Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Сумка для бега Спортивная сумка на пояс EasyRun Влагостойкая Grey (ЕК050330)

Оценка пользователей 4.1/5
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Black

Зручний пояс, рекомендую! Брав для бігу та активного відпочинку, користуюсь другий тиждень і пишу відгук після десятків км пробіжки. Пояс ризиновий, регулюється в обхваті з двох боків, зручно підлаштувати, тягнеться по всій довжині. Чіпляю пояс на тіло, не на одяг, матеріал не викликає подразнень, не натирає, не викликає дискомфорту чи відволікань своєю тряскою. Тряски по суті немає, бо пояс затягується доволі щільно.

• Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. Будемо вдячні за чесний відгук про сервіс магазину. З повагою NIKK STORE

• Штыль О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Black

Дуже гарна сумка. Не заважає під час пробіжки. Вмістка.

• Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Orange

Дуже крута модель, довго я з нею бігав
    раджу

• Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Black

Перед замовленням дивився вживу "брендові" сумки від 800 до 1200 грн. Вирішив замовити, сума невелика, в крайньому випадку багато б не втратив. Коли отримав, то був дуже приємно здивований якістю сумки за ту ціну. Випробував в ділі - все ок, сидить добре. Ще цікаво, як поведе себе в дощі. Є нюанс з диркою для навушників, якщо конектор не під прямим кутом, то місця буде малувато, можна зламати кабель. Я випускаю навушники з іншого боку, трохи не дотягуючи замок. Магазин працює чітко, я отримав замовлення до обіду наступного дня (при доставці НП).

Достоинства:
    кольорова гама, якість матеріалів, добре сидить
    Недостатки:
    дирка для навушників підійде не для всіх конекторів
    • Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. З повагою NIKK STORE

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Black

Купувала хлопцю на подарунок, сумка йому повністю сподобалась. Вдягає для гри у баскетбол, туди спокійно поміщаються ключі і телефон. Каже, що нічого не заважає і не натирає, а під час руху взагалі не відчувається. Тому рекомендую)

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Orange

Як для сумки за 200грн - чудово.

Бігав з нею - не заважає, але чохол на руку більше подобався.

• Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. У нас є великий ассортимент сумок на руку також, їх можна переглянути на сайті. Будемо вдячні за чесний відгук про сервіс магазину. З повагою NIKK STORE

• Альона Ш***

Сервіс - ввечері замовила, на наступний день відправили, 5/5

Сумочка дуже сподобалась, якість перевершила очікування( чесно за таку ціну, думала буде гірша), вмістка телефон 6,4‘‘ норм поміщається, ще є два менші карманчики, дуже класний і зручний пояс на резиночці, який регулюється з обох боків.

Достоинства:
    Швидка доставка, якість
    Недостатки:
    поки не помітила
    • Продавец  NIKK STORE

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Black

Якість на 3. Мій смартфон ( поко х3 про) ледве вліз.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    При інтенсивному тренуванні мокрий смартфон.
  • Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Black

Вже друга сумка, як і перша, пів-року і на смітник.

Достоинства:
    Дешева
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Нам прикро, що Ви не задоволені покупкою. Важко відповісти чому так сталось. Рекомендуємо пробувати сумки з іншого матеріалу, наприклад Неполену, даний матеріал більш зносостійкий. Ось приклади сумок ссылка ссылка

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Black

Купив читаючи відгуки, тому що на першій погляд багато виробників виглядають однаково. По перше ця сумка зроблена з достатньо жорсткого матеріалу, на прихильника. По друге, вона протрималась рівно 6 тренувань. На жаль не можу повернути пройшло вже більше 14 днів.Телефон у мене 14 не ПРО. Шкода:(

Достоинства:
    Середній розмір
    Недостатки:
    Жерстка, неякісна
    • Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви не задоволенні покупкою. На жаль, не можемо Вам сказати чому так сталося. Саме ці сумки продаємо більше 3 років, за цей час не було негативних відгуків про цю сумку. Також особисто користувались даною сумкою, подібних проблем не виникало.