Отзывы покупателей о Настольная игра Шахматный Набор 3в1: Шахматы, Шашки, Нарды (Игровое поле 25х25 см) Магнитная доска.

• AI аналіз відгуків
    69 відгуків:  98% позитивних, 2% нейтральних, 0% негативних
    Покупці надзвичайно позитивно відгукуються про набір шахи-шашки-нарди 3в1, відзначаючи якість матеріалів, зручність у використанні та оптимальну ціну. Значна більшість користувачів рекомендують цей товар для сімейного, дружнього та дорожнього використання, підкреслюють міцність магнітів та компактність. Недоліки майже не згадуються або носять несуттєвий характер (поодинокі згадки про нерівну основу окремих фігур), що не впливає на загальне враження.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Швидка доставка, товар відповідає опису, якістю задоволений. Єдиний момент, здивувало, що фігурки-шашки симетричні, однакові з обох сторін. Але тут легко вийти з положення, просто поставивши для дамки 2 шашки стовпчиком, одна на одну, вони магнітні і гарно тримаються :)

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Віктор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дуже круто, що це 3 в 1 — шахи, шашки і нарди. Не набридає, завжди можна змінити гру під настрій або компанію. Особливо зручно, коли приходять друзі — завжди є чим зайнятись.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Роман! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Отличный набор настольных игр, покупался ребенку для обучения шахматам, понравился нам всем.

Достоинства:
    Доска отлично держит фигуры, хорошие магнитики.
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Антон! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. №37710 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Гарні шахи за приємну ціну.
    Хороша якість) фігурки на магнітах добре тримаються.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дошка магнітна, фігурки надійно тримаються, навіть коли трохи похитати або перенести гру — це дуже зручно, особливо для подорожей або на дачі. Розмір 25х25 см оптимальний: компактний, але при цьому зручно грати навіть дорослим.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Сергій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. №37710

• Бринько
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Чудовий набір настільних ігор 3в1: шахи, шашки та нарди. Дуже зручно, що все в одному комплекті — не потрібно купувати окремо кожну гру. Магнітна дошка — великий плюс: фігури добре тримаються, нічого не з’їжджає, можна спокійно грати навіть у дорозі.

Розмір поля 25×25 см оптимальний — компактний, але комфортний для гри. Якість виготовлення приємно здивувала: фігури акуратні, поле рівне, все виглядає охайно. Підійде і для дітей, і для дорослих — відмінний варіант для сімейного дозвілля або подарунка .

Граємо вдома та беремо з собою в поїздки — дуже задоволений покупкою. Рекомендую

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Це справжня знахідка для сімейного та дружнього відпочинку! Якість комплекту приємно здивувала: міцна магнітна дошка, фішки добре тримаються, нічого не губиться навіть під час активної гри. Розмір ігрового поля оптимальний — не займе багато місця, але грати дуже комфортно.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Максим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди

• Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Хороший наборчик. Брала внуку, чтоб от телефона оторвать) Оптимальный по размеру, магнитная доска, качественный пластик. Доставили быстро. Рекомендую, особенно как дорожный вариант.

Достоинства:
    Оптимальный по размеру, магнитная доска, качественный пластик.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня, Елена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дуже класний набір, вартує своїх грошей, магніти добре тримають шахи не випадають навіть якщо перевернути догори ногами, рекомендую

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Євген! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Євгеній Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дуже чудові шахи, граємо з дівчиною коли нема світла.

Достоинства:
    Невеликі, зручні, якісний пластик
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Євгеній! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Компактний і багатофункціональний набір — шахи, шашки й нарди в одній грі, що підходить і для подорожей, і для домашнього столу. Магнітна дошка добре фіксує фігури, тому під час гри нічого не зісковзує навіть в дорозі.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Микола! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Товар якісний, ціна відповідає якості!

Достоинства:
    Доступна ціна
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Анастасія Т***

Дякую! Все чудово!

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Анастасія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. №3771Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Петро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Задоволений співпрацею з магазином. Чуйні та відповідальні співробітники. Рекомендую

Достоинства:
    Швидка реакція. Товар відправлено без затримки. Товар якісний все як в описі.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Петро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. №37710Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександра А***

Супер для подорожей

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Олександра! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Все супер,не очікував за таку приємну суму отримати настільки якісний товар

Достоинства:
    Швидка доставка,якісний товар
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дарія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Вдячна за доставку цього чудового набору. Менеджер зв'язався, уточнив правильність відділення та доставка відбулась успішна. Дякую.

Достоинства:
    Все відповідає комплектації.
    Недостатки:
    Поки не знайшла.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Дарія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Все супер! Швидко звʼязалися, миттєво відправили. Товаром повністю задоволена, дуже якісний набір!

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільною грою Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Доставка вчасно, шахи сподобались.

Достоинства:
    Компактні, можна в дорогу.
    Магніт добре тримається. Гарна якість.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Анастасия! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільною грою Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Максим Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дуже зручно. Брали з собою на відпочінок. Те що треба.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільною грою Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Максим Т***

хороші шахмати

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Максим ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільною грою Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Чудово, все просто чудово.

Достоинства:
    Чудово, все просто чудово.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Юрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дмитро

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Іграти цими шахматами одне задоволення хороші фігури які добре тримаються дошки все супер

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Шашки добре тримаються, розмір супер

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Цей набір став справжнім порятунком у наших поїздках. Завдяки магнітній дошці фігури не зсуваються, навіть коли граємо в машині чи на природі. Компактний розмір

• Маргарита В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

набір це що потрібно все що потрібно магніт дійсно тримає добре

• Вадим Б***

Супер шахмати

• Володимир І***

Набір коштує своїх грошей

• Ігор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Цей набір 3в1 ідеально підходить для сімейних вечорів. Магнітні фігури не ковзають, компактний розмір дозволяє брати гру в подорожі. Рекомендую всім шанувальникам шахів

Достоинства:
    все супер
    • Продавец  vKarakUliLux

• Діана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Сподобались, брала в подарунок, захотілось і самій навчитись грати в ці ігри

Достоинства:
    Те, що фігурки мають магніти
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  vKarakUliLux

• Іван

Все супер

• Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Набір дуже зручний та якісний! Фігури акуратні, дошка складна і компактна. Ідеальний вибір для гри вдома чи в дорозі. Рекомендую!

• Продавец  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Оленка Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Купувала чоловіку на подарунок, дуже задоволений. Виготовлення охайне, дошка магнітна і якщо перевернути її до гори ногами шахи не падають. Граємо всією родиною.

• Продавец  vKarakUliLux

Добрий день Оленка! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування!
      З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Василь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Шахмати як шахмати свою функцію виконують без запаху приємні у руці

• Альона П***

Все добре відповідає опису