- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Користуючись послугами Rozetka не один рік, стикнулась вперше з такою "підставою". Замовивши данний комплект термобілизни в розмірі 2XL, замовлення було забране без детального огляду, оскільки бралось на подарунок. На наступний день, людина отримала подарунок і як виявилось там розмір XXXL та ще й з не прошитим швом на штанах. Так як мені дівчина на касі сказала, для повернення протягом 14 днів потрібна коробка, я вирішила на наступний день зайти на точку видачі зі всіма чеками та самою посилкою, для вирішення проблеми. На що мені вже інший продавець-консультант відповів що білизна обміну і поверненню не підлягає. В результаті ніякого рішення цієї ситуації мені не запропонували.
- Недостатки:
- Не тей розмір
З дефектом в пошиті
- ВитяОтзыв от покупателя. Продавец: Пиранья. Размер: XL. Цвет: Серый
Теплый при -5, ниже пока не было возможности оценить.
- Достоинства:
- До -5 теплые, больше покажет время.
- Недостатки:
- Дырка на правом рукаве над локтевым сгибом. Осадок остался.
- Пухальський О***Отзыв от покупателя. Продавец: SunFish. Размер: M. Цвет: Серый
Брали на подарунок. Чоловік, якому подарували, вже другий сезон активно користується і дуже задоволений
- Евгений Ш***Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Добрый день! Рост 178 объем талии 106, какой размер подходит L или XL?
- Максим Л***
смотрите по сетке ссылка