ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Защитное стекло LUX для Realme GT Master Edition Full Сover черный 0,3 мм в упаковке

Есть в наличии

4/5
  • Евгений Т***

Ідеально підійшов.

• Власов Э***

Чудове скло

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:

• Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

Обычное стекло) ничем не отличается то которое купил за 100 грн. Края так же не зглажнны

• Продавец  re:Case

Вітаємо! Ми продаємо досить велику кількість цих стекол і вперше стикаємося з негативним зворотним зв'язком.
      Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені,
      тому що у цій ціновій категорії навряд чи можливо придбати аксесуар більш високої якості.
      Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту, і якщо у Вас виникла суперечлива ситуація, просто зв'яжіться з нами для її вирішення.
      Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!

• Инесса Г***

На весь экран

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

Стекло вроде бы и неплохое.
    После того как я поставил защитное стекло всё было "ок", однако после того как я надел чехол - пошли пузырики которые невозможно убрать по бокам стекла. Так же стал хуже работать индикатор света, из-за чего бывает скачет яркость.
    В описании к товару, я считаю, такое нужно указывать.

Недостатки:
    Не расчитан на телефон со стандартным чехлом
    • Продавец  re:Case

Вітаємо.
      Ми продаємо досить велику кількість даних стекол, і вперше стикаємося з негативним зворотним зв'язком.
      Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, залишалися задоволені.
      У даній ціновій категорії навряд чи можна придбати аксесуар більш високої якості.
      У будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту, і якщо у Вас виникла спірна ситуація-просто зв'язуйтеся з нами для її вирішення.
      Ми завжди будемо раді допомогти, і постараємося вирішити ситуацію в вашу сторону!