Отзывы покупателей о Ведро пищевое 8 л A-PLUS №2 (0388) с крышкой(BG18383)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Дмитрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 10 л. Цвет: Стальной

Якісь косі індуси приварюють ручки, все не по центру. Дешева нержавійка. Але за 400грн 10л - це норм.

Достоинства:
    Ціна, об'єм
    Недостатки:
    Якість зборки
  • Світлана Р***

Замовлення як на фото

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 15 л. Цвет: Серый

Задоволений на всі 100%! Думаю прослугують багато десятиліть!

Достоинства:
    Відра просто чудові у всіх відношеннях.
  • Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4KITCHEN. Объем: 15 л

Отличное ведро

• Литвинов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4KITCHEN. Объем: 15 л

Нормальне відро.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4KITCHEN. Объем: 8 л

Відмінно, об'єм не міряв, але здається, що там не 8л, а менше.

• Ілона С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 10 л. Цвет: Стальной

Брали для садочка, рекомендую. Єдине для виробника порадила трішки змінити кришку, я думаю все таки кільце це не дуже зручно. А так, то все класно, відправили одразу. Рекомендую.

Достоинства:
    Гарне, практичне.
  • Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4KITCHEN. Объем: 10 л

Замовила та оплатила відро на 10 л, а отримала на 8. Перевірити у пункті видачи таке неможливо. Різница 125 грн. Багато збогатилися?

Достоинства:
    Відро гарної якості
    Недостатки:
    Недобросовісний продавец
  • Діана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 15 л. Цвет: Серый

Не раджу нікому купувати продукцію у даного товаровиробника. Цілеспрямовано шукали відро на 15 літрів. Платите за 15 літрове відро, отримуєте 12 літрове. Дуже прикро, прийшло увігнуте з усіх сторін, пальцем гнеться.

Достоинства:
    Недостатки:
    Обман
    • Діана Д***

Відро відправила назад. Всі гроші до копійки за нього повернули. Дякую за чесність і вирішення ситуації

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 10 л. Цвет: Стальной

Відро хороше, сподобалося. Дуже швидко з нами зв'язалися, відправили. Єдине що помилилися - обрали перевізником Нову Пошту, яка взяла за перевезення 120 грн., майже половину ціни за товар, так як за повне відро (10кг). А воно було порожнє, тому їх послугами точно більше не будемо користуватися.

Достоинства:
    матеріал, якість
    • Сергей

Вес посылки считается фактический или объёмный в зависимости от того, какой вес больше. Объёмный вес считают по формуле: Длина (см) × Ширина (см) × Высота (см) / 5000 = Объёмный вес (кг). Раньше не знал этого и возмущался, когда посылка весом в 2 кг, посчитали как 10 кг (мойку покупал по почте)

• Лариса У***

Краще чим на картинці

Достоинства:
    Дегке, якісне
    Недостатки:
    Відсутні
  • Таміла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 8 л. Цвет: Стальной

Замовила 3 відра: 1-8л , 2-5л. Одне з 5-літрових - брачне. Не по вині перевізника, бо було в середині і вмятина гостра. Повернули 50 грн. Пізніше побачила, що у 8 літровому дужка не по центру. Шкодую, що не повернула.

Недостатки:
    Якість не відповідає ціні.
  • Алина Л***
    Продавец: 4KITCHEN. Объем: 10 л

нажаль не про якість товару, а про продавця, бо товар так і не отримали.
    В продажі товару не зацікавлені, тому відправка йде на 5 день замовлення ( таке можливо, але як би цю інфу вказати при оформленні замовлення хоча б, а не дізнатись, за добу після замовлення, і не з тобою зв'язались, а ти).
    Дякую, та вже не треба.

• Продавец  4KITCHEN

Добрий день. Нам дуже шкода, що ви залишились не задоволені. Але ваше замовлення було оформлення в період вихідних компанії, що було і вказано в графіку роботи магазину. Тому не змогли у не робочі дні вам відправити товар.