- Євгеній В***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все супер
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже швидко відправили замовлення, надійшло вже на наступний день. В наборі багато маркерів різних кольорів, сам календар кріпиться легко, тримається добре, достатньо великий))
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже зручно, все як на зображенні. Спочатку не могла прикріпити до холодильника, але це мабуть через те, що було в тубусі скручено. Тепер чудово тримається.
Пакування для пересилки замовлення просто топ! - Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Чудовий планер - записую розклад уроків дитини. Гарно магнітиться до холодильника. В подарунок прислали різнокольорові маркери для планера.
Продавець уважний та ввічливий.- Достоинства:
- Гарно магнітиться до холодильника
- Недостатки:
- Не має
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер чудовий. Все прийшло гарно запаковане, без пошкоджень. Буду замовляти ще
- Диана М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Прийшов в гарному тубусі; але із заломом
- Достоинства:
- Великий
- Продавец TOPLAK
Діано, якщо з планером щось не так, будь ласка,Ви можете безкоштовно повернути планер і замовити ще раз.Це абсолютно не проблема.
- Продавец TOPLAK
Також,зверніть увагу,може то просто захисна плівка,яку потрібно зняти.Перевірте,будь ласка. Дякуємо і чекаємо.
- Ксенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дошка просто супер! Я на ній записую, коли і скільки дала їжі киці. Дуже зручно, що це не потрібно запамʼятовувати та й усі можуть бачити цю інформацію, щоб підгодувати її, коли мене нема.
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Чудовий планер. За такі кошти отримала чималий планер і 8 маркерів! Швидка доставка і вічливий продавець. Залишились лише приємні враження!!! Текомендую
- Владіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Чудовий планер. Прийшов у тубусі акуратно згорнутий. Чудово тримається на холодильнику. Маркери пишуть чудово та й зтерти їх нема проблем.
- Достоинства:
- Упакування, магніти, якісні маркери, жодних проблем із стиранням.
- Овчаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарний планер, гарно тримається на холодильнику, багато маркерів, всі пишуть) відправили в тубусі і супер швидко
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все супер
Швидка доставка та приємні консультанти- Достоинства:
- Швидко
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дякую, дуже приємно,що продавець піклується про своїх клієнтів,товаром задоволенний!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Магнітний планер простий і якісний. Ніяких зауважень до нього нема. Але до маркерів є зауваження! Хоть маркери зроблені практичними, але дешеві. Пишуть більш-менш норм, магніти слабенькі погано тримають і відриваються.
В принципі за таку ціну мене все влаштовує. Головне нормальний планер.
П.С. : Упаковка планера залишила на мене дуже сильне враження. Це тубус в 300 мм висотою, який я разом з працівником розетки намагались 10 хвилин відкрити....- Достоинства:
- Упаковка
- Недостатки:
- Маркери
- Конопелько-Дулич Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все чудово!
- Достоинства:
- Гарний на вигляд, зручний
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Покупкою дуже задоволена. Планер чудовий, компактний, яскравий є можливість при плануванні, кожен день виділити різним кольором. Гарно кріпиться до холодильника разом з маркерами та губкою що ідуть з ним в комплекті. А саме головне, що губка гарно витирає не залишаючи не яких слідів та розводів, достатньо змочити її у воді.
- Достоинства:
- Компактний, яскравий, стійкі, пігментовані маркери, гарно витерається.
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер класний! Сподобалося, що є 6 маркерів в наборі. Приємна ціна!
- Достоинства:
- Великий, 6 маркерів
- Недостатки:
- Треба сильно -сильно потерти губкою, щоб не залишалося слідів
- Продавец TOPLAK
Катерино,дякуємо Вам за відгук.На замітку: якщо деякі маркери не зовсім стираються-змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою ганчіркою поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту). Гарного дня Вам!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер якісний і що важливо, то це єдиний з усіх планерів які я бачила, з такою великою палітрою маркерів.
- Достоинства:
- Якісний і доступний. Є вибір маркерів.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Супер планер, магніти хороші, маркери яскраві і тримаються на холодильнику добре. Дякую!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Планер прийшов чудово запакований,ніде не подряпини.Відповідає заявленому опису . Додаткові маркери вносять свою цікавинку, дитина була в захваті. Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Все чудово
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарний планер
- Семчишин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Все прийшло згідно опису і згідно термінів які обіцяли. Дякую
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Добра дошка! Усім задовольнила!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Гарний розмір, все добре вміщується. Окремий за нотатки, кількість різнокольорових маркерів, можна відокремити важливі задачі.
- Достоинства:
- Розмір, різні кольори, добре стираються.
- Недостатки:
- Губка хотілось щоби тоже кріпилась на магніт.
- Анна Г***
Вибачате, губка кріпиться, напевно морка поверхня була
- Зоряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Відмінно.
Товар був в наявності.
Швидко відправили, прийшов планер з комплектом маркерів зі стирачкою, продавець дбайливо запакував від пошкоджень.
Дякую!- Достоинства:
- Рекомендую продавця. Якісний товар. Добре кріпиться на холодильнику. Можна застосовувати як записник багаторазового використання, все що треба під руками, і стирачка і маркери тримаються як магніти.
- Недостатки:
- Немає.
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дуже зручний планер, особливо коли потрібне вертикальне розміщення
- Достоинства:
- Розмір
- Марта Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Хороша дошка та фломастери
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Відповідає опису.
Доставка оперативна
Вже користуємося - Евгения М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK
Дякую за вчасне і якісне обслуговування. Товар сподобався. Зручно и красиво. Тепер не треба псувати холодильник різними написами і побажаннями))) для цього є дошка і маркер доречі також якісний на магнітні . І аж дві штуки.
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Продавец TOPLAK
Євгеніє, дякуємо Вам за Ваш відгук, нам дуже приємно, що товар Вам сподобався . Бажаємо Вам досягти всіх цілей ,бути ефективною кожен день та досягти мрій крок за кроком!