Отзывы покупателей о Чехол для AirPods Pro Logo Silicone case с карабином (13) Lilac cream голубой

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Pink Sand

Все підійшло ідеально,

• Продавец  Lamacaser

Пане Андрію, дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що чохол серії Logo Silicone case ідеально підійшов до ваших AirPods Pro. Колір Pink Sand — один із найбільш витончених у нашій палітрі. Користуйтеся із задоволенням!

• Євген З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Blue

Гарна якість

• Продавец  Lamacaser

Пане Євгене, дякуємо за ваш відгук! Серія Logo Silicone Case з покриттям Soft-touch не лише приємна на дотик, а й чудово захищає кейс AirPods Pro від подряпин. Колір Navy Blue виглядає дуже солідно та стримано. Користуйтеся із задоволенням!

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Black

Товар відмінний. Все чітко підійшло. Швидка відправка

Достоинства:
    Все як в описі
    Недостатки:
    • Продавец  Lamacaser

Дякую, що поділилися своїми враженнями
      Нам дуже приємно чути, що товар повністю відповідає опису та швидко доїхав до Вас. Ми завжди стараємося робити процес покупки максимально зручним і приємним для клієнтів
      Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині!

• Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Black

Все подошло Товар качественный, связались очень быстро, по размерам проконсультировали Благодарю

Достоинства:
    Хорошо сидит
    Недостатки:
    Не обнаружены
    • Продавец  Lamacaser

Дякуємо, що обрали наш магазин! Нам дуже приємно отримувати такі теплі відгуки. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Нехай товар довго радує вас, а ми завжди тут, якщо знадобиться щось ще.