- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Спасибо за товар. Что заказывал то и получил, ожидания сбылись. Продавец - молодец. Быстро, вежливо, точно и понятно.
Всем быстрейшего мира и добра. - ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
гарний розмір.яскраві
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Гарні, якісні карточки
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дуже гарні якісні картки,яскраві,цупкі,дитина їх не порве завдяки захисній плівці,задоволені якістю обслуговування,продавець швидко і оперативно все відправив.
- Достоинства:
- Якість,міцність.
- Недостатки:
- Нема.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
- Достоинства:
- Якість і швидкість відправки
- Анжела Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Якість товару — чудова, повністю виправдала мої очікування. Обслуговування супер - швидко, ввічливо та професійно. Дуже задоволена покупкою, рекомендую!
- Достоинства:
- Якісні картки
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Велика подяка за якісні,чудові картки та швидку доставку.Нехай вам щастить у вашій праці.
- Наталья Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Замовляла картки з марками автомобілів — покупкою дуже задоволена! Якість чудова, все відповідає опису. Продавець уважний, швидко відправив замовлення, гарно упаковано. Рекомендую і товар, і продавця!
- Достоинства:
- Якість і швидкість відправки
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дуже класні картки, крупні, гарний друк, синок у захваті!
Оперативно зв'язалися, швидко відправили! Дякую!- Достоинства:
- Гарні, якісні картки, чудовий сервіс
- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дякую за якісні картки
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
За тиждень знатиме всі марки авто :)
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Добрий день, замовляли карточки з моделями машин, птахів та морських тварин.
Якість гарна, сподіваюсь цих надовго вистачить.
Швидка доставка та гарний сервіс.- Достоинства:
- Гарна якість.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дуже сподобались картки)
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Очень быстро вышли на связь)
Быстро обработали заказ.
И очень быстрая доставка.
Карточки красочные, не тонкие.
Ребенок очень доволен)))
Спасибо большое- Достоинства:
- Все супер
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Картки чудової якості, оперативна доставка. Дуже дякую!
- Светлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Недавно заказала у данного продавца карточки для изучения англ алфавита,марки машин и флагов разных стран.Карточки супер!Качество отличное!
- Достоинства:
- Качественные,яркие,большие
- Продавец Динозаврик Данік
Большое спасибо за ваш отзыв! Мы искренне рады узнать, что вам понравились наши карточки для изучения английского алфавита, марок машин и флагов разных стран. Ваши слова о высоком качестве наших карточек вдохновляют нас продолжать создавать и предлагать только лучшее.
Каждая карточка разрабатывается с любовью и вниманием к деталям, ведь мы понимаем, как важно делать процесс обучения увлекательным и эффективным. Мы верим, что с помощью наших карточек дети смогут не только изучить новые слова и факты, но и развить свою любознательность и креативное мышление.Мы надеемся, что наши карточки станут верными спутниками в обучении и познании мира вашего малыша.
Еще раз спасибо за ваш позитивный отзыв! Желаем вам удачи в обучении и приятного времяпрепровождения с нашими карточками!
- людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Якісні карточки, великих розмірів з цупкого картону
Замовляю ще цифри і букви
Дякую- Недостатки:
- Продавец Динозаврик Данік
Дякуємо вам за такий теплий відгук! Ми дуже раді, що вам сподобалися наші карточки. Ваша оцінка якості та розміру карток для нас надзвичайно важлива, адже ми завжди прагнемо забезпечити наших сучасних батьків України, найкращими матеріалами для навчання та розвитку. Цупкий картон і великі розміри карточок дійсно роблять їх зручними у використанні, а також довговічними, що особливо важливо для активних занять.
Ми щиро вдячні вам за ваше замовлення і за те, що ви обираєте саме наші картки. Нове замовлення цифр і букв - чудовий вибір для подальшого розвитку, і ми впевнені, що вони принесуть вам багато радості та користі.
Ваші позитивні слова надихають нас продовжувати працювати з ще більшою віддачею. Ми завжди намагаємося вдосконалюватися і створювати нові, щоб відповідати вашим потребам і сподіванням.
Ще раз дякуємо за ваш відгук і замовлення. Ми дуже цінуємо вашу довіру до нас. Сподіваємося, що наші карточки принесуть вам та вашій дитині багато радісних та корисних моментів. Якщо у вас виникнуть які-небудь питання, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Завжди раді допомогти!
З найкращими побажаннями до Вас та всіх батьків України!