Отзывы покупателей о Псиллиум шелуха семечек подорожника 85% Ecoprod 500 г

Оценка пользователей 3.5/5
  • Мар'яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ERA

Зробила з ним булочки, без змін в рецепті, а відчуття піску під зубами. Вже не перша партія така. Дивно, сумнівна якість

• Продавец  ERA

Це перший такий відгук за псиліум. Але ми не виробники. І нам дуже шкода, що у вас залишився неприємний осад.

• Мар'яна П***

Увага! Перечитала склад на упаковці, бо відчула, що не так "насичує" як раніше. 13 грам клітковини на 100 грам продукту? Серйозно? У псиліумі? Це або склад з голови придуманий або це якесь сіно подроблене. Має бути 83-85 грам клітковини на 100 грам.

• Продавец  ERA

Це помилка типографії, ми Вам прикріплюємо сертифікат продукції, яку ми отримуємо!

• Антон І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ERA

Думаю лучшая клетчатка это псилиум, покупал разные, как по мне - все одинаковые.

Достоинства:
    Все ок
    • Продавец  ERA

Дякуємо Вам за відгук ❤

• Alexandr B***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ERA

Перше що мені не сподобалося це те, що я ходив кілька разів на пошту так як по термінах давно мало прийти і як виявилося постачальник зробив помилку в номері телефону (я розумію, це людський фактор), тому мені не приходило оповіщення. Друге найважливіше те, що немає терміну придатності, упаковка не така як на фото, зовсім інша фірма. Про якісь результати говорити ще рано.

Достоинства:
    Говорити ще рано
    Недостатки:
    Немає термінів придатності, упаковка відповідає заявленої, зовсім інша фірма.
    • Продавец  ERA

Шановний, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук, завдяки їм, ми стаємо кращі. З нашого боку, усі недоліки будують враховані.

• Олександр

Шановний, продвавец ERA, я можу отримати товар, який відповідає опису та з термінами придатності?

• Колесник А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ERA

Отличный продукт по доступной цене

Дякуємо Вам за відгук ❤