Отзывы покупателей о Силиконовый противоударный чехол панель + стекло 9Н на Iphone 7/8/SE(2020) с защитой камеры прозрачный Без бренда (GC050887)
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Хорошая работа
- Продавец NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. Будемо вдячні за чесний відгук про сервіс магазину. З повагою NIKK STORE
- Курсенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Хороший кейс. Ношу його постійно - більшість ударів він дійсно прийняв на себе:)
- Влад Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Чехол отличный, стекло целое)
Связались быстро, оператор отличный.- Достоинства:
- Цена, качество
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Проблема решена
Чехол на первый взгляд хороший, а вот стекло битое, ну проверить перед отправкой можно или так задумано было.
Доставили быстро.- Достоинства:
- Чехол отличный
- Недостатки:
- Стекло битое
- Продавец NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже шкода, що ми не задовольнили Ваші очікування. Перед відправленням весь товар перевіряється! Не може бути такого, що ми відправили побите скло!
Скло могло побитись при доставці, там більше доставкою від Укрпошти. Будь ласка перевіряйте товар при отриманні посилки, якщо є проблеми Ви просто відмовляєтесь від товару! Далі ми будемо розбиратись з службою доставка самі, а Вам відправимо нове замовлення! З повагою NIKK STORE
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Товар получила. Качество нравится. Чехол и Стекло- супер! Быстро связались! Рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
- Нету!)
- Продавец NIKK STORE
- Анна М***Продавец: NIKK STORE
Задоволена замовленням.
Тепер телефон дуже приємно лежить в руці і чудово виглядає.- Достоинства:
- якість
- АляПродавец: NIKK STORE
Забрала вчора чохол на телефон
Якість крута
Продавець зв‘язався через декілька хвилин після оформлення замовлення,відправив в той же день
В загалом рекомендую,буду замовляти ще в цьому магазині чохли- Продавец NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. З повагою NIKK STORE