Отзывы покупателей о Игровой комплекс для котов Sissy, домик, лестница, лежак, когтеточка (дряпка, драпак) 131х49х49 см. Серый
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Серый
Отримали замовлення, все круто
Котусику сподобалось- Достоинства:
- Якісний, гарний
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Марина, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Серый
Покупкою задоволений
- Продавец WASHOPIK
Вдячні Вам, Дмитро, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування.
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Серый
Хорошая игрушка для котиков , но изначально им понравилась упаковка в которой она приехала
- Достоинства:
- Удобная
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Яна, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Коля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Серый
Все класно Киці граються !!!
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Микола, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви і Ваші котики задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Цвет: Серый
Дуже якісний домік, міцна конструкція і дуже продумана - займає мало місця вдома, але достатньо місця для кошачих ігор. Матеріал обшивки хороший, та можна буде легко замінити за потреби, так як конструкція легко розбирається. Коти довольні!
- Достоинства:
- Плюси - міцна конструкції, якісні матеріали, легко збирається
- Недостатки:
- Мінуси - немає
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Олексій, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Елизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff. Цвет: Серый
Дуже дякую цьому магазину, відповідали на всі інтересуючі питання та допомогли зробити замовлення.
Сам товар гарної якісті, дуже рекомендую до покупки котиків звичайного розміру. (Для мейнкунів та котиків вагою від 4кг буде малувато)
Збирається досить швидко звичайними шестигранниками. Перший день був трохи неприємний запах виробництва, але швидко вивітрився.- Достоинства:
- Дуже швидко обробили і відправили замовленя
- Янко В***Отзыв от покупателя. Продавец: ACTIVE. Цвет: Серый
Непозволительно отсылать некачественный товар. Необходима замена. Каким образом это будет сделано?
- Недостатки:
- Товар пришел с поломанной частью сборки. Фотографию прилагаю.
- Инна П***
Вам заменили или нет?
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ACTIVE. Цвет: Серый
Относительно компактный многофункциональный домик. Продавец отработал заявку очень оперативно, получили через пару дней. Собирается быстро и легко, в инструкцию заглядывал пару раз. Домик качественный и устойчивый. Коты в восторге! Розетке отдельное спасибо. За такую цену - розбирайте пока товар в наличии.
- Достоинства:
- Ідеальне співвідношення ціна - якість
- Недостатки:
- Не выявлено
- Оксана К***
Можно фотографию?
- Денис Г***
Фотографию + породу кота.
А до тех пор, извините.
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ACTIVE. Цвет: Серый
Шикарный дом
- Достоинства:
- Занимает мало места
- Недостатки:
- В несобранном виде (
- Оксана К***
Можно фото пожалуйста?
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ACTIVE. Цвет: Серый
Цікавлять розміри (ДхВхШ) та загальна вага конструкції. Дякую.
- ACTIVE
Доброго вечора.
Є фото з розмірами дряпки.
Загальна висота 131см.