Отзывы покупателей о Настольное крепление для двух мониторов Кронштейн North Bayou F160 17-27 дюймов (Поддерживает до 30 дюймов)

Оценка пользователей 4.68/5
на основе 21 отзыв
  • Отзывы про товар продавца UBrand
  • Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет: Черный

Кронштейн гарний, але я замовляв чорний, а приїхав білий. Тепер у звʼязці з моїм чорним робочим місцем випалює мені очі.

Достоинства:
    Виконує свої функії
    Недостатки:
    Неправильний колір
    • Продавец  UBrand

Ваше замовлення на чорний кронштейн, та ми відправляли чорний (у нас білого немає цієї моделі). Можливо вийшла помилка з заводу-виробника. Ми готові зробити обмін за свій рахунок навіть якщо пройшло більше 14 днів. Наш менеджео звернеться до Вас сьогодні для вирішення питання

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет: Черный

Придбав дане кріплення декілька днів назад, на перший погляд все супер, якість матеріалів, упаковка, хай левел. Монтаж відносно не складний, люфтів немає. Довго шукав заміну своєму сторому кріпленню і зупинився на цьому. Не шкодую взагалі, коштує своїх грошей. Рекомендую

Достоинства:
    Ергономіка, якість матеріалів
    Недостатки:
    На разі не виявлено
    • Продавец  UBrand

Дякуємо за змістовний відгук! Раді, що кріплення справді виправдало очікування. Приємно чути, що після тривалих пошуків ви залишилися задоволені вибором. Нехай служить довго і без нарікань. Дякуємо Вам за довіру. Гарного користування!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет: Черный

виробник вказує на упаковці 17"-27" а продавець 17"-30"...?!))

• Продавец  UBrand

Характеристики вказані правильно: підтримує до 30". Це перевірено нами особисто та нашими клієнтами. Сьогодні - 17.07.2025 ми продали вже 311 шт цього товару. Головна умова - повинен бути стандарт для кріплення VESA 75x75 або 100x100/

• Жилочкін М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет: Черный

Отличное крепление, ничего не люфтит, не шатается

Достоинства:
    Соотношение цена-качество

Дякуємо Вам за щирий відгук! Ми раді, що Вам сподобався товар

• Олександр Я***

Чудовий кронштейн.

• Эдгар Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет: Черный

В предыдущем комментарии не присоединились вложения

• Эдгар Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет: Черный

В целом отличный кронштейн, отдельно порадовало то что можно вывести USB на переднюю часть, теперь свободно могу манипулировать мониторами и на столе стало больше свободного пространства.

Достоинства:
    Газлифты, оси вращения
    Недостатки:
    Небольшой брак, технически не критично но неприятно. 1) поврежденные заглушки 2) пластик который закрывает шарниры возле самих мониторов не особо держится
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет: Черный

Сказати, що я задоволений, нічого не сказати, це саме те що я шукав! Крутяк. Різноманітні положення, кожен знайде підходяще для себе. Якісно виконаний. В мене ноут по центру стоїть, а над ним два монітори. Для 15' ноуту ок, саме верхнє положення газоштоку, але якщо ноут 17' то думаю не вистачить висоти кріплення. Шток регулюється під вагу монітора. Всім рекомендую. Хотілося щоб трішки дешевше)) але якщо брати до уваги що для одного монітора купував за 1к і він люфтить і фігової якості, то для цього кріплення ціна ще й низька!

Достоинства:
    Багато степенів свободи, якісні кріплення, без люфту, газошток
  • Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет: Черный

Доставка и упаковка отличные. Рекомендую.

Достоинства:
    Надёжные крепления, уверенные струбцины, толстый металл. Очень хорошо выполнены детали без скрипов и люфтов.
    Недостатки:
    К сожалению только один. А больше пожелание, в комплект ложить адаптер под нестандартные VESA, к примеру вот у меня монитор 75*50 и очень мало места для крепления. Монитор samsung odissy
  • Кирило Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет: Черный

Як на мене, непогане співвідношення ціни і якості

Достоинства:
    Надійне кріплення, відповідає всім характеристикам, металева конструкція
    Недостатки:
    Досить масивна частина кріплення над столом, яка з'їдає багато місця
  • Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FINEGOODS. Цвет: Черный

Якісний кронштейн. Без проблем тримає 2 монітора по 3 кг.

Окрема вдячність продавцю за індивідуальну консультацію по відеозвʼязку!

• Продавец  FINEGOODS

Супер, дякуєм за зворотній, звʼязок. Бажаємо вам вдалого користування

• Степанов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: H&K market. Цвет: Черный

Крутая штука, лёгкая в освоении, отличная рекомендация от продавца!

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Наклейки фирмы отпали за год пользования, на них начхать, но отпали все)
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FINEGOODS. Цвет: Черный

Гарний кронштейн за свої кошти. Рекомендую.

Достоинства:
    З якісних матеріалів та легкий в збірці
    Недостатки:
    є підозра що часте переміщення приведе гумові прокладки до розриву
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FINEGOODS. Цвет: Черный

кронштейн хороший, но отличается от фото

Достоинства:
    довольно прочная конструкция
    Недостатки:
    не соответсвует фото
  • Давид З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: H&K market. Цвет: Черный

Продавец очень вежливый, отправил быстро, крепление пришло в хорошо упакованном виде, устанавливается легко и надёжно. На мой 27" монитор подошло отлично.

Достоинства:
    Прочное крепление, крутиться во всех осях, 2 варианта установки
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Паша Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: H&K market. Цвет: Черный

Маю ПК на столі, влазив тільки один монітор на 24 дюйми, коли з'явився інший вирішив спробувати взяти кріплення для двох моніторів і не прогадав. Установка проста, є короткі та довгі болти для самих моніторів з пластмасовою/резиновими вставками. Живу в земній квартирі, і тут старий радянський письмовий стіл з тонкому листом в 20 міліметрів але він витримав масу двох моніторів в одній точці без переломів, кріплення надійне. На момент написання коментаря пройшов вже тиждень після встановлення, монітори не просіли.
    Приємно здивувало що є місця для виведення USB портів до основи кріплення, але мені це не потрібно.

Достоинства:
    Легке регулювання, з'явилось значно більше місяця на тісному столі, надійне кріплення.
  • Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: H&K market. Цвет: Черный

Класна, зручна та надійна штука

• Шевченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 2 BRATA. Цвет: Черный

Прекрасна якість. Поставив разом лотком North Bayou NB FP-2 для ноутбука.

Якість
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Костянтин Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: H&K market. Цвет: Черный

Простой в сборке, удобный в настройке. Крепления к столу надёжные, прорезиненные. Есть возможность прикрутить болтом при наличии отверстия в столе, в комплектации всё имеется.
    Первый раз пришёл в мятой коробке с отбитым пластиковым кожухом одной из рук, видимо был повреждён при транспортировке. Связался с продавцом, отправил назад и позже мне выслали новый, хорошо запакованный и целый. Несмотря на войну и обстрелы продавец сделал всё, чтобы заменить товар.
    Рекомендую.

• Продавец  H&K market

Благодарим за понимание. Очень рады, что все подошло.

• Антон Р***

Извиняюсь что не в тему, но не подскажите какое у вас тут стоит кресло?

• Костянтин Р***

Подскажу: GT RACER X-802 Black (W-21, B-41)
      Брал здесь же, на Розетке. Сейчас также есть в наличии
      ссылка

• Ответный Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: H&K market. Цвет: Черный

Повесил Asus VG27AQ и Dell P2319H. Судя по 27-дюймовому (около 5кг без подставки), далеко не предельная нагрузка
    установка простая, крепежи стол не грызут

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 2 BRATA. Цвет: Черный

Ноги супер, за такую цену отличное качество. Мне понравились.