Отзывы покупателей о Чехол-накладка Silicone case для IPhone 5/5s (020) Mint мятный

Код:  332209105
Оценка пользователей 4.92/5
  • Роман Б***

Чудовий чохол

Доброго дня, Романе!

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені покупкою.

Чохол серії Silicone case для iPhone 5/5s у кольорі Dark grey — це перевірена часом класика. Він не лише надає смартфону стриманого та стильного вигляду, а й забезпечує чудовий захист завдяки приємному на дотик софт-тач покриттю та внутрішній підкладці з мікрофібри, яка оберігає корпус від дрібних подряпин.

Дякуємо, що обрали наш магазин! Нехай аксесуар служить вам довго та надійно.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Light Green

Чудовий матеріал, приємний на дотик тримається в руці супер

• Продавец  Lamacaser

Пані Тетяно, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість матеріалів. Колір Green Party — це справжній вибух енергії для вашого iPhone 5/5S! Спеціальне силіконове покриття не лише приємне на дотик, а й надійно фіксує телефон у руці, що робить користування максимально комфортним. Нехай цей яскравий аксесуар дарує вам гарний настрій щодня!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Dark Green

Приємний на дотик і колір вау

• Продавец  Lamacaser

Пані Ірино, дякуємо за ваш яскравий відгук! Колір Forest Green — один із наших найулюбленіших, він справді виглядає благородно та стильно. Ми дуже раді, що тактильні відчуття та відтінок чохла викликали у вас такі позитивні емоції. Користуйтеся із задоволенням!

• Олексій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Red

Все чудово підійшло

• Продавец  Lamacaser

Пане Олексію, дякуємо за ваш відгук! Нам приємно знати, що чохол ідеально підійшов до вашого iPhone. Червоний колір — це завжди стильний та яскравий вибір. Користуйтеся із задоволенням!

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Pink

Товар хороший

• Продавец  Lamacaser

Пане Василю, дякуємо за ваш відгук! Раді, що чохол вам сподобався. Колір Shiny Pink — чудовий вибір для тих, хто полюбляє яскраві акценти. Нехай аксесуар надійно захищає ваш смартфон та служить довго!

• Тимошенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Light Pink

Все чудово підійшло

• Продавец  Lamacaser

Пані Ольго, дякуємо за ваш відгук! Колір Pink Sand — це справжня класика, яка завжди виглядає ніжно та стильно. Ми дуже раді, що чохол підійшов ідеально. Нехай він надійно захищає ваш iPhone та дарує приємні тактильні відчуття щодня!

• Катерина К***

Все відповідає заявленому

• Продавец  Lamacaser

Дякуємо, Катерино, за відгук і високу оцінку
      Раді, що чохол повністю відповідає опису та вашим очікуванням.
      Користуйтеся із задоволенням і будемо раді вашим новим замовленням

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Khaki

Все ок

• Продавец  Lamacaser

Пані Яно, дякуємо за ваш відгук! Колір Khaki — це чудова та практична альтернатива класичним кольорам, він виглядає дуже стильно на iPhone 5/5s. Раді, що у вас все «ок». Нехай чохол надійно захищає ваш смартфон і приємно лежить у руці!

• Леонід П***

Чохол супер

• Продавец  Lamacaser

Щиро дякуємо, що підтвердили отримання і раді, що все вам підійшло!
      Ми дуже вдячні, що обрали саме наш магазин

Дякуємо за довіру!
      Гарного Вам настрою та будемо раді бачити вас знову!

• Андрій К***

Чохол супер, сподобався