Отзывы покупателей о Магнитный планер на холодильник A3 (на неделю) подарок на День Матери календарь для записей с 6 маркерами и магнитной губкой, трекер привычек и расписание уроков, белый, Aland Way, 42×30 см, 2100021

Оценка пользователей 4.86/5
  • Євгеній В***

Все супер

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже швидко відправили замовлення, надійшло вже на наступний день. В наборі багато маркерів різних кольорів, сам календар кріпиться легко, тримається добре, достатньо великий))

• Олександра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже зручно, все як на зображенні. Спочатку не могла прикріпити до холодильника, але це мабуть через те, що було в тубусі скручено. Тепер чудово тримається.
    Пакування для пересилки замовлення просто топ!

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудовий планер - записую розклад уроків дитини. Гарно магнітиться до холодильника. В подарунок прислали різнокольорові маркери для планера.
    Продавець уважний та ввічливий.

Достоинства:
    Гарно магнітиться до холодильника
    Недостатки:
    Не має
  • Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер чудовий. Все прийшло гарно запаковане, без пошкоджень. Буду замовляти ще

• Диана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Прийшов в гарному тубусі; але із заломом

Достоинства:
    Великий
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  TOPLAK

Діано, якщо з планером щось не так, будь ласка,Ви можете безкоштовно повернути планер і замовити ще раз.Це абсолютно не проблема.

• Продавец  TOPLAK

Також,зверніть увагу,може то просто захисна плівка,яку потрібно зняти.Перевірте,будь ласка. Дякуємо і чекаємо.

• Ксенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дошка просто супер! Я на ній записую, коли і скільки дала їжі киці. Дуже зручно, що це не потрібно запамʼятовувати та й усі можуть бачити цю інформацію, щоб підгодувати її, коли мене нема.

• Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудовий планер. За такі кошти отримала чималий планер і 8 маркерів! Швидка доставка і вічливий продавець. Залишились лише приємні враження!!! Текомендую

• Владіслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудовий планер. Прийшов у тубусі акуратно згорнутий. Чудово тримається на холодильнику. Маркери пишуть чудово та й зтерти їх нема проблем.

Достоинства:
    Упакування, магніти, якісні маркери, жодних проблем із стиранням.
  • Овчаренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Гарний планер, гарно тримається на холодильнику, багато маркерів, всі пишуть) відправили в тубусі і супер швидко

• Юлия Ш***

Все супер
    Швидка доставка та приємні консультанти

Достоинства:
    Швидко
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дякую, дуже приємно,що продавець піклується про своїх клієнтів,товаром задоволенний!

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Магнітний планер простий і якісний. Ніяких зауважень до нього нема. Але до маркерів є зауваження! Хоть маркери зроблені практичними, але дешеві. Пишуть більш-менш норм, магніти слабенькі погано тримають і відриваються.
    В принципі за таку ціну мене все влаштовує. Головне нормальний планер.

П.С. : Упаковка планера залишила на мене дуже сильне враження. Це тубус в 300 мм висотою, який я разом з працівником розетки намагались 10 хвилин відкрити....

Достоинства:
    Упаковка
    Недостатки:
    Маркери
  • Конопелько-Дулич Д***

Все чудово!

Достоинства:
    Гарний на вигляд, зручний
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Покупкою дуже задоволена. Планер чудовий, компактний, яскравий є можливість при плануванні, кожен день виділити різним кольором. Гарно кріпиться до холодильника разом з маркерами та губкою що ідуть з ним в комплекті. А саме головне, що губка гарно витирає не залишаючи не яких слідів та розводів, достатньо змочити її у воді.

Достоинства:
    Компактний, яскравий, стійкі, пігментовані маркери, гарно витерається.
  • Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер класний! Сподобалося, що є 6 маркерів в наборі. Приємна ціна!

Достоинства:
    Великий, 6 маркерів
    Недостатки:
    Треба сильно -сильно потерти губкою, щоб не залишалося слідів
    • Продавец  TOPLAK

Катерино,дякуємо Вам за відгук.На замітку: якщо деякі маркери не зовсім стираються-змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою ганчіркою поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту). Гарного дня Вам!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер якісний і що важливо, то це єдиний з усіх планерів які я бачила, з такою великою палітрою маркерів.

Достоинства:
    Якісний і доступний. Є вибір маркерів.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Супер планер, магніти хороші, маркери яскраві і тримаються на холодильнику добре. Дякую!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер прийшов чудово запакований,ніде не подряпини.Відповідає заявленому опису . Додаткові маркери вносять свою цікавинку, дитина була в захваті. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Все чудово
  • Мария С***

Гарний планер

• Семчишин Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Все прийшло згідно опису і згідно термінів які обіцяли. Дякую

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Добра дошка! Усім задовольнила!

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Гарний розмір, все добре вміщується. Окремий за нотатки, кількість різнокольорових маркерів, можна відокремити важливі задачі.

Достоинства:
    Розмір, різні кольори, добре стираються.
    Недостатки:
    Губка хотілось щоби тоже кріпилась на магніт.
    • Анна Г***

Вибачате, губка кріпиться, напевно морка поверхня була

• Зоряна С***

Відмінно.
    Товар був в наявності.
    Швидко відправили, прийшов планер з комплектом маркерів зі стирачкою, продавець дбайливо запакував від пошкоджень.
    Дякую!

Достоинства:
    Рекомендую продавця. Якісний товар. Добре кріпиться на холодильнику. Можна застосовувати як записник багаторазового використання, все що треба під руками, і стирачка і маркери тримаються як магніти.
    Недостатки:
    Немає.
  • Анна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже зручний планер, особливо коли потрібне вертикальне розміщення

Достоинства:
    Розмір
  • Марта Ф***

Хороша дошка та фломастери

• Сергій М***

Відповідає опису.
    Доставка оперативна
    Вже користуємося

• Евгения М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дякую за вчасне і якісне обслуговування. Товар сподобався. Зручно и красиво. Тепер не треба псувати холодильник різними написами і побажаннями))) для цього є дошка і маркер доречі також якісний на магнітні . І аж дві штуки.

Достоинства:
    Якісний товар.
    • Продавец  TOPLAK

Євгеніє, дякуємо Вам за Ваш відгук, нам дуже приємно, що товар Вам сподобався . Бажаємо Вам досягти всіх цілей ,бути ефективною кожен день та досягти мрій крок за кроком!