- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Якість добра. Пакування супер. Коту сподобалось
- Елизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Вітаю!
Залишились дуже задоволені якісним будиночком та гарним сервісом, магазин швидко все оформив та відразу звʼязався для уточнення замовлення.- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Ира к***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Все дуже сподобалось!!!Киця в захваті!Якісно,швидко, продавець всі побажання в рахував ) Дякую!
- Достоинства:
- Все супер
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і киця задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
негарно виглядає зі зломаним краєм, тримається край лише завдяки тканині і кіт відірве 100% його (
- Недостатки:
- не зовсім сходяться щільно стики , так ще і прийшла зі зломаним краєм, але перевірити на пошті не було можливості
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок. Вибачаємось за незручності. Нажаль таке іноді буває при транспортуванні поштою товар може бути пошкоджено. Тому завжди необхідно перевіряти на пошті і увипадку пошкодження робити на пошті акт. Тоді є обмін, повернення.
Як варіант тріщіну можна гарячим клеєм заклеїти.
При необхідності можемо окремо виготовити основу під комплекс. - Ірина К***
якщо ще платити за виготовлення основи та доставку, то загальна сума виходить дуже велика для такої речі (
і я не уявляю як перевірити на пошті, як її потім донести частинами , запакована була не в коробку, яку можна донести і відкриту
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудова кігтеточка, кошеня користується всіма можливостями даної моделі. Якісно виготовлена, нарікань немає.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Наш котик в захваті від будиночку та кігтеточки! Скаче по ній туди, сюди!
Дякуємо вашому майстру, за таку красу, успіхів вам у вашій справі!- Достоинства:
- Недостатки:
- Ні
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Якість і вигляд сподобалися, все супер!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ні
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені. Мирного дня.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Довго шукала кігтеточку яка підійде для кошеня та дорослого котика. Хочу запевнити, кігтеточка стійка, чудова якість, цікавий дизайн, поверхня лежанки зверху та в будиночку - дуже м’які. Котики одразу вподобали, як старший якому 17 років, так і молодша якій 3 місяці. Приємні в спілкуванні продавці, швидке виготовлення та доставка. Ще раз дуже дякуєм за якісний товар.
- Достоинства:
- Хороша якість, приємна на дотик тканина.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже крута дряпка. Кіт максимально задоволений. Дякую продавцю за цей чудовий товар.
- Достоинства:
- Вигляд, дряпка, якість
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже чудова кiгтеточка котик в захватi швидка доставка ,якiсний матерiал
- Достоинства:
- Якiсна ,стiйка ,дуже гарна
- Недостатки:
- Котик постiйно там
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Отличная когтеточка, на фото выглядит не так хорошо как вживую, рекомендую.
- Достоинства:
- Коту очень понравилась
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец Your Comfort
Спасибо большое за заказ и отзыв. Мы рады, что вы и котик довольны. Приходите к нам еще)