Отзывы покупателей о Пенал в гостиную Бриз 18/ 300*380*2100 из ДСП ламинированного цвет дуб сонома/трюфель Everest

Код:  329619034
Оценка пользователей 4.89/5
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет корпуса: Венге

Коштує своїх грошей, компактна, дуже гарно виглядає. Лояльний уважний продавець. Доставка містекспресом пройшла безпечно.

Достоинства:
    Розвантажила 25% простору кімнати завдяки великій місткості. Достатньо міцна.
    Недостатки:
    Інструкція збору в картинках зрозуміла, але без текстового опису. Будьте уважні при встановленні нижньої полиці з ніжками (для шурупів з-під ніжок вже є малі отвори на полиці, які не одразу помітиш).
  • Юрий Я***

Гарний компактний,

Достоинства:
    Зручний компактний
    Недостатки:
    Недоліків поки не побачив
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Юрію! Щиро вдячні за гарні слова! Хай наші меблі створюють у Вашому домі затишок та гарний настрій щодня.

• Ирина М***

Покупкою задоволена, рекомендую

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Ірино! Щиро вдячні за позитивний відгук та чудове фото! Гарного користування та будемо раді новим зверненням!

• Рыбалко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Все відповідає комплектації, збирається швидко, доставка в обумовлені строки.

Добрий день, Тамаро!

Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками! )

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Всі параметри моделі відповідають оголошеним розмірам.

Достоинства:
    Колір відповідає заявленому, комплект фурнітури повний, ціна відповідає якості
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Оксано!
      Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді, що Ви залишились задоволені.

Чекаємо на Вас знову!

• Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Венге темный / Дуб молочный

Геніально просто та модерно.

• Продавец  ALBAMIX

Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення! Гарного дня

• Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Изделие норм. , не переживайте.А вот доставка("новой почтой") вас неприятно удивит. Изделие в разобраном виде в картонной коробке,а чтоб при транспортировке ничего не поломалось его помещают в деревянный каркас. Вообщем посылка получается очень тяжёлая и соответственно не дешёвая.

Достоинства:
    Качественно сделано .
    Недостатки:
    Не хватило пару заглушку под тон ДСП.
    • Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Дмитре!

Дякуємо, що поділилися своєю думкою про товар. Нажаль ми не можемо вплинути на вартість доставки так як Нова пошта пакує за своїми стандартами у деревяне обрешитування щоб товар приїхав не ушкодженим. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та буде чекати Вас ще на сторінках нашого магазину.

• Оксана А***

Отличный

Достоинства:
    Много полок занимает мало места
    Недостатки:
    Не обнаружено пока
    • Продавец  ВерестМ

Оксана, огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Таня П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Якість і доставка суперова, все красиве як і на фото консультанти дуже привітливі

Достоинства:
    Якісне
    • Продавец  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування купленими меблями. Гарного дня!

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ

Протягом години підтвердили замовлення і вже на наступний день відправили. Хороше, міцне пакування, щоб не пошкодити полички. Сама шафа-пенал достатньо містка, вмістилося навіть більше, ніж я очікувала. Ще й за таку ціну дуже задоволена.

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість доставки

• Юлия
    Продавец: Myau. Цвет корпуса: Дуб сонома трюфель

Добрый день , не могу сделать заказ в город Харьков , хотя в описании есть информация о доставке до подъезда в г.Харьков. Помогите сделать заказ.

• Myau

добрый вечер, нажмите кнопку купить, после оформления заказа (чтобы Вы там не выбрали, город, и т.д.), наш менеджер с Вами свяжется для уточнения всех деталей, и обсудите все ньюансы доставки