Отзывы покупателей о TWS-наушники Lenovo HE05 Bluetooth headset White

Оценка пользователей 3.32/5
  • Отзывы про товар продавца DMS
  • Вячеслав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Red

Товар відповідає опису, все працює.

• Продавец  DMS

Дуже дякуємо за те, що приділили час тому, щоб залишити нам такий чудовий відгук!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black

Дуже швидко виходять з ладу. Користувалась з 20 грудня. 8 лютого вони вмерли. Не якісний товар, на жаль

• Карина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Black

Швидко доставили. Навушники працюють добре. Дякую

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Forward. Цвет: Black

Навушники пропрацювали аж одну зарядку і то менше години. Після наступної зарядки навіть не вимкнулися!!! Через те, що я військовий, не встиг вчасно оформити повернення, продавець припинив спілкування. Обходьте і навушники і продавця

Достоинства:
    Недостатки:
    Не вмикаються після зарядки. Не зміг повернути непрацюючий товар
  • Віталій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Цвет: Black

Пишуть поганий звук, люди, ви дійсно хочете за цю ціну супер відтворення? Враховуючі ціну, це супер навушники, функціонал/звук/ціна - найкраще співвідношення на ринку

Достоинства:
    Недостатки:
    Враховуючі ціну, немає
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Forward. Цвет: Black

Користувалась цими навушниками 5 років. Звук та на налаштування чудові, дуже до них звикла. Це була улюблена і незамінна річь. Але, по власній необачності зіпсувала один з проводів. Вирішила купити такі самі. І це просто жах! Звук жахливий - щось бубнить та шелестить, голосові повідомлення верещать, що оглохнути можна і не регулюються. До того випала панелька, що що накриває кнопки. Не рекомендую. Вони не коштують навіть цих грошей.

Достоинства:
    Нема.
    Недостатки:
    Описані.
  • Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Black

Через місяць використання- не працюють. Звук також поганий! Не раджу!

• Продавец  Девайси Че

Пані Наталія, це бюджетні бездроові навушники Lenovo, які не розразовані на екстремальне використання і при цьому мають гарний звук за свої гроші.

Якщо потрібні якісні баси, то подивіться Sony за 8000-15000 грн, вони дадуть шикарний звук за свої гроші.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Red

для початківця вистачить. Акуратні і прикрашають шию але не чекайте від них чогось особливого.

Достоинства:
    тонкі, акуратні, добре тримаються на шиї
    Недостатки:
    звук плоский, кодек слабий, тріски в гарнітурі під час розмови, більше 7 метрів не дотягують. Хлястик USB суцільний з корпусом за рік відвалиться думаю...
  • Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Замовлення швидко обробили і вчасно доставили

Достоинства:
    Чудове співвідношення ціна/якість, гарне звучання..
    Недостатки:
    Треба трошки звикнути до нашийної дуги
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your House. Цвет: Black

В июне купила, уже не работают

• Назар

Наушники хороші тримають 6 годин як для такої ціни повністю добре звук супер

• Продавец  HappyLife

Назар, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Якщо плануєте прослуховувати музику, проходьте повз даний товар.

Достоинства:
    Тривалість роботи близько 6 годин
    Недостатки:
    Погана якість звуку.
    • Продавец  HappyLife

Олексій, добрий день! Ми раді отримати Ваш відгук і хочемо висловити щирі вибачення за те, що товар не відповів Вашим очікуванням. Менеджер зв'яжеться із Вами для уточнення деталей.
      Загалом, цей товар має досить хороші відгуки та пройшов успішне тестування в нашому сервісному центрі. Ваші зауваження будуть враховані, і ми передамо їх відповідному відділу. Ми дуже цінуємо наших клієнтів і завжди намагаємося забезпечити вам якісне обслуговування! З повагою, керівник магазину HAPPYLIFE

• Мелания К***

мені навушники по звуку просто супер, не розумію що вам не підійшло

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your House. Цвет: Black

Неудобные кнопки, не выпуклые, трудно переключать

Достоинства:
    Хороший звук
    Недостатки:
    Кнопки неудобные
  • Ежен
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your House. Цвет: Black

Кнопки в корпусі тарахтять. Звук глухий, слухати музику дуже пагано, гвалтування вух. Підійдуть для размов, не для музики.

Достоинства:
    Плюс зручний повідець.
    Недостатки:
    Пагане звучання.
  • Виктория Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Купила декілька тижнів тому. З плюсів: хороший звук,'. Розмовляти через них зручно, співрозмовник добре чує і його також добре чути.
    З мінусів: тримає максимум 3-4 години. Коли телефон на зарядці, від нього не відійдеш більше ніж на 4 метри. Втрачається зв'язок. А якщо через стіну, то через 2 метри немає з'єднання.

Достоинства:
    Хороший звук, симпатичні, доступна ціна
    • Продавец  HappyLife

Вікторія, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук та оцінку переваг та недоліків. Раді, що загалом Ви задоволені навушниками! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Діма
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Хороші навушники тримають добре більше 6 годин постійного користування за таку ціну просто супер якість

• Продавец  HappyLife

Діма, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Мелания К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Стильні наушники працюютьдобре хороший звук, великий плюс що не губляться як вкладиші я задоволена товаром

• Продавец  HappyLife

Меланія, Дякуємо Вам за відгук! Завжди радіємо коли замовлення у нашому магазині приносять покупцям позитивні емоції. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Пётр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Black

Качественые наушники держат хорошо звук супер в разговоре также все хорошо слышно я имел дороже но ети мне нравлятса больше и качественей

• Продавец  HappyLife

Петро, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Free Sale
    Достоинства:
    Чудові навушники