- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
- сольвар и***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
дякую
- Евгений А***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Товаром доволен. Качество монет хорошее, критичных царапин и потёртостей нет, рекомендую. Упакованы в зип пакетики, каждая отдельно. Всё чётко.
- Достоинства:
- быстро отправили, хорошее состояние монет.
- Недостатки:
- не обнаружил
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Монеты пришли в хорошем состоянии
- Достоинства:
- Не потёртые
Окуратно сложены в каждый пакет
Вообщем всё понравилось
Рекомендую - Недостатки:
- У меня их нет
- вера Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Все чудово. Дякую.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Швидка доставка. По монетам все гаразд. Чудова ціна.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Монети прийшли швидко. Дуже гарна якість. Рекомендую.
- Достоинства:
- Монети упаковані окремо
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Рекомендую, швидко та якісно
- Достоинства:
- Відмінний стан
- Недостатки:
- Невиявлено
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Доброго дня. Дякую всі монетки дійшли цілі та не ушкоджені та дуже швидко. Кожна запакована індивідуально це дуже добре.
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Отправили быстро. Всё отлично. По приходу обнаружил, что не хватает одной монеты, а вместо нее другая, которая есть в наборе. Написал ребятам, без проблем отправили недостающую.
- Достоинства:
- Отличный сервис
- Кристина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Дуже красиві монети, дякую продацеві за швидку відповідь монети 3-2018 року,3-2019,3-2020,3-2021
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відстані
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Не первый раз заказываю у данного продавца монеты.Как всегда всё супер!Заказ в идеальном состоянии.Доставка мгновенная.Цены намного ниже,чем на других сайтах.Спасибо огромное за качество и за быстроту отправки.Вы лучшие!
- Достоинства:
- Идеальное качество.Мгновенная отправка.
- Недостатки:
- Нет и быть не может
- АлісаОтзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
Хочу трошки змінити свій коментар, електронний чек все ж таки після розбору ситуації надали тому підіймаю на одну зірку.
Була б нормальна упаковка і можливість одразу прочитати що купуєш без підводних каменів ставила б 5+ одразу не задумуючись.- Достоинства:
- Монети гарні, прислали всі.
- Недостатки:
- Упакування монет неналежне
- Продавец Silverhryvnia
Дякуємо за зворотній звязок! Змінили пакування, відтепер пакуємо ці набори додатково в повітряно-бульбашкову плівку або в бандерольний пакет з такою ж плівкою.
- Аліса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Silverhryvnia
По монетах нормальні гарні їм кладу 4+ є деякі потертості, але то від перевозки тут питань немає.
Прислали всі монети 12 шт - кожна по своєму красива, і всі різні, дійсно НБУ постарався це великий плюс також є плюсом, що їх можна придбати на Розетці.
По упаковці, ну це жах,не очікувала від Розетки такої неякісної упаковки тим більше монет... а по телевізору реклама де все ідеально спаковано - брехня
По решті, чому Розетка не вказує одразу те як упаковані монети? це таких хід ? чому тільки після того як менеджер мені написав я дізнаюсь, що вони у зіп пакетах?
Та чому мені не надали накладної чеку? от за що я тільки що сплатила?за повітря? я спеціально брала на розетці ,а не на третіх сайтах де немає нічого, а Виходить ,що у Розетки тепер теж немає нічого ні чеків нічого!!
в цьому я не задоволена і Ви Розетко тут дуже погано спрацювали!- Достоинства:
- Монети гарні, прислали всі.
- Недостатки:
- Упакування монет жах, ні накладної ні чеку не дали, купила у повітря виходить!
- Станіслав Н***
Продавец не РОЗЕТКА!
- Продавец Silverhryvnia
Вибачте, в даному випадку продавець не Розетка, але ми намагаємося підтримуємо високі стандарти якості порталу Розетка. Ми змінили опис товару, щоб покупці на етапі прийнятті рішення про купівлю цього набору бачили формат упаковки (zip-пакет). Раніше ми попереджали про це вже після оформлення замовлення. Також ми змінили формат упаковки, відтепер монети без капсул теж додатково пакуються в повітряно-бульбашкову плівку.
- Аліса
Станіслав в монет написання, я не знала ,що бувають інші продавці на Розетці, я думала це все Розетка.