Отзывы покупателей о Лежанка для кота на окно подвесная гамак для кошки на присосках (ОL-152925)

Оценка пользователей 4.87/5
  • AI аналіз відгуків
    108 відгуків:  74% позитивні, 12% нейтральні, 14% негативні.
    Проаналізовано 108 відгуків. Покупці переважно дуже задоволені лежанкою-гамаком для кота, відзначаючи її міцність, зручність, простоту у встановленні й те, що більшості котів вона дійсно до вподоби. Основні переваги — легкий монтаж, хороша стійкість навіть для важких тварин, швидка доставка та доброзичливий сервіс. Негативні моменти найчастіше стосуються присосок: у частини користувачів вони або не тримаються на вікні відразу, або з часом відпадають (іноді доводиться доопрацьовувати кріплення самостійно). Також іноді лежанка виявляється занадто широко для деяких вікон. В цілому співвідношення ціна-якість дуже позитивно сприймається клієнтами, а більшість котиків залишаються задоволеними своїм новим “місцем для спостережень”. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів [ Надійність кріплення] [ Комфорт для кота] [ Легкість монтажу] [ Розміри] [ Якість матеріалів] [ Доставка та сервіс] [ Вартість]
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Кошка вообще не слазит с нее! Приходится иногда отсоеденять что б не забыть как выглядит мой петомец)) очень крутая вещь. К окну липнет отлично. Кошка говорит что удобная. Мой доктор говорит что ей можно доверять! Так что рекомендую! Лежак на 5 лап!

Достоинства:
    Крутая вещь! Кошка в восторге!
    Недостатки:
    Редко теперь встречаюсь со своей кошкой. Нескем общатся... впал в дипрессию
    • Продавец  ABIE

Доброго дня! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування, чудового настрою та мирного неба над головою. Дякуємо, що обрали наш магазин — нам приємно, що ви з нами.

• Кирило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

ужас полнейший!!! эти присоски не крепятся от слова совсем на стекло, обработал спиртом, после уже промазал суперклеем для резины, всё равно отваливалось! после наклеил на присоски 3м скотч двухсторонний и прямо на окно где уже пятна от клея остались налепил, только так вышло и то не знаю или надолго, котёнок мелкий 3месяца пока держится, насчёт взрослых не знаю, лежанка просто вставляется в нижние присоски, кот потяжелее легко их собъет если будет играясь запрыгивать. никому не рекомендую

Достоинства:
    нет!
    Недостатки:
    не крепится лежанка к нижним примомкам, от присосок одно название...
    • Продавец  ABIE

Доброго дня, ми продаємо їх вже більше 3 років, і перший негативний відгук. Присоски треба проробити мильним розчином, щоб вони гарно чіплялись на вікна чи якщо кіт більше 12кг краще на супер-клей. Протерти спиртом ще можна вікна і просушити феном з гарячим повітрям.

• Кирило К***

Все это было сделано!! я хорошо понимаю как вешать присоски к стеклу и первый раз такое увидел, вес у котенка 1,5кг, оно под своим весом падало и без котенка, я очень рад что у вас первый негативный отзыв, зато честный!

• Продавец  ABIE

В нас всі відгуки реальні від клієнтів, можете подивитись фото відгуки.

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Товар якісний, продавець відправив швидко та проінформував про деталі використання.

Достоинства:
    Простий у використанні
    • Продавец  ABIE

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук. Нехай вашому улюбленцю буде затишно та комфортно! Бажаємо приємного користування, чудового настрою та мирного неба над головою. Дякуємо, що обрали наш магазин — нам надзвичайно приємно, що ви з нами!

• Ірина Я***

Моя принцеса всім задоволена
    Легка, але надійна конструкція, присоски гарно тримають

• Продавец  ABIE

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за теплий відгук. Нам надзвичайно приємно, що ваша принцеса залишилася задоволена лежанкою! Нехай їй буде там затишно, м’яко та комфортно кожного дня. Бажаємо пухнастику приємного відпочинку, а вам — гарного та мирного дня.

• Анна

Кіт задоволений

• Продавец  ABIE

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Раді, що ваш улюбленець задоволений лежанкою! Нехай йому буде там затишно і комфортно. Бажаємо котику приємного відпочинку, а вам – гарного та мирного дня!

• Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Лежанка хороша!!! За такую цену боялась, что долго не протянет. Но, лежанка себя оправдала. Старшему коту больше 6 кг, младшему 4. Оба любят на ней лежать. Боялась, что присоски долго не протянут. Предыдущая лежанка была дороже, именно присоски первые и вышли из строя. Тут все хорошо уже около года.

• Продавец  ABIE

Доброго ранку, дякуємо вам за відгук та фото. У вас дуже милі котики. Раді, що ви задоволені покупкою! Бажаємо котикам приємного відпочинку. Гарного та мирного дня.

• Могилка Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Лежанка супер. Котика вагою 5 кг витримує. Тільки він боявся на м'якому лежати, тож підклали твердий картон і все супер, постійно там лежить і дивиться у вікно)

Достоинства:
    Котик може дивитися у вікно
    • Продавец  ABIE

Доброго ранку! Дякуємо за Ваш гарний відгук. Котику приємного відпочинку. Чекаємо на Вас за новими замовленнями. Гарного та мирного дня.

• Евгенія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Гамак класний! Киця задоволена Гамак міцно тримається на вікні, вагу киці витримує. Доставили швидко

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  ABIE

Доброго дня. Нам дуже приємно отримувати такі позитивні відгуки. Раді, що киця залишилась задоволена. Приємного їй відпочинку. Гарного та мирного дня.

• іван ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Лежанка не фіксується до нижніх присосок. Коли кіт зістрибнув із неї, вона з них злетіла і повисла на тросах. Налякався і поки що не хоче залазити на неї. Думаю, за допомогою нескладного хендмейду це можна виправити. На схожій лежанці, яку я купував раніше, той самий недолік, але там рама щільно сідає на присоски, тому проблем не виникає

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    відсутність фіксації рами до присосків
    • Продавец  ABIE

Доброго дня. Спасибі, що залишили відгук. Для того, щоб присоски щільно тримались потрібно ретельно вимити скло (можна газетою добре протерти) та їх прогріти злегка феном, щоб вони пом'якшали  й кріпити. За наші лежанки лише позитивні відгуки. А у котика страх пройде і він буде на ній відпочивати та спостерігати за навколишнім світом. Гарного дня.

• іван ч***

спробуйте ще раз прочитати, що я написав. проблема не в присосках, а у відсутності їх кріплень до рами

• іван ч***

за цю вашу відповідь я хотів зняти зірку з рейтингу, але, на жаль, такої опції немає

• Емілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Все прийшло, чудова якість, все гарно прикрепилося

Дякую

Доброго дня. Спасибі Вам за гарний відгук. Нам
       Приємно, що лежанка сподобалась, адже вона  поєднує в собі комфорт, надійність і стильний дизайн.  Нехай Ваш котик почувається затишно та захищено на ній. Гарного та мирного дня.

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Отличный товар, прикрепился один раз на подготовленное окно и нет даже намеков на отставание. Кот запрыгивает и спрыгивает, лежит и радуется, спасибо)

Достоинства:
    Цена, качество
    • Продавец  ABIE

Доброго дня. Спасибі Вам за позитивний відгук. Нам дуже приємно, що котик задоволений. Приємного йому відпочинку. Гарного та мирного дня.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Лежанка кошке понравилась, теперь это излюбленное место для сна и наблюдения! Качество хорошее, присоски держатся!

Достоинства:
    Кошечка довольна, лёгкая сборка, инструкции в интернете искать не надо ;-)
    Недостатки:
    Пользуемся не долго и пока не обнаружили ))
    • Продавец  ABIE

Доброго дня. Спасибі Вам за суперовий відгук. Нам дуже приємно, що кішечка залишилась задоволена. Приємного їі відпочинку та спостерігання за навколишнім світом. Гарного та мирного дня.

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Кіця два дні ходила поруч, але, все ж таки, визнала цей "домашній кінотеатр" та зараз навіть за вуха не відтягнеш з лежанки.

• Продавец  ABIE

Доброго дня, дуже дякуємо за Ваш позитивний відгук. Нехай киця насолоджується "домашнім кінотеатром" .
      Гарного та мирного дня.

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

купуємо другий раз, коти задоволені, ми теж

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    не знайшли
    • Продавец  ABIE

Доброго дня, дуже дякуємо за Ваш чудовий відгук )

• Анна О***

Кішка у захваті

• Продавец  ABIE

Доброго дня, дуже дякуємо за Ваш чудовий відгук. Гарного дня )

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Начну чуть-чуть негативного: обе упаковки были немного "покоцаны". Впрочем, на качество содержимого не повлияло. Инструкции по сборке также не обнаружилось, но легко ищется на Ютубе. Например:
    ссылкаИ ещё мелочь, но уходит за полчаса: действительно имеет быть небольшой запах синтетики от гамака, но очень быстро выветривается. Моя мелкая кошь через полчаса уже освоилась.

Плюсы. Сборка действительно очень простая. Монтаж тоже прост. Если (пока ждёшь посылку), заранее купить медицинский спирт в аптеке и не только помыть окно, а ещё и обезжирить спиртом присоски и места их креплений на окно, то прихватывает очень мощно. Думаю, там больше чем 22 кило должно выдержать.

Достоинства:
    Монтируется просто, держится добротно. Продавец отправляет быстро, держит связь.
    Недостатки:
    Немного "пожёваны" упаковки (брал сразу 2 гамака, обе упаковки немного "побиты"). Внутри отсутствует инструкция по сборке.
    • Продавец  ABIE

Доброго дня, дякуємо за чудовий відгук. З приводу упаковок, Нова Пошта інколи не обережно поводяться з посилками. Лежанка встановлюється дуже просто, дуже добре, що Ви залишились задоволеними. Гарного Вам дня та настрою!)

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Кріплення легке, зрозуміле, надійне. Котик оцінив, тепер в нього персональний панорамний вид з вікна...

• Продавец  ABIE

Доброго дня. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Гарного та мирного Вам дня!)

• Вячеслав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Коти задоволені та конкурують за лежанку. Задумаюсь про другу. Чудова ціна та відповідна якість. Хороша альтернатива варіантам з цінником 1 тисяч

Достоинства:
    Добре тримає двох котів 6 4 кг
    Недостатки:
    Періодично можуть відлипати присоски. Можливо через те що сонячна сторона і нагріваються вікна
    • Продавец  ABIE

Доброго та мирного дня вам! Дуже дякуємо за такий чудовий відгук!!! Ми і надалі будемо робити все щоб наші клієнти були задоволені якісним товаром та вишуканою роботу менеджерів. Гарного вам дня та мирного неба! Все буде УКРАЇНА!!!

• Алексей П***

Попробуйте ещё раз помыть окно, обработайте сами присоски и точки на окне спиртом (обезжирьте их). Дайте буквально минуту просохнуть и прилепите заново. Должно держать лучше.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Це тепер найулюбленіше місце моєї кицьки. Спершу погано тримався, але просто треба кріпити на ідеально чисте вікно. Зараз тримається два місяці. Але хотілося б мати можливість замінити чохол на більш гарний і м'який наприклад.

Достоинства:
    Добре тримається на вікні
    Недостатки:
    Не знайшов чохла на заміну
    • Продавец  ABIE

• Ервін
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Идея конечно хорошая, но есть минусы которые надо дорабатывать, например у нас стекла не такие широкие, соответственно это должно быть продумано, чтоб все могли под себя настроить, мне же пришлось подшить укоротить эту ткань и трубки подпилить, вышло не очень красиво конечно с тканью, но главное что функцию выполняет свою как надо
    Вторая проблема это то что лежанка вылетает в нижней части, сами присоски то хорошо держатся, а вот трубки в нижних присосках плохо, когда была котёнком было нормально, а сейчас 3.5кг она стала и уже прыжки часто не выдерживает лежанка, тупо вылетает и кошка соответственно летит кувырками, а ведь эта штука очень помогает прыгать с подоконника на шкаф как промежуточный этап, теперь придется как-то намертво закреплять трубки к присоскам, чтоб не вылетали

• Продавец  ABIE

Доброго дня, ми продаємо їх більше 2 років, котиків витримує спокійно навіть більше 10кг. Спробуйте протерти присоску і вікно від пилу. Повинно все бути добре, подивіться наші відгуки з фото від клієнтів. Всі задоволені повністю. З приводу розмірів там написано в картці товару, тому просто потрібно було підібрати вам по розміру вікна. Дякую і гарного дня)

• Ервін

Я же сказал присоски на стекле держатся отлично, вылетают именно трубки, которые внизу на присосках сидят, во время прыжков с подоконника на лежанку и с лежанки на шкаф, также в обратном порядке, я уже закрепил доработав это соединение
      А по поводу ширины, да размеры указаны, но насколько я помню указана ширина самой лежанки, сейчас не дома чтоб проверить, а ещё же присоски большие и добавляют ширину, а этого у вас не указано, но дело даже не в этом, я писал о том что этот размер не универсальный, нельзя настроить, ведь не у всех стекла такие широкие

• Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

купували таку 3 роки назад. немає з нею ніяких проблем) а кіт від такого місця - в захваті

Достоинства:
    міцна, витривала тканина, симпатична, подобається улюбенцю

• Вікторія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Кошка довольна. Это теперь любимое место для наблюдений и отдыха. Спасибо

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Хорошая штука:) котейка довольна! Еще бы подушечку в комплекте и совсем бы отлично было. Кошка 4.2 кг. Держится на окне без проблем, присоски хорошие.

Достоинства:
    Не прихотливая, все просто.
    Недостатки:
    Не могу сказать…
    • Продавец  ABIE

дуже дякуємо вам за відгук, ми робимо все щоб наші клієнти були задоволені якісним товаром та вишуканою роботу менеджерів. Гарного вам дня та мирного неба! Все буде УКРАЇНА!!!

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Все шикарно. Кіт в захваті. Дякую за оперативність. Легко збирається, легко кріпиться. Вікна краще знежирити перед установкою.

• Валерия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Котик 6 кг, гамак витримує. Тепер його улюблене місце. Однозначно рекомендую!

• Сергей З***

Нашей кошке не зашла.

Недостатки:
    Запах.
    • Продавец  ABIE

• Татьяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Почему я раньше не подумала об этой лежанке?) Кошка счастлива. Днюет и ночует теперь на окне.
    Спасибо

Достоинства:
    Хороший, качественный товар
    • Продавец  ABIE

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Виявився зашироким для нашого вікна, присоски, нажаль, не помістились на скляній частині вікна. Повісили в інше місце, але не зовсім те, що хотіли.

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Чудовий товар, все ціленьке і гарненьке

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Недорогий ліжачок, саме те, що потрібно котику!

Достоинства:
    Ціна, зручність
    Недостатки:
    Запах
    • Продавец  ABIE

• Семен З***

Киці сподобалось

Достоинства:
    Легкий у сборі, але звертайте увагу на розмір самого виробу
    • Продавец  ABIE

• Ірина

Кріпиться добре. Швидко відправили. Котикам сподобалось

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Повністю відповідає опису. Користується такса 8кг.

Достоинства:
    Присоски дійсно надійні.
    • Продавец  ABIE

• Вікторія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Річ - супер! Збирається дуже легко, кота 5 кг витримує без проблем. Тепер в кота є свій телевізор) Всім рекомендую!

Достоинства:
    Легка збірка, міцно тримається

• Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

В суботу зранку замовила, одразу зв‘язались, оплатила, сьогодні вже забрала гамак!
    Киця одразу зацікавилась, гамак витримує кицю вагою 6 кг.
    Був трохи запах від підстилки, але нашу кицю це не злякало!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Киці подобається

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Размеры (ДхШхВ): 55.8 x 25. Цвет: Капучино

Все чудово і товар, і продавець на відмінно

Достоинства:
    Міцно примається. Киці дуже сподобався