- Людмила І***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Крем жирный, пользуюсь перед сном. Зимой мне такой подходит.
- Достоинства:
- Заживляющий
- Недостатки:
- Очень жирный
- Продавец Р.І.К.
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно. Стараємось для Вас та чекаємо Вас знову
- Юлианна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Опекла руку и помазала бальзамом ,просто супер. Мені дуже сподобався . Рекомендую.
- Достоинства:
- Лікувальний і ефективний
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец Р.І.К.
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно. Стараємось для Вас.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Супер крем!
- Продавец Р.І.К.
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно. Стараємось для Вас та очікуємо на Вас знову.
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Приємна текстура і запах.
Як діє, побачимо- Продавец Р.І.К.
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно. Стараємось для Вас та очікуємо на Вас знову.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Дуже гарна річ! Дуже добре пом'якшує потрісканя на руках, також використовувала для пьятприємний запах апельсинової цедри. Замовляла дві баночки в подарунок отримала очищувальну олію для вмивання. Рекомендую
- Достоинства:
- Відповідає опису продавця
- Продавец Р.І.К.
Дякуємо за такі теплі слова. Нам дуже приємно. Стараємось для Вас. Якщо виникнуть додаткові питання - пишіть та ми з радістю відповімо. Гарного дня.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Відчула ефект від крему на другий день користування, мої тріщини, на пучках пальців біля нігтів, перестали боліти.
Особливо дякую продавцю за подарунок - олія для вмивання, відкрила для себе ще один хороший продукт цієї торгової марки.- Достоинства:
- Маленький розхід, вистачить надовго.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Продавец Р.І.К.
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Дуже гарний продукт,якість,красива упаковка.
Спробувала на собі,замовила ще декілька на подарунки.Підтримуємо українське!- Продавец Р.І.К.
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Зараз бачу, що вже немає в наявності, але напишу відгук. Дуже класний бальзам. До цього я купляв в аптеці мазь для загоювання ран. Ваш бальзам виявився краще. У мене і літом руки тріскалися від певної роботи, а зимою взагалі була проблема. З цим бальзамом стало все набагато краще. Шкіра після нанесення відразу стає ніжнішою. Не те щоб мені треба бути ніжним, але буває дуже незручно.
На фото може здатися, що ефект невеликий, але насправді руки загоїлися при тому що і далі постійно під впливом факторів що до цього приводили до пошкодження шкіри на моїх руках.- Достоинства:
- Дієвий і гарно абсорбується. Наноситься легко.
- Продавец Р.І.К.
Тарас, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук. Нам дуже приємно читати такі відгуки. Стараємось для Вас та очікуємо на Вас знову. Зробимо Вам приємну знижку на наступний раз)
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Збираюся написати відгук після хоча б тижня користування.
Зараз можу сказати, що помазавши 2 рази руки вже не боляче торкатися руками. Руки у мене швидко "тріскаються" хоча я і далеко не "нєжинка".
Аромат хоч і солодкий, але не різкий. Тому для чоловіків підходить.
Фото до і після в наступному відгуку.- Продавец Р.І.К.
Тарас, дякуємо Вам за Ваш відгук. Нам дуже приємно. Стараємось для Вас та очікуємо на Вас знову
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Р.І.К.. Объем: 50 мл
Дуже гарний бальзам для рук. Реально помагає при тріщинах на пальцях. Добре загоює.Там класні складові, а особливо бджолиний віск! Раджу! Помічний!
- Достоинства:
- Швидко діє.
- Недостатки:
- Не побачила.
- Продавец Р.І.К.
Олена, дякуємо Вам за Ваш відгук. Нам дуже приємно. Стараємось для Вас та очікуємо на Вас знову
- Надія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Анталь. Объем: 50 мл
Маю дуже облущені сухі кровоточиві кутікули взимку. Шкіра важко реагує на воду, тоді будь-яке приготування страви або гігієнічні процедури перетворюються на тортури. Цей крем зробив диво, щойно звернула увагу: на десять пальців на руках маю лиш одну тріщину, решта загоїлась! Мащу руки так як сказано в інструкції, двічі на день, масажними рухами. Текстура крему дуже ніжна, я задоволена.
- Достоинства:
- Дійсно загоює рани і зміцнює шкіру навколо нігтів
- Недостатки:
- Трохи різкуватий запах, тож якщо змащуєте перед сном, варто вдягнути рукавички