!
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Замовляю дитині такі шнурки не вперше, дуже зручно. Шнурки міцні, на зимове взуття підходять. Замовлення обробили і відправили швидко.
- Продавец sMall
Дякуємо, Наталю, що знову обираєте наші шнурки для дитини! Дуже приємно бути перевіреним вибором. Раді, що зручність та міцність, а також придатність для зимового взуття виправдовують очікування щоразу. Дякуємо і за відзначену швидкість обробки та відправки замовлення!
- Дмитрий Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Хорошие шнурки
- Продавец sMall
Дякуємо, Дмитре! Раді, що еластичні шнурки прийшлися до смаку. Гарного користування!
- Яніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Белый
Норм
- Продавец sMall
Дякуємо за оцінку! Раді, що плоскі шнурки FASTLACES без зав'язування показали себе добре і влаштували Вас за якістю та зручністю носіння. Приємно отримувати навіть короткий, але позитивний відгук. Гарного Вам дня!
- Яніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Не підходить
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Коричневый
Свою функцію виконують на всі 100%
- Вадим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Гарні шнурки.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Гарні шнурки
- Достоинства:
- Зручні
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Красный
Дуже зручна концепція. Кросівки добре тримаються на нозі, не треба гратися з зав"язуванням...
- Достоинства:
- Насичений колір, зручна концепція... рекомендую.
- Продавец sMall
Дмитре, дякуємо за відгук і яскраве фото! Дуже приємно, що концепція еластичних шнурків виявилася зручною і кросівки надійно тримаються на нозі без постійного перезав'язування. А насичений червоний колір - чудовий акцент до образу. Дякуємо за рекомендацію, це дуже приємно!
- Геннадій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Коричневый
Непогано, краще були б круглі, а не плоскі.
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Треба дивитися постійно, щоб не перекручувались.
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук! В наявності є і круглі ссылка
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Серый
Замовила ці шнурки щоб не зав'язувати кожного разу. Шнурки добре тягнуться і тому взуття можна знімати-одягати без шнурування. Для спортивного взуття, особливо коли потрібно добре фіксувати стопи, я порадила би більш щільніший варіант.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Очень хорошие и удобные шнурки. Приятно был удивлен, тянутся, поставил и забыл на сезон о них, рекомендую максимально!!
- Достоинства:
- Очень хорошие и удобные шнурки.
- Недостатки:
- ---
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Зручне в користуванні
- Достоинства:
- Швидке взування
- Продавец sMall
Галино, дякуємо за відгук! Раді, що шнурки FASTLACES T25-2 виявились зручними у користуванні, а швидке взування стало приємним бонусом у щоденних справах. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Владислав В***Продавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Белый
Жахливий сервіз, якщо ви хочете придбати товар, то це буде неможливо. Бо шнурки коштують 150-170грн, а мінімальна сума 200грн. Вам запропонують купити дві пари, навіть якщо в цьому немає потреби!
Вручну просто піти на Нову Пошту продавець відмовляється. - КатеринаПродавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Черный
Швидко відправили, все як в описі)
- Достоинства:
- Прекрасна альтернатива звичайним шнуркам, для дитини - взагалі бомба
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец sMall
Катерино, дякуємо за швидкий та приємний відгук! Дуже приємно чути, що шнурки прийшли вчасно і повністю відповідають опису. Еластичні шнурки без зав'язування - це справді велика зручність, особливо для дітей, які ще вчаться самостійно взуватись. Раді, що знахідка виявилась вдалою для вашої родини, гарного дня!
- ДаринаПродавец: sMall. Длина шнурка: 100. Цвет: Белый
Недостатки:
-Долго сидела и подгоняла размер шнурков под свои ноги, так как шнурки очень сильно тянутся.
-Стирать, я так понимаю, их только вместе с обувью. Потому что если вы проделали все махинации с обрезанием и запечатыванием огнём, то это намертво.
-Если вы ошиблись с расположением узла, то развязать его-это целая хирургическая операция, для которой мне понадобилось 2 длинных предмета, чтобы поддеть узел и развязать его.
Вывод:
Если вы хотите не заморачиваться с завязыванием шнуров и на более не рассчитываете, то это ваш вариант. Но если вы планируете менять или стирать в будущем обувь или шнурки, то это не ваш вариант. Для таких одноразовых шнурков 100 грн-это дорого. Они того не стоят. В будущем перейду на обычные.- Достоинства:
- -Выглядят красиво.
-Удобные. Не надо постоянно завязывать. - Недостатки: