Отзывы покупателей о Игровая портативная консоль X7 | экран 4.3"| встроенные игры

• Євгеній Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Не вмикається. Мав надію, що на позиції посиджу пограю. Забрав, не вмикалась на почті. Ну думаю, заряджу та розберусь.
    Зарядив та нефіга не вмикається. Бачу лише заставку якусь букву C на головному экрані та консоль вимикається.
    Також не має в комплекті кабеля, для телевізора. Отака малята гра.
    Тому не рекомендую до покупки цю консоль.

П.с. шановний продавець, не потрібно заявляти що ви перевіряєте товар. Ви навіть комплектацію власного товару не знаєте, та вводите в оману ваших покупців.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает
    • Євгеній Т***

Трошки доповню для продавця, а то він вважає усіх військових "дебілами".
      Все як в інструкції, зарядка не швидкою, 3-4 години. Після зарядки консоль все як і було, вмикається, з'являється лого WELCOME (C)
      і відразу вимикається.
      На підключення до ПК консоль також ніяк не реагую, а ПК, че чудо техніки навіть не баче (тестував на двух віндовс 10 і 11).
      Прозвонили шнурок через тестер, і хай йому грець а шнурочок то працює, тільки ваша консоль щось не вмикається. (Банально заряд йде).
      Давайте якось віршувати питання мирно, або замінити консоль на ПРАЦЮЮЧУ (без доплат, бо бачу ціну ви міняєте. Або повне повернення коштів.

П.с. на ремонт вам відправляти нема бажання, тому що я дуже сумніваюся, що у вас є прошивка до цього китайської консолі.

• Продавец  Smart Shopping

Добрий день Євген. Менеджер вже зв'язався тому чекаємо консоль не повернення. Стосовно комплектації ми замовляємо товар в одного постачальника і від одного виробника інколи приходять партії без шнура ,але в характеристиках на сайті ми прописали цей момент що * Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення

• Каракал К***

Кабеля AV нету в упаковке!!!((((((
    А описании есть!!!))))

• Каракал К***

Пришло всё в идеале!!!
    Клеёночки везде были,заряд был,проверил при получении!!!
    Что на фото то и получил!!!
    Спасибо большое!
    Девушка оператор чётко и ясно ответила мне при заказе товара!!!
    Продавца фирму рекомендую!!!!
    Но,опять же,проверяйте всё при получении товара!!!

Достоинства:
    Новое!!!
    Такое же как в описании!!!
    Цена!!!!
    Недостатки:
    Ну,пока нет,потестим,посмотрим!)))
  • Олександер Б***

⭐..

Недостатки:
    Ігра не запускається на приставці
    • Продавец  Smart Shopping

Добрий день менеджер звяжется з вами та проконсультує

• Николай
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Приобрёл в подарок, в расчёте на то, что на консоли будет приличное количество игр. Как оказалось, комплектных игр - 12 штук. Все то ли с Sega, то ли с игровых автоматов. Плюс ещё пачка игр в папке с Dendy. Попытался накачать сеговских игр. Часть работает, а часть при попытке запуститься - вешает консоль намертво. Помогает только подключение через USB, которое как бы перезагружает консоль. Пробовал закачать несколько игр с PlayStation 1. Так ни одна вообще не запустилась. В итоге, не понятно, где брать совместимые игры, которые будут без проблем запускаться (особенно с PS1). Остался сильно разочарован.

Достоинства:
    Портативность. Возможность поиграть в старенькие игры.
    Недостатки:
    Всего 12 встроенных игр. Проблемы с запуском сторонних игр, в том числе тотальное зависание консоли.
    • Продавец  Smart Shopping

Добрий день . На консоль можно скачувати файли та ігри які відповідають форматам які вказані в характеристиках якщо наприклад формат гри підтримуєтся а формат звукової дорожки інший та непідтримуєтся консолю то гра запускатись не буде. В Сприводу кількості ігр вони роскидані по різним папкам .

• Андрій Б***

А там можна ті джойстики винімати

• Екатерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Товар пришел быстро и исправный. Немного попортило впечатление то, что на экране были небольшие царапины, на функционал не повлияло. Товар довольны.

Достоинства:
    Есть свободная память, можно догрузить необходимые игры, аудио или фильм.
    Недостатки:
    Товар пришел с небольшими царапинами на экране, не критично но осадок остался.
  • Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Такое ощущение, что игрушка бу, экран то нормально показывает, то ничего не видно. На новой почте проверить не удалось, был разряжен.

• Продавец  Smart Shopping

Доброго дня. . Ми не тогруємо бу товарами . Єкран на цій приставці починая тускніти якщо батарея майже розряджена.и. Якщо товар вам не підходить ви можете зробити повернення

• Продавец  Smart Shopping

Менеджер зх вами звязався повернення товару ви відмовились робити

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Білий екран при запуску. Далі нічого не йде. В чому проблема?

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Дякую за якісну приставку. Купували брату 11 років, йому цікаво, але каже, що хтів би більше ігор :)

Доставка швидко НП. Все ціле доїхало. В наборі зарядка та навушники.

Недостатки:
    Не виявили
  • Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Консоль прийшла швидко. Зауважень не маю. Є величезна кількість ігор - маріо, чіп і дейл, танчики, бомбермен і т.д. Бачу, що є вихід для карти пам'яті - теоретично можна завантажувати ще свої ігри, але я не пробував, вистачає і сотень попередньо встановлених. Є кабелі, щоб підключити консоль до телика через "тюльпан", але мені зручніше нормально - просто в руках.

З недоліків - при увімкненні постійно треба зменшувати гучність - занадто сильна по стандарту. І ще я не зміг винести (замінити) існуючі ярлики ігор на ті, які мені більш до вподоби - відповідно треба заходити на ярлик "провідник" і натиснувши вверх/вниз чекати поки дійде до потрібної гри (перелік змінює достатньо швидко, але хочеться більшого комфорту).

Загалом покупкою задоволений - екран світиться, звук видає (якість не ОГО, але я не придирчивий), заряд тримає. Брав по знижці.

Достоинства:
    Працює, можна грати в ігри
    Недостатки:
    Не знаю, як виносити часто використовувані ігри (ярлики) на основий екран
  • Виталий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Отправлено в день заказа что не может не порадовать так как заказывал срочно на подарок .
    для ребёнка за такую цену вполне нормальная игрушка много игр из моего детства

Достоинства:
    Быстрая доставка, хорошо упаковали
    Недостатки:
    Шнур до телика короткий
  • Tanya D***

Проблема решена

Замовляли на подарунок-дарувати нічого. Сподіваюсь на повернення. В іншому випадку доведеться викинути у смітник.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не видно що на екрані все темне
    • Продавец  Smart Shopping

Доброго дня. Дякуємо за зворотній звязок. Менеджер з вами звязався і проконсультував з приводу повернення

• Продавец  Smart Shopping

Доброго дня менеджер вас прокосультував по поверненю . Кошти вам повернули

• Евгений С***

Проблема решена

Качество рандомное, купил детям две - одна не работает (Очень тусклый екран, ничего не видно). Вместо замены продавец хочет чтобы я ЗА СВОЙ СЧЕТ отправил их хлам в сервисный центр. Smart Shopping - заплатил деньги - получил ничего кроме геморроя

Недостатки:
    Очень китайский китай, всё скрипит, люфтит. Работоспособность лотерея.
    • Продавец  Smart Shopping

Здрастуйте Євген. Спасибі за зворотний зв'язок. Весь товар ми перевіряємо перед від правленням. Та відправляємо клієнтам у справному стані. Якщо на даний момент ви заявляєте що одна консоль не працює то перше що ми повинні зробити це виявити причину несправності. Причину несправності може виявити тільки спеціаліст сервісного центру. Відповідно до закону про захист прав споживачів. У випадку якщо винен в несправності товару виробник ( товар не якісний) то вар підлягає ремонту за рахунок продавця (виробника).Якщо товар зламаний покупцем то ремонт здійснюється за рахунок покупця. Також відповідно до закону про захист прав споживачі Доставка великогабаритних товарів і товарів вагою понад п'ять кілограмів продавцю, виробнику (підприємству, що задовольняє вимоги споживача,

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Ну я указала все в недостатках

Достоинства:
    Недостатки:
    Пришла с пятном в екране,отклеяная плёнка и поцарапан
  • Юлия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Класний девайс! Купували сину на День народження (12 років), подарунок дуже сподобався) Грається до сих пір. Чоловік теж)))

Достоинства:
    Класний девайс! Ігор достатньо. Все працює добре. Швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не знайшли
    • Продавец  Smart Shopping

• Виктор К***

Гарна приставка!

Достоинства:
    Швидка доставка

• Ігор

СЛАВА ЗСУ

Достоинства:
    отправка доставка быстро
    Недостатки:
    я вредный))) мне невозможно угодить...
    • Продавец  Smart Shopping

• Светлана Л***

Дитині подобається!
    Продавця рекомендую. Швидка доставка, все супер.

• Александр З***

Ожидания оправдала

• Евгений С***

Покупал на подарок 8 летнему ребёнку, он очень доволен

• Егор А***

Хорошая приставка думал будет 1000. Игр но там их намного больше

Достоинства:
    Приставка хорошая мне понравилась много разных игр
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Smart Shopping

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Максимальне задоволення як для малих так і для вже не малих!))

Достоинства:
    Круті олдові ігри.Тримає батарею добре, зручна, легка
    • Продавец  Smart Shopping

• Лариса К***

Іграшка чудова. Онук у захваті

Достоинства:
    Якість. Ціна. Швидка доставка

• Евгений О***

Проблема решена

Чудова іграшка з ретро іграми. Спершу не розібрався, як вмикати, щоб вона працювала від акумулятора, бо там треба не кнопкою вмикати, я переключити тумблер, але менеджер магазину все пояснила.

Достоинства:
    Дітям все сподобалось.
    • Продавец  Smart Shopping

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Спасибо магазину за качественную и оперативную работу! Отправка быстрая, вышли на связь и посоветовали как правильно пользоваться устройством. Консоль классная, все работает исправно, полный комплект (с наушниками, кабелем для зарядки и для подключения к ТВ). Играем всей семьей) и сын 8-летний и его родители) Игр много, порядка 9500, еще можно дополнительно закачивать на карту памяти..

Достоинства:
    интересная, познавательная

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Получили свою приставку. Все работает, доставка быстрая!
    Ребёнок доволен, даже забросил игры в телефоне ))

Недостатки:
    —-
    • Продавец  Smart Shopping

• Валерія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

купили сину семи років, сподобалось! розібрався швидко і задоволений, що можна брати з собою в рюкзак.
    є тетріс для мами

Достоинства:
    ціна, кількість ігор
    Недостатки:
    окрім меню яке за замовчуванням на російській( продавець про це попередив заздалегідь) недоліків поки не знайшли
    • Продавец  Smart Shopping

• Роман И***

Спасибо, все хорошо

Достоинства:
    Компактная, то что нужно ребенку
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  Smart Shopping

• Фербей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Все ок, прийшло вчасно. Приставка працює, дитина задоволена

Достоинства:
    Компактність і зручність

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Все супер! Именно то что нужно!!!

• Артур Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Купил приставку и проверил на почте. Экран оказался треснутым, но то ладно. Аккумулятор вообще не заряжается. Поэтому девайсом пользоваться затруднительно. Нужно проверять поссылки перед отправкой. Либо мне такую специально дали.

Достоинства:
    Приставка работает
    Недостатки:
    Аккумулятор не заряжается, экран треснутый.
    • Продавец  Smart Shopping

Здравствуйте Артур.
      Согласно правел розетки пункт 3.8.1. Ответственность за сохранность товара несет продавец до момента передачи товара курьерской службе. Риски потери или порчи посылки во время транспортировки несет перевозчик в размере оценочной стоимости товара. В момент передачи товара покупателю, к нему переходит право собственности на товар и все риски по его сохранности

• Продавец  Smart Shopping

3.8.2. В случае обнаружения в товаре дефектов, некомплектности посылки, ненадлежащего количества приобретенного товара, покупатель вправе отказаться от посылки в момент ее получения, составив соответствующий акт осмотра. В таком случае, после возврата товара продавцу, все расходы на доставку покрываются продавцом

• Продавец  Smart Shopping

Схожие пункты об ответственности сторон во время транспортировки груза вы можете найти в правилах перевозчика новая почта.

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Покупала сыну он полностью доволен. Игры классные. За свою цену отличный гаджет

Достоинства:
    Отличный вариант для игры вне телефона
    Недостатки:
    Пока не нашли
    • Продавец  Smart Shopping

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Прикольна іграшка, тим паче брали із знижкою. Велика кількість ігор. Дитина 5 років одразу зрозуміла як користуватись, тепер не відірвати. Одразу після замовлення передзвонив менеджер магазину для уточнення деталей. Доставили швидко. Дякую велике магазину за дитячу радість!!!

Достоинства:
    Зручна у використанні
    Недостатки:
    Ще зне помітили
    • Продавец  Smart Shopping

• Александр Р***

Працює іграшка?

• Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Зв'язались та відправили швидко. Все прийшло як у описі. Консоль супер. Брала дитині, але сама поринула з нею в дитинство

Достоинства:
    Чудова гра за низьку ціну
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  Smart Shopping

• Лысенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping

Консоль полностью соответствует описанию, покупали на подарок, ребёнок остался доволен продавец умничка, отправили сразу в день заказа, без лишних вопросов и задержек. Спасибо большое, буду рекомендовать

• Продавец  Smart Shopping

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок. Будемо раді бачити Вас в нашому магазині.

• Любченко Н***
    Продавец: Smart Shopping

К сожалению,при открытии и проверки,при осмотре было выявлено,что треснутый экран.Это прискорбно.Даже не пытался включать.

Недостатки:
    Треснутый экран изначально
    • Продавец  Smart Shopping

Доброгот дня . Дякуємо за звортній звязок. Ми завжди перевіряємо товр перед вілправкоу і рекомендуємо своїм клієнтам оглядати товар на пошті. Ви все зробили правельно ог/лянувши і відмовившись від товару на пошті. зі своєї сторони ми декілько днів намагались до вас дозвонитись щоб запропонувати вам відправити товар пофторно