Отзывы покупателей о Силиконовые беруши для сна с защитой от шума звуков храпа антихрап защита от взрывов выстрелов затычки для работы отдыха плавания бассейна наушники затычки ушей с высоким шумоподавлением многоразовые водонепроницаемые анатомические в кейсе чехле black

Оценка пользователей 4.61/5
  • Андрій Р***

Сабж навіть підсилює шуми

Достоинства:
    Коробочка
    Недостатки:
    Не виконують свою функцію
  • Антон

Дуже класні беруші

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Соломія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Беруши удобно сидят и реально приглушают шум вокруг.

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Ці беруші зручні і міцні, добре глушать шум навколо. Комфортний матеріал не викликає дискомфорту, підходять для сну й роботи.

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Беруші роблять тишу там, де її треба, круто.

• Альберт К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Чесно, спочатку сумнівався, що беруші можуть реально допомогти із шумом хропіння чи гучним робочим середовищем, але ці штуки реально рятують! М’які, зручні, не випадають, і найголовніше — навколо тихо, можна хоч книжку читати, хоч спати без перерв.

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Отличные беруши, удобно носить, шума действительно меньше.

• Дмитро Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Беруші зручно сидять у вухах, не викликають дискомфорту, добре приглушають сторонні звуки

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Беруші топчик. Дуже сподобались.

Достоинства:
    Зручні
    • Продавец  AKSEL

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Нарешті я виспалась) Беруші м’які, зовсім не відчуваються у вухах, а шум від сусідів просто зник

• Глеб Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Брав в літак і це було найкраще рішення. Тиск у вухах менший, а шум двигуна майже не чутно. Супер

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• марина д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Храп, гул машин, малейшие звуки... Эти беруши бесполезны. Ни капли изоляции от звуков, что с ними, что без них.
    Вата лучше глушит , чем этот модный девайс. Вообще не пойму, для чего используется этот товар! Бесполезно

Достоинства:
    Только стиль
    Недостатки:
    Абсолютно не изолируют от любого звука
    • Продавец  AKSEL

Марино, дякуємо за відгук.
      Нам шкода, що товар вам не підійшов. Хочемо уточнити, що беруші призначені для приглушення звуків, а не для їх повного блокування. Крім того, відчуття комфорту та рівень шумозаглушення є дуже індивідуальними і безпосередньо залежать від будови вуха. Дякуємо, що оцінили дизайн нашого продукту

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Purple

Товар відправили швидко, усе відповідає опису. Беруші гарно ізолюють шум

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Гарні зручні беруші. шум не пропускають. Нарікань немає

Достоинства:
    Якісний матеріал
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Якість чудова, у вухах не заважають, звуки не пропускають, буде комфортно спати 100%

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Black

Дуже хороші беруші, надійно сидять, свої функції виконують,
    товаром задоволений повністю

• Єлизавета В***

Все супер! Нарешті не чую сусідів. Спати в берушах зручно

• Максим Д***

Беруші чудові! Добре захищають від шуму. Зручні

Достоинства:
    Гарні беруші
    Недостатки:
    простий товар - бути не може