Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Скатерть Novita. Duck Grey 07-170х220

Оценка пользователей 4.83/5
  • Мар'яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 170 x 220

Симпатична, але тканина не водовідштовхувальна. Після першого використання залишились плями, довелось прати, а не просто почистити.

Вітаємо, Мар'яна!
      Дякуємо за ваш відгук! Хочемо уточнити, що тканина цієї скатертини має тефлонове покриття, яке сприяє відштовхуванню рідин, але не є повністю водонепроникним. Для кращого збереження властивостей скатертини рекомендуємо видаляти плями одразу після появи.
      Якщо у вас виникли додаткові питання або потрібні поради щодо догляду за скатертиною, будемо раді допомогти. Дякуємо, що обрали нас!

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 150 x 170

Трохи відрізняється колір але все інше супер

• Арсентій М***

Супер. Замовлю ще одну.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, Арсентій!
      Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобалося! Будемо з нетерпінням чекати на ваше нове замовлення. Якщо виникнуть питання або потрібна допомога — завжди раді допомогти!

• Марина К***

Довольна! Супер качество и красивый цвет

• Ольга

Скатерть чудесная. И правда отталкивает воду. Грязь легко убирается. Качественная вещь. Оттенок ближе к серо-сиреневому, чем к бежевому.

Достоинства:
    Отталкивает воду и грязь, качественно пошита
    Недостатки:
    Немного отличается оттенок

Добрий день, Ольга! Дякуємо Вам за придбання нашого бренду. Сподіваємося, що продукція ТМ Novita принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед наших споживачів.

• Елена Б***

Закажу ещё одну

Достоинства:
    Супер качество, уже испытали на счёт воды и кутчупа. С задачей справилась
  • Елена Ш***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 170 x 200

Цвет, не соответствует! Пришлось отказаться.

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Цвет

Вітаємо, Олено! Нам дуже шкода, що колір не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що відтінок може відрізнятися через індивідуальні налаштування монітора (яскравість, контраст, насиченість), а також особливості освітлення. Ми завжди прагнемо зробити ваш досвід покупок максимально комфортним і готові відповісти на всі ваші запитання.