Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол Smart Case для iPad 10.2 (7,8,9 поколение) Brown (04) коричневый

Оценка пользователей 3.86/5
  • Отзывы про товар продавца Lamacaser
  • Лілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Зеленый

Звичайний чехол, посередньої якості. Не влазить оригінальний кабель для зарядки. Щоб нормально зарядити, потрібно зняти чехол, тому така оцінка

Достоинства:
    Недостатки:
    Не можливо зарядити
    • Продавец  Lamacaser

Доброго дня, Ліліє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за незручності, які виникли при користуванні чохлом. Нам дуже важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним покупкою.

Хочемо уточнити — чи саме для iPad 10.2 (7,8,9 покоління) у Вас планшет? Іноді навіть невелика різниця у моделі може впливати на сумісність аксесуарів та створювати подібні труднощі.

Будемо раді допомогти розібратися, аби надалі користування чохлом було максимально комфортним

• Леся Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Зеленый

Чохол гарного зеленого кольору, надійно облягає планшет. «Яблука» немає.
    Продавець швидко відправив товар.

• Продавец  Lamacaser

Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми завжди раді чути, що наші клієнти задоволені. Якщо у вас будуть додаткові питання або потрібна допомога – звертайтеся, будемо раді допомогти!

• Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Черный

Все подошло Товар качественный, связались очень быстро, по размерам проконсультировали Благодарю

Достоинства:
    Идеально!
    • Продавец  Lamacaser

Щиро вдячні вам за такий приємний відгук! Нам важливо, щоб кожен клієнт отримував якісний товар та сервіс. Якщо у вас будуть питання чи побажання – звертайтеся, ми завжди допоможемо! Гарного дня!

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Темно-синий

Класний чохол, зручний у використанні, тримає як потрібно планшет

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Цвет: Темно-синий

Планшет як влітий, всі отвори на своїх місцях, приємний на дотик, вмикання і вимикання від кришки працює. Дякую

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil

Прийшов з плямами та заломами на всіх кутках, найгірша покупка найгірший продавець
    Не раджу нічого купувати

Недостатки:
    Все
  • Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Цвет: Розовый песочный

Проблема решена

продавець відправив неправильний розмір. чохол занадто маленький для ipad 10.2 9-го покоління!

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    не вірний розмір
  • Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Цвет: Темно-синий

Заказал чехол ,очень долго шёл ,единственное смутило нет отверстие под кнопку блокировки и нет под громкость а так не плохой