Отзывы покупателей о USB хаб Type C (USB-C ) HDMI- 2 USB 3.0 и портом Power Delivery переходник для ноутбука MacBook Pro Space Gray PAVLYSH 5
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Взяв не під Мак, працює чудово
- Достоинства:
- Компактний, працюючий, гарненькій
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец kostor
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудовый хаб. Брав для телефона самсунг, Dex працює. Товаром задоволений.
- Достоинства:
- Ціна, розмір
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Рекомендую до співпраці
- Достоинства:
- Якість, швидкість доставки
- Чепорнюк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все чудово працює, товаром задоволений!
- Маргарита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Усе працює. Покупкою задоволена
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Покупкою та продавцем задоволений!
Тиждень в користуванні, працює без проблем.
Підключив монітор на клавіатуру, заряджати через хаб не планую- Достоинства:
- Виглядає якісно
- Назарій В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
USB-порти перестали передавати дані, живлення дає, але дані з клавіатури/мишки не передаються, пройшло 15 днів після отримання. Підключав хаб до інших пристроїв все те саме. Тепер хаб лише може давати живлення на ноутбук та видавати зображення на монітор.
Дякуємо за ваш відгук!
Шкода, що хаб перестав працювати коректно — така ситуація дійсно викликає незручності. Якщо після 15 днів USB-порти не передають дані, але інші функції (зарядка, HDMI) залишаються активними, це може свідчити про внутрішній збій.
Незважаючи на те, що строк повернення коштів минув, ви маєте повне право на гарантійне обслуговування. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka або нашої технічної підтримки — ми допоможемо з обміном або ремонтом згідно з умовами гарантії.
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудовий перехідник! Працює бездоганно з моїм MacBook Pro. Усі порти функціонують стабільно, якість збірки на висоті. Рекомендую!
- Достоинства:
- Компактний, стильний, у кольорі Space Gray — ідеально пасує до ноутбука.
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все добре
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Нормальний хаб, я брав заради HDMI, але зараз служить як додатковий юсб порт. На мас єдине що, мишка ігрова не підключались з довгим юсб папой, але це більше особливість мишки, з іншим наче норм.
- Достоинства:
- Добротний і не дорогий хаб
- Недостатки:
- В роботі не виявлено
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Придбав даний пристрій, працює прекрано, корпус приємний на дотик, підтримує всі девайси. Рекомендую
- Продавец kostor
- Даниїл Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Поки що все чудово працює, товар виглядає якісно, без зазорів, все на вигляд зроблено по вищому розряду, зображення роз'єм HDMI передає в 60 кадрів як і заявлено, кабель який йде від штекера usb-c до перехідника товстий і думаю кабель не заламається найближчим часом, роз'єми всі встановлені теж без зазорів, не хитаються, всім задоволений, надіюсь прослужить довго
- Достоинства:
- HDMI працює в 60 кадрів/сек як і заявлено, в роз'ємі є usb-c роз'єм з (Power Delivery), виглядає якісно як і збірка продукту так і матеріал використаний в продукті, роз'єми не хитаються
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец kostor
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все ок.
- Паша В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Свої функції виконує, працює справно
- Людмила І***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все чудово працює, дякую
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Всі порти працюють однаково добре. Ніяких нарікань. Товар якісний.
- Тамара Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Функціональний пристрій, працює без збоїв.
- Степан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хаб справно працює, проблем із з'єднанням нема. Все супер!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Продавцю дяка! Товар виконує свої функції на 101%. Ціна дуже класна!
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Швидкий та якісний пристрій, все працює справно.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Ніяких проблем. Працює чудово.
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Усе працює, але дуже нагрівається. Якщо одночасно під'єднати флешку, hdmi і мишку, починає ступити мишка. Підозрюю що подає швидкість, або щось типо того.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Гріється і тупить.
- Продавец Ovollovo
Шановний Ігор. Нам прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. З приводу нагріву це нормально хаби всі нагріваються, для того щоб нам перевірити проблему з хабом будь ласка відправте нам товар на сервісну діагностику.
- Игорь Д***
Робив тестування цього хабу і WiWU 532ST, записував 2 гіга на USB носій. З WiWU усе добре а цей хаб досить сильно нагрівся.
Так що я не думаю що це норма коли хаб гріється, якщо тільки всередені дешеві компоненти, тоді так, це норма.
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
класна штука, працює, виручає, рекомендую
- Достоинства:
- ціна і функціональність
- Мирослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
отсутствие всех нужных разъемов - огромная проблема на макбуке, которая идеально фиксится этим хабом. крутой девайс за адекватные деньги)
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хаб добрий, але якщо ви користувач техніки эпл, то купляти не має сенсу. При підключенні айфону не з*являються ніякі позначки на телефоні, накшталт "Чи можна довіряти цьому девайсу?" При підключенні андроїд девайсу все ок, але телефон не заряджається.
- Достоинства:
- Можна підключити багато пристроїв
- Недостатки:
- Мобільні телефони при підключенні до macbook не заряджаються. Також ноутбук не бачить iPhone при підключенні.
- Продавец My Yellow
Шановний Денис. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Передає тільки 60 герц, якщо вставляти у нього кабель type c - display port, то його не бачить. Загалом не раджу.
- Язловецький О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Проблема решена
На жаль, мій ноутбук не бачить жорстких дисків (жодних) через цей перехідник (порти USB). Бачить лише флешки. Взяв інші перехідники від друзів, то їхні бачать.
- Достоинства:
- Дизайн )
- Недостатки:
- Не бачить жорстких дисків.
- Продавец My Yellow
Доброго дня. Олександр, нам дуже прикро що вам не підійшов товар. Ви можете підїхати до нас в магазин і ми вам підберемо інший хаб щоб він задовольнив ващі потреби. Очікуйте дзівнка від менеджае для вирішення питання.
- Язловецький О***
Товар охоче поміняли. Зараз всі порти працюють. Дякую!
- Ростислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Впринципі все добре, користуюсь 2 день) Прийшло швидко. Інколи Макбук не одразу реагує на підключений пристрій, але з другої спроби все ок
- Достоинства:
- Ціна, дизайн
- Недостатки:
- Можливо мало портів, але це уже не проблема цього товару)
- Продавец My Yellow
Шановний Ростислав ! Дякуємо за відгук . З повагою магазин My-Yellow !