- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 500. Упаковка: Крафтовая бумага
все добре
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Корисності від Бузі. Общий вес: 250. Упаковка: Дой-пак
Смачна журавдина, не пересущена, не кисла. В міру сододка з легкою кислинкою.
- Достоинства:
- Смак та ціна
- Продавец Корисності від Бузі
Анна, дякую за відгук!)
- Костянтин І***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 1000
Все супер
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 1000
Хороша, якісна досить солодка. Можна їсти спокійно без цукру.
- Достоинства:
- Якісна.
- Недостатки:
- Вона вже з цукром.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Immune protection. Упаковка: Вакуумная упаковка
Рекомендую
- Достоинства:
- Дуже смачна, свіжа
- Продавец Immune protection
Дякуємо за відгук!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Immune protection. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Якісний і дуже смачний.
- Продавец Immune protection
Дякуємо за відгук!
- ФедірОтзыв от покупателя. Продавец: Корисності від Бузі. Общий вес: 500. Упаковка: Дой-пак
Якісний товар в чудовому упакуванні.
- Лолита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Корисності від Бузі. Общий вес: 1000. Упаковка: Дой-пак
Доставкой довольна, очень отзывчивый продавец, товар хороший.
- Продавец Корисності від Бузі
Лолита, спасибо большое за отзыв! Будем рады обслужить Вас еще.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 200. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Свіжа, з кислинкою. Сподобалась
- Достоинства:
- Смачна
- Недостатки:
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Корисності від Бузі. Общий вес: 250. Упаковка: Дой-пак
Смачна, соковита з кислинкою ягода. Рекомендую!
- Достоинства:
- Дуже корисна ягода!
Дякую дуже за відгук!
- Науменко П***Отзыв от покупателя. Продавец: Immune protection. Упаковка: Вакуумная упаковка
Все просто чудово.Смак бомбезний.
- Анжеліка К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 1000
Класна та свіжа
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 200. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Гарна на вигляд і смак. Мабуть екологічна бо з Канади Краще за всю що купувала раніше.
- Достоинства:
- не засолодка, з кіслинкою
- Недостатки:
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 200. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Смачна.
- Достоинства:
- Мягка
- Недостатки:
- Іванна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Yorswet. Общий вес: 1000. Упаковка: Полиэтиленовый пакет
В описі заявлено, що журавлина сушена. Саме таку шукала. Але журавлина прийшла в'ялена, дуже солодка. Я не уявляю як з неї готувати чай.
- Достоинства:
- Швидкість доставки, пакування
- Недостатки:
- В'ялена, не суха.
- Продавец Yorswet
Добрий день, Іванна! Вибачте, що ми допустили помилку в характеристиках. Помилку ми вже усунули. Даруємо вам знижку на наступне замовлення 10%. Чекаємо Вас за наступними покупками смачненького!