Отзывы покупателей о Беспроводной петличный микрофон для Android Stereo Goo М16 (подключение Type-C)
- AI аналіз відгуків47 відгуків: 89% позитивних, 4% нейтральних, 7% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Софія П***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
На свою ціну гаррий товар. За кілька місяців почав псувати звук. Але на місяці 2-3 вцілому підійде.
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Пользовалась пару раз, потом несколько месяцев не был в использовании и записывает без звука
- Продавец РАДОСТЬ
Так спробуйте перепідключити. Якщо записувало, а потім не записує, то може питання до телефону. Мікрофон не записує - мікрофон надає інформацію для запису. Щоб зробити такий висновок, потрібно як мінімум спробувати на іншому телефоні. Ате то таке... головне що записує без звука,. тільки записує телефон, а не мікрофон.
- Журавель А***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Замовлення прийшло швидко, все норм. До телефона під'єднався. Але пропрацював декілька місяців і через раз став записувати без звука. Тому перестала використовувати. Але на цю ціну він відпрацював)
- Продавец РАДОСТЬ
Нам шкода що так вийшло… але рішення є! І вже пишу вам в вайбер!
- Даценко В***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Интересно. я заказывал этот микрофон что в обьявлении, а прислали вот этот К9 что на фото. Они на Розетке стоят по 390грн, позвольте узнать почему так!?
- Продавец РАДОСТЬ
Валентин, К9 - це коробка. Яка виготовляється для пакування мікрофонів. І вона закупається багатьма продавцями і фабриками в Китаї. Це не торгова марка, це не виробник. Ми проводили тестову закупівлю мікрофонів на п'яти фабриках в Китаї - і всі приїжджають в подібних коробках. І на протязі року коробки можуть чимось відрізняютися. Тому ми методом тестувань вибрали самий гарний, на наш погляд, варіант мікрофона. І тому пропонуємо саме ці. Я написав вам відразу - якщо вас не влаштовує якість - ви можете повернути мікрофон і придбати інший. Це не є проблема. Я гарантую особисто якість і особисто
- Продавец РАДОСТЬ
Я гарантую особисто якість і особисто перевіряю кожен мікрофон перед відправкою. Тому вибачте, що відправив вам мікрофон саме в такій упаковці. Індивідуальну упаковку на даний момент немає можливості виготовити.
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Все супер. Заказав перетелефонували менше чім через 1 хвилину. Доставили протягом доби. Приєднав до телефона все автоматично підключилось. Тестував в квартирі через бетонні стіни звязок супер. Дякую Розетці, продавцю і персоналу за професионалізм. Порадувала знижка по промокоду 554 грн замість 779грн.
- Продавец РАДОСТЬ
Михайло, дякую за ваш відгук!
- Михайло О***
Таке питання як заряджати дану систему так як блока живлення не має в комплекті. Можна через пк чи повер банк?
- Михайло О***
Це капець сідає буквально за годину. Знав би раніше не купляв.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Вдячна за професіоналізм!
Рекомендую петличку і продавця!- Достоинства:
- Уважність до покупця, якість товару!
- Недостатки:
- Не виявлено!
- Продавец РАДОСТЬ
Щиро вам дякую за відгук!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Мікрофон хороший, для моїх задач підходить. На Xiaomi та Motorola приєднується без проблем, не потрібно встановлювати додатки. При покупці виникли проблеми які продавець вирішив дуже швидко, за що дуже йому вдячний.
- Достоинства:
- Безпровідний, записує добре. Продавцеві окрема подяка.
Андрій, дякую за відгук!
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Я дуже задоволена товаром і продавцем. Консультація. Туторіал з використання і налаштування. Я дуже вдячна.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец РАДОСТЬ
Ольга, дякую за відгук!
- Віталій І***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Скажіть, будь ласка, яка саме програма для камери має бути щоб, все запрацювало?
- Аліса П***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Для Samsung Galaxy S20 FE підійшов без додаткових додатків. Після повної зарядки підключився до пристрою, чудова якість звуку
- Достоинства:
- Якість звуку
- Продавец РАДОСТЬ
Аліса, дякую за ваш відгук! Дуже корисно.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Працює з андроїдом самсунг чудово, запис звуку дійсно хороший, швидка відправка і доставка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість звуку
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец РАДОСТЬ
Андрій, дякую за ваш відгук!
- Євген Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Дуже дякую за мікрофон - легко підключився до Galaxy S10 без додаткового ПО. Окреме дякую Віктору за консультації
- Достоинства:
- Гарна якість товару, дуже якісний рівень консультації від продавця
Дякую за ваш відгук!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Samsung Galaxy S21 підключився без проблем
- Достоинства:
- Працює чудово
- Недостатки:
- Ще не знаю
- Продавец РАДОСТЬ
Олександр, дякую за ваш відгук!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Для Honor 20 Pro потрібно було скачати Open Camera. В налаштуваннях вибрати: Налаштування відео/джерело звуку/зовнішній мікрофон - і все працює!
- Достоинства:
- Легкий, звук хорошої якості
- Недостатки:
- Для деяких моделей потрібно буде скачувати додатково додаток
- Продавец РАДОСТЬ
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Не перший мікрофон в користуванні, тому є, з чим порівнювати. За такі гроші чудовий варіант. Все працює з коробки. Продавець оперативно зателефонував, швидко відправив посилку. Як додаток, пообіцяв консультаціййну допомогу, якщо в користуванні мікрофоном щось не вийде. Рекомендую до співпраці.
- Достоинства:
- Швидка доставка, приємний продавець, працюючий товар
- Продавец РАДОСТЬ
Ярослав, дякую за відгук!
- Анатолий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Гарний пристрій, під час запису не треба перейматися щоб не пошкодити дроти та щоб вистачило довжини
- Достоинства:
- Добрий зв'язок на відстані 20м та у всіх кутах квартири, відсутність шума, зручно швидко підключається. Зручна кліпса кріплення
- Недостатки:
- Не підтримується рідними додатками камери у Самсунг М20 та Ксіомі 9про, доводиться встановлювати окремий додаток. Великий розмір самого мікрофону, помітний на світлому одязі
- Продавец РАДОСТЬ
Анатолій, дякую вам за відгук. Дуже корисна інформація!
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Отличный микрофон. Без перерыва можно использовать 4 часа, дальше звук ухудшается. Заряжается 2 часа. Звук чистый, четкий, без шумов. Во время движения нет неприятного скрипения. Очень легко подключается. В общем, я всем довольна, спасибо продавцу))
- Достоинства:
- Долго держит заряд, чистый звук, лёгкий в использовании.
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Дякую! Мікрафон відразу підключився до телефону Xiaomi, звук чудовий. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- Не знайдено
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Покупала для прямых эфиров в Инстаграм. С андроидом работает прекрасно, звук супер. За свои деньги отличное приобретение.
- Достоинства:
- низкая стоимость, простой в использовании
- Недостатки:
- не обнаружила
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Мікрофон дуже класний, все подобається. Обслуговування на найвищому рівні - продавець все пояснив, роз'яснив, показав. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Круподер В***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Сподобався мікрофон. Вартий ціни.
- Достоинства:
- Доволі гарна якість звуку. На Xiaomi працює з рідним програмним забезпеченням.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Мікрофон працює одразу з телефоном, звук чистий. Дуже задоволена придбанням. Особлива вдячність продавцю. Після замовлення я одразу отримала поради та дуже швидку доставку. Дякую.
- Достоинства:
- Чистий звук, зручний у використанні.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Мікрофон супер! Все працює. Досить чистий звук. Підключився без проблем. Дякую продавцеві за інструкцію по користуванні і за комунікацію. Будемо замовляти ще у вас...
- Достоинства:
- чистий звук, якісно працює
- Продавец РАДОСТЬ
Дякую вам за відгук! Хай працює в радість!
- Михаил Р***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Все працюе на стандартной камере
(Samsung note 20 ultra) на Pro режимі.
Дякую вам за швидку доставку!- Достоинства:
- Все працюе, за ці кошти не поганий звук.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Гарний пристрій. З Xiaomi працює без додаткових налаштувань. Звук чистий.
- Достоинства:
- Дешево, якісно.
- Продавец РАДОСТЬ
Дякую вам за відгук! Підкажіть, яка саме у вас модель телефону? Бо дуже часто є проблема в підключенні саме з Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Тому і запитую
- Ярослав У***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Вітаю. Придбав цей мікрофон і наразі тішусь, бо якість запису виявилась навіть кращою ніж очікував.
А також на мій подив дуже хороший продавець і його підхід. В той же замий день відправив, розповів як працює, скинув відео роботи мікрофона і відповів на всі супутні питання по мікрофону.
Однозначно 5 зірок і цей рейтинг більш ніж виправданий.- Достоинства:
- Однозначно звук і те що він бездротовий Ну і ціна не дорога.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Продавец РАДОСТЬ
- Муса А***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Работает с родной камерой, звук хороший.
- Достоинства:
- Звук хороший
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Продавець надає добрий спорт, приємно
- Достоинства:
- Працює, підключення без проблем
- КсюшаОтзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Микрофон супер, звук отличный даже на улице на достаточно большом расстоянии))Мой телефон не поддерживает внешний микрофон, но спасибо огромное продавцу, рассказал подробно как подключить с доп камерой и всё супер работает.
- Достоинства:
- Дёшево и качественно
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
підключили, працює
- Достоинства:
- ні з чим порівнювати
- Недостатки:
- ------
- abutskivskayaОтзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Купляла для запису тренувань.Мікрофон хороший, працює,функцію свою виконує на відмінно, навіть якщо відійти в другу кімнату,буде чутно! Продавець все розповів,як налаштувати, швидко відправив, взагалі дуже привітний та професійний підхід.В мене телефон такий,що навіть не довелося нічого качати, одразу підключила і працює.Дякую)
- Ксюша Е***
Підкажіть будь ласка, чи не відходить звук від картинки?
- Продавец РАДОСТЬ
Ксюша Еременко, не зовсім зрозумів питання.. запевняю, все записує як потрібно) Відгуки були б іншого характеру)
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Придбав даний мікрофон. Працює класно. Продавець гадав усю додаткову інформацію.
- Достоинства:
- Ціна. Якість звуку
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Замовив цей мікрофон, відправив продавець швидко, мікрофон працює добре, упаковка , комплектація в нормі, продавець дав інструкції по підключенню так що все працює супер, сам мікрофон буду тестувати і в подальшому буде видно що і як.
- Достоинства:
- Ціна, маленький, бездротовий, звук хороший.
- Недостатки:
- Немає заглушок на роз'ємах зарядки
- Істапенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Дуже швидка реакція на замовлення. Швидко відправили.
Приємно здивувало відношення продавця, оскільки отримала інструкції з використання мікрофону, додаткове тестування від продавця перед відправкою та допомогу при налаштуванні . Турбота, сервіс, індивідуальний підхід.
Дякую.- Достоинства:
- Відповідає опису.
- Недостатки:
- Поки що не знайдено.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Отличный микрофоном, работает прекрасно, продавец очень вежливый и помог определиться с телефоном и объяснил как испог
- Достоинства:
- Качестг сборки и звука
- Недостатки:
- Нет подключения под micro Usb(
- Ковтун Е***Отзыв от покупателя. Продавец: В-Карп
Спасибо продавцу за подробные инструкции ещё перед получением товара.
Микрофон отлично работает на Андроид 12, нужно было лишь скачать Open Camera и сменить источник звука.
Звук хороший даже на очень приличном расстоянии.- Достоинства:
- Четкий звук
Дальность расстояния - Недостатки:
- Не нашла