Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Беруши для сна от храпа многоразовые с высоким шумозаглушением силиконовые берушки затычки в уши от шума и для плавания размер M/L + маленькие бируши в ПОДАРОК

Оценка пользователей 4.73/5
  • Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Користуюся цими берушами вже 2 місяці, тож можу написати повноцінний відгук. У комплекті є 2 пари беруш різного розміру — мені підійшов більший. Менший, ймовірно, буде зручний для мініатюрних жінок або підлітків. Спати в них досить комфортно, вони добре приглушують сторонні шуми. Спочатку було трохи незручно діставати беруші з вух, поки я не зрозумів, що хвостик, за який потрібно тягнути, має бути зверху, а не знизу. Тобто берушу слід вставляти у вухо хвостиком догори — тоді жодних проблем із витягуванням не виникає. За останні 2 роки я перепробував 4 різні пари беруш, і ці виявилися найефективнішими. Тому сміливо можу рекомендувати їх до покупки.

Недостатки:
    Не виявив
  • Юлія С***

Нарешті я виспалася. Дякую

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Дуже довго шукала нормальні, комфортні і дієві беруші. Нарешті я їх знайшла!

Достоинства:
    Хороша шумоізоляція, зручні
  • Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Найкращі з тих, що в мене були. Шум приглушують відсотків на 80. У вусі майже не відчуваються. Навіть не вірила, що за такі кошти можна купити дійсно працюючі беруші. Рекомендую від всієї душі.

Достоинства:
    2 пари беруш різного розміру + зручний кейс для зберігання
    Недостатки:
    Які можуть бути недоліки за таку вартість)
  • Герасимчук Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Беруші підійшли. Не давлять вуха. Звуки приглушують.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

зручні, не давлять навіть при довготривалому носінні. універсальний розмір - підійшли мені і дружині. хороший варіант за таку ціну. ще й доставка безкоштовно.

• Василий
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Основные беруши не сильно отличаются от аптечных но отличаются. Удобнее и более современнее чтоли чем обычный кусок поролона из аптеки. НО! у меня в ход пошли именно те что лежат в подарок, маленькие... Они удобные ппц, звук притупляют но понятно что вы на 100% не заблокируете звук.. Помогают ли? Помогают. Уши не болят, спать удобно. Большими не пользуюсь. Пока провели одну ночь но разница с аптечными чувствуется очень. Буду пользоваться.

Достоинства:
    Удобные
    Недостатки:
    Короткая ниточка для того чтоб доставать из ушей, высаживаюсь что провалятся в пространство где мозг бывает.
  • Димитреєва І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Дуже круті беруші!! Навіть і не думала що вони будуть подавляти шум так само, як і звичайні мягкі беруші. У вухах не тиснуть, дуже мягкі. Але треба правильно вставляти. Якщо сильно засунути воно наче вакуум створює, всмоктує. Мені не подобається це відчуття. Але тоді взагалі нічого не чути.

Достоинства:
    Класно шумоподавляють, не тиснуть
  • Виктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Якісні беруші за свою ціну, добре тримаються у вухах, не тиснуть і не випадають вночі та ефективно знижують рівень шуму. Замовленням задоволений

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Приємні на дотик, легкі, м'які, та дуже добре глушать шуми

Достоинства:
    Дуже м'які та зручні
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Чудові беруші. М'які, не подразнюють вуха та справді допомагають відпочити в шумному середовищі. буду замовляти ще.

• Віталій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Гарні беруші, добре ізолюють, відсотків на 80% нічого шуму нечутно, рекомендую!

• Ярина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Класні беруші, гарно поглинають звук. Замовила мамі, ще й подрузі рекомендувала

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Реально найкращі беруші для багаторазового використання. За свою ціну так точно.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Гарні беруші. Звук поглинають чудово (важко очікувати повної шумоізоляції, всі ж розуміють), легко доглядати. Діставати з вуха - треба навчитися, але це скоріше стосується правильно їх вставляти в вухо. З нюансів можу сказати лише, що кейс іноді розвалюється, але за таку ціну це нюанс а не проблема.
    маленькі беруші в подарунок. Рекомендую :)

Достоинства:
    Зручні, прості у догляді, ціна
    Недостатки:
    Не роблять каву зранку :)
  • Каріна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Шум приглушують доволі добре.Спати з ними комфортно, покупкою задоволена.

• Гордиенко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

За останній рік користувалась різними берушами але ці стали фаворитом. м’які, комфортні та добре зменшують шуми

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Користуюсь берушами вже три місяці. Можу сказати, що вони для мене найкращі. Зручні, зовсім не відчуваються. Поглинання шуму майже на 100%. Рекомендую!

• Вікторія

Гарні

• Валентина Б***

Дуже задоволена покупкою

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Майже не відчуваються і не розпирають вуха. Добре поглинають шум. Рекомендую

• Яна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Дієві беруші! Добре захидають від сторонніх звуків!

• Таня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Дуже стильно виглядають, гарний чохол.
    Максимально виконують свою функцію.
    Сподіваюсь , якість так само буде гарною як і перше враження та пакування

Достоинства:
    Мягенькі
    Недостатки:
    Не бачила
  • Анна-Марія Г***

Відповідає опису

• Елена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Дуже зручні й повністю справляються зі своєю задачею.

• Каріна Л***

Виконують свою функцію на 5+

• Артем С***

Найкращі

Достоинства:
    Комфортні, добре приглушують шум
  • Євгенія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Насправді дуже хороші беруші. В них можливо нормально спати і при хропінні, і в потязі, і навіть в укритті коли там доволі людно. Але якщо бути в них довго, то вуха трошки болять(особисто в мене), а так чудовий товар, рекомендую)

Достоинства:
    Справді заглушують шум)
  • Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Комфортні, ледь відчуваються у вусі, добре виконують свою функцію

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки що не виявила
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

У цьому місяці вже купила другу пару.Перші ,які замовляла на іншому сайті і які коштували майже у 2 рази більше, взагалі не підійшли ,тому лежать без діла.Коли ці замовляла, навіть не розраховувала ,що за цю ціну буде щось гідне ,але вирішила спробувати. І виявилося ,що для мене-це ідеальні беруші ,дуже м'ягенькі ,не давлять і не випадають .Добре знижують шум .А Ціна - просто казка. Я дуже задоволена!

• Рената К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Замовила беруші по відгукам!
    І так, дійсно,вони зручні, м'які і шуму практично не чути!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Беруши не изолируют звук от слова вообше,в аптеке одноразовые мягкие из пены за 30 грн лучше изолируют звук..Не стоят своих денег однозначно и уши еще от них болят(

• Продавец  NexiS

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що беруші не виправдали ваших очікувань. Кожна людина має індивідуальну анатомію, тому відчуття можуть відрізнятися та залежать від особливостей вушного каналу.

Щодо пінних берушів з аптеки – так, вони можуть забезпечувати трішки кращу звукоізоляцію, але не гігієнічні і швидко втрачають форму. Тому для щоденного використання, силіконові – оптимальний вибір.

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Все чутно в них, зовсім не глушать шуми.

Недостатки:
    Абсолютно не виконують свою функцію! Не витрачайте гроші!
    • Продавец  NexiS

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що беруші не виправдали ваших очікувань. Водночас хочемо зазначити, що жодні беруші не забезпечують повної тиші — їхнє призначення полягає у зниженні рівня фонових шумів (хропіння, гул тощо), а не в повному усуненні всіх звуків.

Також ефективність берушів значною мірою залежить від правильності використання та індивідуальних особливостей.

Звертаємо увагу, що відгук було залишено в день отримання, тому він може не відображати повний досвід використання товару.

• Анжелика Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Очень не довольна,шум не подавляет ,с уха вытаскивать не удобно ,кейс тоже неудобен,с открытием коробочка разваливается (((

Достоинства:
    Не довольна
    Недостатки:
    Не довольна
    • Продавец  NexiS

Ви написали відгук через 2 години після отримання посилки. Цікаво тільки, коли ви вже встигли їх протестувати? Мабуть по дорозі додому.
      Ці беруші найкращі у ціновому сегменті до 1000 грн. Ми можемо це стверджувати, так як протестували не одну пару беруш. Вони вам могли не підійти тільки у випадку, якщо у вас нестандартний вушний канал, на щастя таких людей до 10%.
      На рахунок того, що вам незручно їх витягати з вух, то це може бути з двох причин – або ви маєте великі нігті, якими не можете захватити виступаючий хвостик, або беруші були невірно встановлені.
      В комплекті йде достатньо міцний футляр, і треба дуже постаратися, щоб розвалити його за 2 години.
      Взагалі, щось мені спадає на думку, раз у вас так все погано, то, мабуть, проблема взагалі не в берушах... Тим паче цей відгук написала людина без рейтингу, яка зробила на Розетці одне з перших своїх замовлень.