- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Серый. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Все добре. Приємний менеджер,зателефонували відразу,хоч було вже за 20.00.
Комплект гарний,все відповідає заявленим розмірам,пошив акуратний,запахи на наволочках гарного розміру. Тканина достатньо щільна,присутній глянцевий блиск.- Достоинства:
- Все відповідає опису. Відправили в обіцяні сроки.
- Недостатки:
- На зараз їх нема.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Бежевый. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Якісна щільна, але водночас дуже м'яка матова тканина, дуже приємна до тіла. Перше прання зробила по доданому виробником керівництву, - колір не змінився, жодної ниточки не полізло. Сподобалась, що немає легкої полірованості, яка присутня зазвичай у сатина. Всі шви акуратно і гарно виконані. Трохи яскравіший колір, ніж я очікувала, але я розумію відмінність між екраном і реальністю і була до цього готова. Окремо вдячна за вкладені зразки тканин для наступних замовлень, які неодмінно будуть.
- Достоинства:
- Приємна тканина, якісно виконаний пошив.
- Недостатки:
- Марта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Изумрудный. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Усе чудово я в захваті. Якість та пошиття на вищому рівні. РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Достоинства:
- Натуральна тканина, ідеальне пошиття, дуже красивий колір
- Недостатки:
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Серый. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Всё супер
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Серый. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Отличное приятное белье.
- Данило М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Коричневый. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Уточнили розмір і за день зшили потрібний. Підійшло ідеально.
- Продавец Lux Romans
Дкуємо за Ваш відгук та вибір ТМ Наша Швейка!)
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Бежевый. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Якісна постільна білизна, щільна, приємна на дотик. Індивідуальний пошив і гарна ціна за таку якість. Доставили в срок. Колір трішечки світліший чим на фото, нам сподобалась
- Достоинства:
- Ціна, якість, приємне обслуговування
- Продавец Lux Romans
Дякуємо Вам за вибір ТМ Наша Швейка!)
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Розовый. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постільна білизна мені дуже сподобалась. Все згідно опису після замовлення продавець зв'язався для уточнення деталей.
- Продавец Lux Romans
Дякуємо за позитивний відгук та вибір постільної білизни ТМ Наша Швейка!)
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Бежевый. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Приємний на дотак та якісний комплект
- Продавец Lux Romans
Дякуємо за вибір постільної білизни ТМ Наша Швейка та позитивний відгук!)
- АлисаОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Серый. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Отличное постельное белье, ткань плотная, приятная. Отдельный плюс - простынь на резинке. Спасибо консультанту Неле за качественное обслуживание - заказ приняли и перезвонили сразу же, в воскресенье вечером. Единственный нюанс, который стоит учесть - ткань в жизни немного более зелёного оттенка, чем на фото
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Красный. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Очень красивое. Ткань приятная.
- Достоинства:
- Качество отличное.
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Синий. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постільна білизна з сатину по якості сподобалась більше.
Дякую що додали інструкцію як правильно перший раз прати постільну білизну.- Достоинства:
- Якісна тканина
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)
- Софья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Синий. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже класна постіль! Якісна тканина приємна на дотик, красивий колір. І дуже оригінально була упакована в картонну коробку з логотипом, завернута в папір, перев'язана грубою такою мотузкою. Можна сміливо на подарунок замовляти.
- Достоинства:
- Якість, колір
- Недостатки:
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Изумрудный. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Це вже моє друге замовлення і знову повністю задоволений) матеріал приємний на дотик, навіть влітку віддає прохолодою. Здається та ж дівчина уточнювала деталі щодо параметрів крою по телефону, що і при першому замовлені дуже приємна
- Достоинства:
- Все чудово
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)
- Любовь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Бежевый. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Чудовий продавевь, гарної якості товар за адекватні гроші, можливість все підібрати під чебе і швидко відшити.
Брала на подарунок - адресат лишилася задоволена і замовила ще один собі такий комплект іншого кольору.
Дякую, рекомендую- Достоинства:
- Демократична ціна, швидкість пошиву на замовлення, якість, молнії на підковдрі та наволочках, простирало на резинці
- Продавец Lux Romans
Любов, дякуємо за Ваш вибір та відгук!)
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Розовый. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже красивий, ніжний колір, гарна якість. Тканина має шикарний легкий блиск, виглядає дуже достойно. Найближчим часом замовлятиму ще) Дякую продавцю за швидку комунікацію та доставку!
- Достоинства:
- Якість, колір сервіс
- Продавец Lux Romans
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)
- Богдан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Черный. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Получив заказ все добре. Але колір ну не чисто чорний. Має дуже великий темно-зелений відтінок.
- Достоинства:
- Приємна тканина
- Недостатки:
- Колір не чисто чорний