- Инна А***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Гарний магазин,всі питання що були,були вирішені,машинка цікава,дитина з задоволенням грає.
- Достоинства:
- Увага до покупців, швидкість доставки
- Продавец KWAINA
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Инна А***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Думала залишити гарний відгук на цей товар.але...як не читали інструкцію,постійно переходе на китайську,там де купюри не працює вже з 3 дня,дверчата не відчиняються щоб достати
- Достоинства:
- Швидко приїхала
- Недостатки:
- Постійно переходе на китайську,там де купюри не працює вже з 3 дня,дверчата не відчиняються щоб достати
- Продавец KWAINA
Доброго дня! Очікуйте на дзвінок менеджера протягом дня для вирішення даної ситуації.
- Инна А***
Дякую велике за поміч,вже не очікувала що допоможуть розібратися,але максимуму уваги ,були зацікавлені допомогти і розібратися в ситуації.Дуже гарний магазин
- Альона Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Дякуємо , продавцю за швидку доставку, за гарне обслуговування. Іграшка дуже сподобалась, виконує всі заявлені функції. Працює відмінно.
- Продавец KWAINA
Доброго дня! Дуже вдячні за Ваш відгук!
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
З першого дня машина погано працює!!(( код для відкриття дверей погано спрацьовує, точніше майже зовсім неспрацьовує! Спочатку за третім разом відкривав двері, потім за десатим, а тепер зовсім двері невідкриваються!(((
- Достоинства:
- Великий розмір, світло ефекти.
- Недостатки:
- Непрацює саме головне! Двері невідкриває!
- Продавец KWAINA
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, номер Вашого замовлення через форму "Написати продавцеві" і наш менеджер зв'яжеться з Вами.
- Юлия Д***
З магазину зателефонували, відреагували на мій відгук. Порекомендували змфнити батарейки на більш якісні, що я і зробила - і все запрацювало!) Пропонували за їхній рахунок повернути іграшку на діагностику і надіслати нам нову. Приношу свої вибачення!
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
гарна іграшка, рекомендую
- Достоинства:
- на критику реагують адекватно, свою помилку вчасно виправили , машинка і скарбничка вкупі дуже сподобалась дитині, що він там може зберігати свої особисті кошти
- Недостатки:
- виправлні, по машинці не має
- Продавец KWAINA
Доброго дня! Дуже вдячні за Ваш відгук!
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
в мене був шок , замвляв машинку з сейфом , а приїхало кробка сейф , у сина зіпсоване свято
- Недостатки:
- працюють не уважно
- Олечка З***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Дякуємо продавцю за швидку доставку, за гарне обслуговування. Іграшка дуже сподобалась, виконує всі заявлені функції. Працює відмінно.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец KWAINA
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Диана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Как игрушка крутая, как копилка ещё круче. Ребенок очень доволен как и его родители.
- Продавец KWAINA
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!