Отзывы покупателей о Беруши для сна от храпа бируши многоразовые с высоким шумоподавлением берушки в самолет затычки от шума силиконовые в маленькие уши и для детей Розовый

Оценка пользователей 4.55/5
на основе 71 отзыв
  • Андрей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Удобные, компактные, хорошо фиксируются. Простые в уходе. Под домом дорога 6 полос. После покупки начал высыпаться ).снижение шума более 60-70 %. Важно правильно подобрать насадки. Что бы плотно сидели, но без фанатизма.

• Анжелика Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Pink

Класно що є кейс і зручно брати з собою

Достоинства:
    Дуже зручні, не заважають уночі спати, не відчуваються
  • Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Мені сподобались беруши, дуже легкі у використанні. Звук приглушають не на 100% (для мене це коли повний вакуум), але достатньо, щоб гучні і зайві звуки не заважали спати, або знаходитись десь, де дуже гучно і галасливо. В цілому я дуже задоволена.

Достоинства:
    Беруши зручні, легкі, компактні. В комплектацію входить набір з насадками різного розміру, це дозволяє індивидуальний підбір. Також є міні чехол для зберегання.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  NexiS

Щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що беруші вам сподобались та стали корисними у повсякденному використанні. Бажаємо вам лише комфортного відпочинку та приємного користування!

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Маленькі, зручні, не випадають. Користуюсь щодня

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Чудово справляються зі сторонніми звуками, особливо в гуртожитку)

• Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

За свою ціну - відмінний варіант, повністю задоволений

• Дмитро К***

Випадають, шум не поглинають,
    Гроші на вітер.

• Продавец  NexiS

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що беруші не виправдали ваших очікувань.
      Хочемо зазначити, що ефективність берушів значною мірою залежить від правильного підбору розміру та щільності прилягання до вуха. У комплекті є кілька насадок різних розмірів, рекомендуємо спробувати інший варіант – і тоді беруші перестануть випадати і буде краще шумопоглинання.

Щодо пінних берушів з аптеки – так, вони можуть забезпечувати трішки кращу звукоізоляцію, але часто тиснуть і швидко втрачають форму. Тому для щоденного використання, особливо для сну, силіконові – оптимальний вибір. Вони створені для комфортного зниження шуму до безпечного рівня, щоб сон залишався природним і не викликало дискомфорту у вухах.

• Світлана С***

якісні і зручні беруші,

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Користуюсь цими берушами вже два тижні. раніше брала тільки пінні. Пінні звісно трохи краще приглушують шум, бо розширюються у вусі але швидко зношуються і не дуже гігієнічні. Ці ж виявились значно зручнішими, м’які, не тиснуть, легко миються. Якщо правильно підібрати розмір насадки, то теж добре ізолюють звук. Для щоденного використання мені ці силіконові сподобались більше.

• Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Сидять в усі комфортно, не тиснуть і не випадають вночі. Шум не прибирають повністю, але добре приглушують. Зручно, що можна підлаштувати під себе, тому підійдуть майже кожному.

• Софія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Спочатку була трохи розчарована цими берушами, здавалося що вони майже не працюють і не дають очікуваного ефекту. Але з часом зрозуміла що просто неправильно їх використовувала. Нажаль інструкція що на коробочці не дуже зрозуміла. Коли навчилася правильно вставляти, різниця стала відчутною.

Беруші не роблять повну тишу (і це нормально), але добре приглушують шум до комфортного рівня. Тепер сон значно спокійніший, не прокидаюся від сторонніх звуків. За свою ціну це дуже хороший варіант.

Достоинства:
    хороша якість, зручний кейс
    Недостатки:
    немає нормальної інструкції
    • Анастасія

а як правильно вставляти?

• Євгенія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Pink

Придбала цей товар і розчарувалася.Вони взагалі не виконують свою функцію,що в них,що без однаково
    На жаль

Достоинства:
    Недостатки:
    Не глушать звук
    • Продавец  NexiS

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що беруші не виправдали ваших очікувань. Водночас хочемо зазначити, що жодні беруші не забезпечують повної тиші — їхнє призначення полягає у зниженні рівня фонових шумів (хропіння, гул тощо), а не в повному усуненні всіх звуків.

Також ефективність берушів значною мірою залежить від правильності використання та індивідуальних особливостей.

Звертаємо увагу, що відгук було залишено через годину після отримання, тому він може не відображати повний досвід використання товару.

• Инна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Pink

Беруші дуже якісні, добре глушать звуки.
    Тепер сон став набагато якісніший, дякую.

Достоинства:
    Ціни, якість, зовнішній вигляд
  • Софія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Беруші чудові, спати зручно і на ранок не болять вуха. Хропіння все ж чутно, але воно більше не заважає. Буду користуватися і ще пограюся із розміром, на щастя є з чого обирати!

Достоинства:
    Зручні, можна підібрати свій розмір
    Недостатки:
    Для себе не знайшла
  • Солодка О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Гарні біруші, свою функцію виконують добре:)

• Поліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Беруші супер, тепер сплю набагато краще

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Pink

Спочатку здалося, що не дуже допомагають, і доволі важко було звикнути (але це скоріше індивідуально). Справді усі звуки не блокують, але допомагають від того, що мене найбільше пробуджувало — пересування у коридорі співмешканців, відкривання/закривання дверей, вбиральня, душ і тд.
    Якщо порівнювати з іншими (silence pure), що теж придбала у цьому магазині, ці мають кращий дизайн, більший вибір розмірів і вони більш зручні у використанні (легко надягати/знімати), однак все ж трошки гірше блокують звуки. Але навіть через це більше сподобалися саме ці рожеві

• Гордиенко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Гарна якість, добре виконують свою функцію.

• Андрій Г***

Підійшли, дякую!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Худшее, что я покупал на розетке

Недостатки:
    Абсолютно бесполезные и неудобные
    • Продавец  NexiS

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що беруші вам не підійшли. Кожна людина має індивідуальну анатомію, тому відчуття можуть відрізнятися та залежать від особливостей вушного каналу.

Також хочемо зазначити, що силіконові беруші призначені не для повного блокування всіх звуків, а для комфортного зниження рівня шуму до безпечного, щоб сон залишався природним і без дискомфорту для вух.

Ефективність берушів також значною мірою залежить від правильного підбору розміру та щільності прилягання до вуха. У комплекті є кілька насадок різних розмірів — рекомендуємо спробувати інший варіант.

• Надія Д***

Другий раз беру. Зручні.

• Дар'я Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Якісні беруші, гарно зроблені та добре підходять)
    Кейсик з ними можна брати з собою ккди завгодно)

• Максим Р***

Виспався

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Класні беруші з набором насадок. Комфортні, м'які та не створюють дискомфорту під час сну на боці

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Нормально зменшують сторонні звуки. Для сну підходять, за свою ціну хороший варіант.

• Марина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Гарні, комфортні, але храп чуеш

• Продавец  NexiS

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Кожна людина має індивідуальну анатомію, тому відчуття можуть відрізнятися та залежать від особливостей вушного каналу.

• Костянтин Ф***

• Микола З***

Добре підійшло, рекомендую.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Pink

Чудові беруші. Зручно спати, не заважають. Дуже гарне пакування та кейс!

Достоинства:
    Працюють!
    Недостатки:
    Не має
  • Ксенія С***

Підійшли, дякую.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Для мене немає
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Blue

Користуюся майже рік ,так от ,хочу сказати ,що ці беруші ,це щось неймовірне . Не дайте гроші ,вони варті такої ціни . Одягаючи ці беруші ,шум зникає ! Ефект супер . Я дуже чутлива до шумів,і не можу заснути , тому ці беруші це просто знахідка . Вони м'які , не давлять ,спати на боку комфортно . Дякую виробнику і постачальнику ! А ще вони дуже стильно виглядають ,і така коробочка для них прикольна

Достоинства:
    Не давлять ,гарно поглинають шум ,приємні на дотик
    • Продавец  NexiS

Дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що беруші вже тривалий час допомагають вам комфортно спати та ефективно знижують рівень шуму.
      Бажаємо вам і надалі тихих і спокійних ночей.

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Pink

Замовляю вже у другий раз(перші з'їла собака). Такого ефекту як білий шум я не відчула. Я дуже чутлива до звуків до/під час сну, але вони не допомагають коли те ж хропіння чутно в одній кімнаті з вами. Якщо тільки ви у сусідній кімнаті з зачиненими дверми, то так, допоможе. Взяла тільки через те, що різні насадки, бо у мене тонкий вушний канал. Але навіть з маленьким розміром насадок вуха будуть боліти після сну десь 7-10 годин так точно.

• Продавец  NexiS

Дякуємо, що поділилися таким детальним відгуком і що обрали наші беруші повторно.
      Нам шкода, що ефект не зовсім виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що людина сприймає звуки не лише вухами, а й через вібрації, тому повністю ізолювати шум за допомогою берушів неможливо. Беруші допомагають знизити загальний рівень шуму та пом’якшити різкі звуки.

На рахунок "білого шуму" — насправді в берушах немає 100% шумозаглушення, але їхній фільтр приглушує різкі звуки, створюючи більш рівномірне фонове звучання, яке схоже на ефект білого шуму. Це не зовсім те саме, що генератор шуму, але для багатьох користувачів це відчуття розслаблення дійсно працює.

Щодо дискомфорту у вухах — відчуття можуть бути індивідуальними, особливо при тривалому використанні та підвищеній чутливості вушного каналу. Разом із тим силіконові беруші є одними з найбільш комфортних у цьому плані.

• Віталік Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: White

Чудові беруші, дуже м'які і комфортні, не заважають спати вночі. Добре виконують свою функцію.

Достоинства:
    Дуже зручні
  • Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: White

Користуюся цими берушами вже майже пів року, кілька разів брала їх із собою в потяг, тож можу зробити певні висновки. Беруші досить комфортні, сплю з ними без проблем усю ніч, у тому числі й на боці. Шумоізоляція мене також влаштовує: назойливі звуки добре приглушуються, зокрема хропіння. Мені цього цілком достатньо, адже я розумію, що жодні беруші не забезпечать повної тиші. Перепробувала вже не одну пару — від дорогих до бюджетних, і результат майже однаковий: що в цих, що в берушах за 1,5 тис. грн.

• Вика Н***

Х***я полная,не работает

Достоинства:
    Недостатки:
    Один сплошной недостаток
    • Продавец  NexiS

Дякуємо, що залишили відгук. Нам дуже шкода, що беруші вам не підійшли.

Більшості наших покупців ці беруші підходять, про що свідчать позитивні відгуки та повторні замовлення, але ми розуміємо, що відчуття можуть бути індивідуальними.

Хочемо зазначити, що силіконові беруші призначені не для повного блокування всіх звуків, а для комфортного зниження рівня шуму до безпечного, щоб сон залишався природним і без дискомфорту для вух.