Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Электронная детская копилка банк NAZIM с паролем и отпечатком пальца для наличных и монет Полицейская машина детский сейф

Оценка пользователей 4.67/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

Гарний магазин,всі питання що були,були вирішені,машинка цікава,дитина з задоволенням грає.

Достоинства:
    Увага до покупців, швидкість доставки
    • Продавец  KWAINA

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!

Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

Думала залишити гарний відгук на цей товар.але...як не читали інструкцію,постійно переходе на китайську,там де купюри не працює вже з 3 дня,дверчата не відчиняються щоб достати

Достоинства:
    Швидко приїхала
    Недостатки:
    Постійно переходе на китайську,там де купюри не працює вже з 3 дня,дверчата не відчиняються щоб достати
    • Продавец  KWAINA

Доброго дня! Очікуйте на дзвінок менеджера протягом дня для вирішення даної ситуації.

• Инна А***

Дякую велике за поміч,вже не очікувала що допоможуть розібратися,але максимуму уваги ,були зацікавлені допомогти і розібратися в ситуації.Дуже гарний магазин

• Альона Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

Дякуємо , продавцю за швидку доставку, за гарне обслуговування. Іграшка дуже сподобалась, виконує всі заявлені функції. Працює відмінно.

• Продавец  KWAINA

Доброго дня! Дуже вдячні за Ваш відгук!

• Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

З першого дня машина погано працює!!(( код для відкриття дверей погано спрацьовує, точніше майже зовсім неспрацьовує! Спочатку за третім разом відкривав двері, потім за десатим, а тепер зовсім двері невідкриваються!(((

Достоинства:
    Великий розмір, світло ефекти.
    Недостатки:
    Непрацює саме головне! Двері невідкриває!
    • Продавец  KWAINA

Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, номер Вашого замовлення через форму "Написати продавцеві" і наш менеджер зв'яжеться з Вами.

• Юлия Д***

З магазину зателефонували, відреагували на мій відгук. Порекомендували змфнити батарейки на більш якісні, що я і зробила - і все запрацювало!) Пропонували за їхній рахунок повернути іграшку на діагностику і надіслати нам нову. Приношу свої вибачення!

• Ярослав Т***

гарна іграшка, рекомендую

Достоинства:
    на критику реагують адекватно, свою помилку вчасно виправили , машинка і скарбничка вкупі дуже сподобалась дитині, що він там може зберігати свої особисті кошти
    Недостатки:
    виправлні, по машинці не має
    • Продавец  KWAINA

Доброго дня! Дуже вдячні за Ваш відгук!

• Ярослав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

в мене був шок , замвляв машинку з сейфом , а приїхало кробка сейф , у сина зіпсоване свято

Недостатки:
    працюють не уважно
  • Олечка З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

Дякуємо продавцю за швидку доставку, за гарне обслуговування. Іграшка дуже сподобалась, виконує всі заявлені функції. Працює відмінно.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  KWAINA

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Диана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

Как игрушка крутая, как копилка ещё круче. Ребенок очень доволен как и его родители.

• Продавец  KWAINA

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!