Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Аккумулятор Google Pixel 4, G020I-B [Original PRC] 12 мес. гарантии

Есть в наличии

4/5
  • Отзывы про товар продавца M Energy
  • Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Ємність відповідає заявленій, але САМОРАЗРЯД жахливий. За 6-8 годин втрата до 30% в режимі очікування.

Достоинства:
    -швидко відправили
    -ємність акумулятора
    Недостатки:
    САМОРАЗРЯД
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Зарядка 10 ват довго заряджає, далі приїхала батарея 74 проценти, тримає 2 години

• Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Доставили швидко,акумулятор жахливий,сідає за пів дня у режимі очікування,піде у мусорку,доведеться встановлювати знову старий.

• Продавец  M Energy

Прикро що так сталося. Причини описаних симптомів можуть бути як в АКБ так і в інших елементах телефона. Нажаль телефон вже дуже не новий. Його термін експлуатації вийшов. Тому в будь який момент можуть виходити з ладу різні його частини, як АКБ так і інша електроніка , що може давати багато різних симптомів, часто неоднозначних, в тому числі і описані Вами. Рекомендуємо перевірити телефон в майстерні якщо цього не робили перед заміною АКБ. Далі робити якісь висновки. В разі якщо причина дійсно в АКБ , то є заміна по гарантії.

• Дмитрий Д***

Це був перший акумулятор котрий прийшов повністью сівший,з телефоном все у порядку,дякую за відповідь,висновки зроблені.

• Денис Я***

Все чудово

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Юра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Батарейка ідентична тій, що в середині телефону. Швидка зарядка працює. Продавець адекватний і швидко відправив замовлення. Рекомендую

• Денис Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

В комплекте положили микро юсб зарядку - стало смешно (у телефона type-c), возможно это ошибка, но в любом случае батарея хорошая=)

• Продавец  M Energy

Денисе, дякуємо за хорошу оцінку, але, вибачте, маємо відповісти. Це просто бонус-подарунок, вдячність Вам за замовлення. Могли б нічого не класти. Але поклали і подякували Вам. Подякуйте і Ви нам і на цьому позитиві можна було б закінчити. Мікро роз’єм універсальний і може бути використаний з різноманітними пристроями, а не лише з телефоном. Якщо він Вам категорично не підходить і смішить, то присилайте нам його назад за наш рахунок. Вибачте що хотіли зробити для Вас більше ніж ви очікуєте.

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)

• Олександр Г***

Батарея супер після 5-ти повних зарядок показала свою справжню ємність

Достоинства:
    Одні переваги
    • Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Будемо ще більш вдячні, якщо залишите відгук про наш сервіс на сторінці Вашого замовлення :)

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Хороша батарея за таку ціну відображає ємність 2900 мАг в додатку AIDA64, а в додатку AccuBattery - 2844 мАг після 5 циклів зарядки. Якщо порівняти з попередньою батареєю ємністю 1900 мАг, то вона тримає заряд значно довше.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  M Energy

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Хороший батарея, в порівнянні з старою в якої було 75% по accubattery ця тримає дуже добре, 3-4 години екрану

Достоинства:
    Нова
    • Продавец  M Energy

Дякуємо за замовлення і за відгук. Зі Святом!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Молодці, відправили швидко, батарея оригінальна і абсолютно нова!

Достоинства:
    Нова, оригінальна
    • Stanislav S***

интересно, а как вы узнали, что акк оригинал? вы носили его на завод изготовитель и тестировали?
      не пишите ерунду!
      оригиналы поставляются ТОЛЬКО КОМПЛЕКТНО с телефоном!
      все остальное - копии, сделанные по лицензии...

• Ростислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Всё хорошо, заряд держит.