- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Зеленый
Звичайний чехол, посередньої якості. Не влазить оригінальний кабель для зарядки. Щоб нормально зарядити, потрібно зняти чехол, тому така оцінка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не можливо зарядити
- Продавец Lamacaser
Доброго дня, Ліліє!
Щиро дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за незручності, які виникли при користуванні чохлом. Нам дуже важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним покупкою.
Хочемо уточнити — чи саме для iPad 10.2 (7,8,9 покоління) у Вас планшет? Іноді навіть невелика різниця у моделі може впливати на сумісність аксесуарів та створювати подібні труднощі.
Будемо раді допомогти розібратися, аби надалі користування чохлом було максимально комфортним
- Леся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Зеленый
Чохол гарного зеленого кольору, надійно облягає планшет. «Яблука» немає.
Продавець швидко відправив товар.- Продавец Lamacaser
Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми завжди раді чути, що наші клієнти задоволені. Якщо у вас будуть додаткові питання або потрібна допомога – звертайтеся, будемо раді допомогти!
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Черный
Все подошло Товар качественный, связались очень быстро, по размерам проконсультировали Благодарю
- Достоинства:
- Идеально!
- Продавец Lamacaser
Щиро вдячні вам за такий приємний відгук! Нам важливо, щоб кожен клієнт отримував якісний товар та сервіс. Якщо у вас будуть питання чи побажання – звертайтеся, ми завжди допоможемо! Гарного дня!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Темно-синий
Класний чохол, зручний у використанні, тримає як потрібно планшет
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Цвет: Темно-синий
Планшет як влітий, всі отвори на своїх місцях, приємний на дотик, вмикання і вимикання від кришки працює. Дякую
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Sattil
Прийшов з плямами та заломами на всіх кутках, найгірша покупка найгірший продавець
Не раджу нічого купувати- Недостатки:
- Все
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Цвет: Розовый песочный
Проблема решена
продавець відправив неправильний розмір. чохол занадто маленький для ipad 10.2 9-го покоління!
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- не вірний розмір
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Цвет: Темно-синий
Заказал чехол ,очень долго шёл ,единственное смутило нет отверстие под кнопку блокировки и нет под громкость а так не плохой