- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TresMarket. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
просто ужас
- Мар'янка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: All Right. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Жахливий товар, не можливо застібнути ремішок , дуже маленький екран , не практична зарядка
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: All Right
годинник сам не поганий за свої гроші вопше прекрасний. розбиралася як його підключити не довго якшо шось питайте все у чата він все вам поясне і допоможе. але от питання до продавця у мене залишилися. перше чому коробка зовні була пробита на скрізь ? друге заді видно що захисну плівку уже знімали, ну це я розумію перевіряли чи він робочий окей. тому за то що коробка була відкрита, я вже нічого не кажу , але з якою силою відкривали ту коробку , що вона тріснула? ну і останнє чому силіконові ремішки усі у якісь пилюці? ніби вони валялися на землі. так шо не знаю робіть висновки самі , можливо це тільки у мене так…
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Годинник не працює
- Достоинства:
- Недостатки:
- Браковані
- Продавец StarLight
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що виникла така ситуація з товаром. Разом з тим хочемо зазначити, що після Вашого звернення питання було повністю вирішено — 02.03 Вам було повернуто кошти в повному обсязі після отримання повернення товару за наш рахунок.
Ми завжди реагуємо на подібні випадки та оперативно вирішуємо їх на користь клієнта.
- Аміна О***Отзыв от покупателя. Продавец: All Right
Постійно відключаються від телефону,постійно збивається мова
Короче китайська фігня!
Гроші на вітер! - василь о***Отзыв от покупателя. Продавец: All Right. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Можливо використовувати в якості годинника і небільше . Все інше не працює від слова зовсім.Показники сердечного ритму та тиску не відповідають дійсним ,просто цифри зі стелі.Крокомір живе своїм життям,поки спав находив 1500 кроків.Можливо я "лунатик" ?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все інше , що зазначено вище
- Жанна П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відмінний годинник! Працює стабільно, все подобається.
- Продавец StarLight
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Батареї тримає 2-3 дні при активному використанні. Як базовий розумний годинник для Android - це відмінний вибір.
- Славік К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Неможна підключити до телефону . Викидає пише що знайдено вірус
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через несумісність.
- Тетяна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Виробником заявлено роботи 5 днів , але вони не витримують і дня, і це вони просто лежать включеними. Покупкою не вдоволені (((
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми за замовлення. Дякуємо.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Riamon. Цвет корпуса: Black
Годинник не відповідає опису
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідають опису
- Павлий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Цвет корпуса: Black
Не рекомендую!
Китайська підробка самої низької якості- Достоинства:
- Недостатки:
- Даремно витрачені кошти
- Христина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: All Right
Красивий дизайн
- Недостатки:
- Годинник немає функції калькулятор
Хоча вказано ,що дана функція має бути.
Перевіряйте можливості товару, в не пишіть просто для красивого опису.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Пришли часы но совсем не те, даже не заряжаются совсем
- Достоинства:
- Их нет
- Недостатки:
- Совсем другие часы пришли
- Евгений Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Diarons. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Товар для ребёнка хороший, но он не хочит часы насить там связь плохая даже очень плохая
- Сніжана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: All Right. Цвет корпуса: White. Цвет ремешка: White
годинник глючить, зависає, нічого не зрозуміло
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All Right. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Почему постоянно отстаёт время? ставишь точно, через два дня уже отстаёт
- Достоинства:
- отлично держат батарею
- Недостатки:
- постоянно отстаёт время, не работает блютуз, неправильно считает шагомер.
- Остапчук Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Хороший
Дякуємо)
- Алексей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Diarons. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Не очень.
- Достоинства:
- Их просто нет
- Недостатки:
- Быстро садится батарея
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns
Отлично работает, ребенок доволен .
- Дана
Підкажіть як вам в користуванні? Дитину чутно? Сім картка потрібна? Синхронізується із застосунком?
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: instock
Екран не такой как на фото
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
ПРОДАВЕЦЬ КОШТИ ПОВЕРНУВ!!!!!! ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ!!!!!!
- Достоинства:
- Продавець повернув кошти в повному обсязі!!!!
Часи прийшли не робочі!!!! Продавець на звʼязок не виходить!! Гроші на вітер!!! Кидалово!!!! Будьте обережні з цим продавцем!!!!!
- Недостатки:
- Не працюють не вмикаються!!!!!
- Максим Ч***
Продавець звʼязався вирішуем проблему!
- Максим Ч***
Продавцю повернено годинник! На звʼязок не виходить! Повне кидалово! Нікому не рекомендую цього продавця!!! НІ ГОДИННИКА НІ ГРОШЕЙ! Будьте обережні!!!
- Максим Ч***
ПРОДАВЕЦЬ КОШТИ ПОВЕРНУВ!!! ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ!!!!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Diarons. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Товар не відповідає опису і розчарував.
- Недостатки:
- Жахлива якість, не рокомендую.
- Станіслав П***
не пробувув повернути?
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: SHEF LIFE. Цвет корпуса: Black
я розуміла, що за ці кошти багато чого не зможу очікувати, але я навіть підключити їх до телефону не можу
І! якщо б я знала, що вони китайські, то ніколи б в житті їх не замовила- Достоинства:
- ніяких
- Недостатки:
- не підключаються, графіка крах
- Продавец SHEF LIFE
Доброго дня, вибачте за ситуацію яка склалась , ми звяжемось із вами задля подальшого вирішення ситуаціЇ
- Руслан Н***
Там написано в описі що виробник китай
- Юлия ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Diarons. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Часы неплохие но когда только открыли на экране уже была зелёная полоса.
- Люда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Швидка доставка, приємний продавець, годинник відповідає опису в каталозі. Гарний товар за невисоку ціну.
- Недостатки:
- Ремінець на ширший зап' ясток, для доньки поки завеликий. Але це справа часу.
- Продавец Spirite
Дякуємо)
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник сподобався, все гуд. Приємно мати справу з продавцем.
Дуже дякуємо))
- Софія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: HAMSTER Co. Цвет корпуса: Pink
Працюювали гарно.Все підключалися без проблем.Але на четвертий день розлетілися на запчастини
- Достоинства:
- Працювали швидко
- Недостатки:
- Недоклеїний екран виявився.
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Калькулятора нет звонок не работает по бз хочу возрат денег
- Недостатки:
- Нет звона и калькулятора
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Pink
Дуже швидко та якісно, все сподобалось.
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь))
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Доброго дня. Годинником дуже розчарована дитина.
По-перше української мови немає.
По друге Гугл асистент не працює.
По третя при підключенні блютуза показує що це аудіо пристрій. Сповіщення не приходять.- Продавец Spirite
Добрий день тому що ви не підключили годинник тому і не приходять повідомлення, треба підключити 2 блютуз Т500 і Watch Coll.
Як можна бути розчарованими якщо цих функцій не має в цьому годиннику, ви опис читали взагалі?
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sausage House
Тримають заряд тільки 15 хвилин, тільки зря кошти витратили. Незнаю можливо це брак, але звісно ніхто нам не замінить. Дитина розчарована.
- Недостатки:
- Заряд на 15 хвилин
- Продавец Sausage House
Доброго дня.
Нам дуже прикро що сталася така ситуація.
В найближчий час з Вами звʼяжеться менеджер та вирішить цю проблему.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: HAMSTER Co. Цвет корпуса: Pink
Гарний смарт-годинник. Доньці сподобався!
- Кира Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HAMSTER Co. Цвет корпуса: White
Получила часы скрытым браком поломанным ремешком
- Гайович М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Надіслали чорний годинник замість білого
- Недостатки:
- Бокова кнопка-колесо хилитається