- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі
Все дуже швидко, якісно. Замовила одну, але менеджер дуже швидко зв'язалася, допомогла змінити матеріал на більш легкий, внесли правки в дизайн, тобто повна клієнтоорієнтованість! Крижма прийшла швидко, матеріал якісний, вишивка якісна, всім задоволені!
- Достоинства:
- Клієнтоорієнтованість, матеріал якісний, ціна нормальна
- Продавец Іменні речі для малечі
Дякуємо Вам за такий детальний і щирий відгук Нам надзвичайно приємно, що Ви відзначили нашу роботу та підхід до клієнтів. Ми завжди прагнемо зробити усе найкращим чином – від вибору матеріалу до найдрібніших деталей у вишивці Дуже раді, що крижма виправдала Ваші очікування. Нехай вона буде світлим оберегом і доброю пам’яттю про особливий день
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі
Крижма шикарна, дякую за турботливе відношення продавців,подачу ескізів, добре виконану і швидку роботу
- Достоинства:
- Ще краща,чим на фото
Дякуємо за теплі слова! Раді, що Ви залишились задоволені
- Анастасія И***Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі
Гарна,мягесенька і якісна)
- Достоинства:
- Якість чудова
- Продавец Іменні речі для малечі
Дякуємо, що поділилися враженням! Для нас надзвичайно важливо, що крижма подарувала Вам приємні емоції , будемо раді наступним замовленням;)
- Елона А***Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі
Вона неймовірна крута , якість супер, вигляд я в шоці , замовляйте не пожалієте
- Достоинства:
- Швидко , якісно
- Продавец Іменні речі для малечі
Щиро дякуємо за такі теплі слова! Нам безмежно приємно, що Вам сподобалась наша робота. Радіємо, що змогли виправдати ваші очікування і навіть трохи здивувати
Завжди раді новим замовленням .
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі
Крижма надзвичайно гарна .
- Продавец Іменні речі для малечі
"Раді, що наші старання виправдали ваші очікування. Будемо раді наступним замовленням;)
- Горна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі
Добрий ранок). Дуже дякую за оперативну відправку). Продавець швидко зв'язався, підготували ескізи та вислали для затвердження. Якісна тканина та вишивка. Крижма в живу ще красивіша. Дуже гарно підібрані кольори. Щиро дякую
- Достоинства:
- Якість матеріалу, приємне спілкування з продавцем, яскраві кольори вишивки
- Продавец Іменні речі для малечі
Щиро дякуємо з відгук! Дуже раді, що Вам сподобалась крижма та наш сервіс. Нехай вона стане гарною згадкою про особливий день! З любов’ю, команда Іменні речі для малечі.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі
Дякую за акуратну та красиву роботу
- Продавец Іменні речі для малечі
Дякуємо вам відгук! Нам дуже приємно, що крижма та аксесуари Вам сподобались. Нехай ці речі приносять лише радість і теплі спогади!